Tedavi oluyorum zaten içiniz rahat olsun , hasta olmasam böyle bir mecrada derdim var diye konu açmam, yalnız sizin yorumlarınız benden de hastalıklıSize tedavi gerekli. Koca cocuklu kadinin annesini 6 yasinda bir cpcuktan kiskanmasi hastalikli bir durum cunku.
Gerci kocisinden yuzu gulen bir eli yagda duger eli sekersiz fistik ezmesinde kadinim ben. Ilk cumlede elenmistim ama olsun. Yinede hastaya hasta demek lazim tarafimiz belli olsun
Asıl şeytan sizsiniz ne çirkin kalbiniz var sizin de tanımadığınız bir insana şeytan diyebiliyorsunuzŞeytanin dünya şubesi gelmiş madurculuk oynuyor bencillikte bir marka
Siz 6 yaşındaki çocuğa yaptıklarınızdan vicdan azabı duyuyor musunuz? Kalbiniz kararmış kapkara. Uzaktan da maddi yardımda bulunabilirsiniz. İnsanların huzurunu bozuyorsunuz sadeceBilir bilmeden konuşmayın ! Kendinizi ne sanıyorsunuzda annemin evinden beni kovuyorsunuz, anneme yardım ediyorum hem maddi ve manevi o yüzden buradayım, ne kadar çirkin insanlarsınız siz , burada sağlıklı yönlendirme yapan az insan olmuş ben size ne saygısızlık yaptım da bilmeden böyle bir cüreti kendinizde görüyorsunuz?
O nedenmiş? ! Gerizekalı deme cesaretini neden kendinizde gördünüz açarmışsınız? Bir konuya gerizekalı diye yorum yapacak kadar kötü kalpliyseniz siz benden de geri zekalısınızHanimefendi net gerizekalisiniz
Ne yaptım da çocuğa biliyorsunuz da kalbim kararmış insanlar heralde evdeki sorunlarını burada hakaret ederek çözüyorlarSiz 6 yaşındaki çocuğa yaptıklarınızdan vicdan azabı duyuyor musunuz? Kalbiniz kararmış kapkara. Uzaktan da maddi yardımda bulunabilirsiniz. İnsanların huzurunu bozuyorsunuz sadece
Hakaret eden bir kelimemi yazınNe yaptım da çocuğa biliyorsunuz da kalbim kararmış insanlar heralde evdeki sorunlarını burada hakaret ederek çözüyorlar
Ya bakiyorum da hala utanmadan hala verdiginiz cevaplara hic utanma arlanma yokO nedenmiş? ! Gerizekalı deme cesaretini neden kendinizde gördünüz açarmışsınız? Bir konuya gerizekalı diye yorum yapacak kadar kötü kalpliyseniz siz benden de geri zekalısınız
asıl siz kendinize gelin gerizekalı lafını da geri alın , sanırım gerizekalı olan sizsiniz ve çok söylenmiş size bol kese dağıtıyorsunuz, çocuğa da birşey yaptığım yok hatta annesinin vermediği sütü hala olarak ben verdim o çocuğa , kızımla kardeş gibi büyüttüm ve baktım , bilip bilmeden konuşmayın , ben durumla sıkıntılıyım çocukla değilYa bakiyorum da hala utanmadan hala verdiginiz cevaplara hic utanma arlanma yok
Kucucuk cocuga kafayi takmissiniz tum kininiz kocanizin siniri herseyi ondan cikarmaya calisiyorsunuz ama sizin karsinizda o cocuk yok kendinize gelin
Elinizden gelse sokağa atacaksınız, kötüsünüz lakin göstermeye cesaretiniz yok, çevreniz buraya yazdıklarınızı görse küçük dilini yutar. Annenizin size ihtiyacı yok, yıllarca onun yanında değildiniz, siz yokken ne yapıyorsa şimdiden sonra da onu yapar, ama sizin onun hizmetine ihtiyacınız var, malum bir bakıcı bir yardımcı çok para ister.Ne yaptım da çocuğa biliyorsunuz da kalbim kararmış insanlar heralde evdeki sorunlarını burada hakaret ederek çözüyorlar
Cocuk bile dusunmez sizin su dusundugunuz seyleriSizin karşısınız da da çocuk yok asıl siz kendinize gelin gerizekalı lafını da geri alın
İnsanların huzurunu kaçırdığımı yazmışsınız bir de kalbimin kapkara olduğunu , ve ne hakareti yazmışsınız , sanırım sizin ortamlarını öyle kötü ki bu laflar siZe normal geliyor V ben asla bir insana böyle birşey söyleyemem karşınızdaki insana kalbin kara demek nasıl bir hakarettir farkında bile değilsiniz , kimse tamamen iyi ve kötü değildir , bilmeden etmeden yaftalamak en büyük terbiyesizliktirHakaret eden bir kelimemi yazın
Ben annemin yanına bakıcı getirdim onunla olduğum süre boyunca ve sokağa atıcaksınız dediğimiz çocuğa da fedakarlıklar yaptım bu ne çirkinlik yaElinizden gelse sokağa atacaksınız, kötüsünüz lakin göstermeye cesaretiniz yok, çevreniz buraya yazdıklarınızı görse küçük dilini yutar. Annenizin size ihtiyacı yok, yıllarca onun yanında değildiniz, siz yokken ne yapıyorsa şimdiden sonra da onu yapar, ama sizin onun hizmetine ihtiyacınız var, malum bir bakıcı bir yardımcı çok para ister.
Hayatın her türlü zorluğunu yaşadığım ölümden döndüğüm doğru fakat bir insanın kalbinin kara olduğunu söyleyebilecek kapasite de değilsiniz daha fazla yazmayınCocuk bile dusunmez sizin su dusundugunuz seyleri
Kalbiniz kararmis baska aciklamasi yok
Kalbiniz kara değil mi? 6 yaşındaki annesiz babasız çocuğa yapmadığınız kalmamışİnsanların huzurunu kaçırdığımı yazmışsınız bir de kalbimin kapkara olduğunu , ve ne hakareti yazmışsınız , sanırım sizin ortamlarını öyle kötü ki bu laflar siZe normal geliyor V ben asla bir insana böyle birşey söyleyemem karşınızdaki insana kalbin kara demek nasıl bir hakarettir farkında bile değilsiniz , kimse tamamen iyi ve kötü değildir , bilmeden etmeden yaftalamak en büyük terbiyesizliktir
Tabi tabi. Kesin yaşanmıştır bu.Ben annemin yanına bakıcı getirdim onunla olduğum süre boyunca ve sokağa atıcaksınız dediğimiz çocuğa da fedakarlıklar yaptım bu ne çirkinlik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?