Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanımkızınıza kötü örnek oluyor diye dışlamak yerine aslında çocuğun derdi neymiş nasıl psikolojisini düzeltebiliriz diye düşünmeniz daha doğru olurdu siz kolay yolu seçip annesinden babasından ilgi göremeyen 6 yaşındaki çocuğa önyargı geliştirmişsiniz.
Geçici bir süre gelmişsiniz. Düzen değiştirmekle uğraşmayın. Birakin kim ne hali varsa görsün.Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,Geçici bir süre gelmişsiniz. Düzen değiştirmekle uğraşmayın. Birakin kim ne hali varsa görsün.
Kızınıza kotu örnek oluyorsa ziyaretinizi kısa tutyn bence.
Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?Siz baştan aşağı yanlışsınız.
Abinizin kızı sizin öz be öz yeğeniniz oluyor. Zaten annesi, babası bırakmış bir çocuğa sizde vuruyorsunuz. Birde annesiniz desek ki analık duygunuz yok.
İlk defa bu kadar sert yorum yapıyorum. Cidden benim gibi birini bile sinirlendirebildiniz. Tebrik ederim...
Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?o sizin düşmanınız değil yeğeniniz ,abiniz sorumsuz diye siz de mi öyle olacaksınız ,tavrınız o kadar ilginç ki gerçekten anlayamıyorum ,bu kadar merhametsiz olmanızı ..
4 (dört ) yaşında kötü örnek oluyor diyorsunuz ,doğru örneği gösterin öyleyse ,dört yaşında çocuk için kinlenip konu açıyorsunuz bir de ..
Yeğenim neden o evin sahibi oluyor? Bunu anlayamadımNe yapsını isterdiniz annenizin? Düzgün ebeveynlere sahip olmayan bir çocuğa sahip çıkmaya çalışıyor.
Yeğeniniz o evin sahibi, siz ise misafirsiniz. Yerinizi bilmenizi tavsiye ederim.
Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım"O kız!" diye bahsettiğiniz çocuk sizin öz yeğeniniz! Anne babasının bıraktığı çocuğa bu şekilde davranmak doğru mu? Kendi annenizi ve abiniz ile yengenizi sorgulamadan önce kendinize bakın lütfen!
Sizde bir anneymişsiniz nasıl böyle düşüncelere sahipsiniz anlayamıyorum. Ben şu an anne değilim annelik duygusunu anlayamam lakin yeğenlerimin tırnağına zarar gelse yakarım zarar vereni ki siz "O kız" diye bahsediyorsunuz. PES!
Yazık çocuğa be, ana bakmıyor baba bakmıyor, atmışlar yaşlı başlı kadının başına, hala burun kıvırıyor.Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
O zaman çıkın gidin ordan sorunlarım var diye acısını 6 yaşındaki çocuktan çıkartmayın babannesi de istemiyor zaten böyle ileri geri konuşmanıza esas kötü örnek sizsinizBenimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Bunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyimYazık çocuğa be, ana bakmıyor baba bakmıyor, atmışlar yaşlı başlı kadının başına, hala burun kıvırıyor.
Bende mecbur kaldım aileme maalesef çocuğumdan dolayı çıkıp gidemiyorum öyle kolay babası yardım etmediği gibi sorunlu bir adamO zaman çıkın gidin ordan sorunlarım var diye acısını 6 yaşındaki çocuktan çıkartmayın babannesi de istemiyor zaten böyle ileri geri konuşmanıza esas kötü örnek sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?