- 23 Ağustos 2012
- 51.188
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.261
- 898
Şu an çocuğun annesi babası ayrı yaşıyorlar ve velayet anne ve babada annemde değil, yani iki gün sonra çocuğu alır annemden istese ve bu şekilde de söylüyor zaten, annem çilesini çekiyor kadın sefasını sürecek…şimdi ben mi ruh hastasıyım bu durumda herşey yaşanan herşey normal düzelmesi gereken benmiyim?
insanlar acayip insanlar kafayı yemiş doğurup başkalarına bktırma dertleri analar sanki dadılık yapmak için varlarAbi de yenge de siz de ailecek hastasınız, sadece anneniz sağlıklı. Anneye acıdım resmen 2 evladı var ikisi de berbat..yenge de sizin kafadan abiyi bulmuş 3 hasta geçinip gidersiniz böyle.
Sanki çok aklı başında insanlarmış gibi bir de dünyaya çocuk getirip onları da rezil kepaze ediyorsunuz. 2 çocuğa da acıyorum gerçekten birinin babası içip sçıyor sorumsuz 5 para etmez, sizin kafa zaten gidik. Adam gibi bir doktora gidin, kendinizi düzeltin, çocuğunuza düzgün bir aile vermeye çalışın. Burda tonla boşanmış kadın var anam da anam diye yamanan bir tek siz varsınız. Eşşek kadar kadınsınız, 1 çocuğa bakamıyor musunuz? Yazık gerçekten. Çocuk sahibi olma ehliyeti gelmeli, sabileri de perişan ediyorsunuz. Derdiniz sürtmek madem yapmasaydınız çocuk başınıza silah mı dayıyorlar arkadaş ben mi acaibim insanlar mı acaip
insanlar acayip insanlar kafayı yemiş doğurup başkalarına bktırma dertleri analar sanki dadılık yapmak için varlar
konu sahibine anlatıyorum kaç defa hala yok annem çok yoruluyor bu kız ilerde işi olunca annesi yiyecek parasını diye düşünüyor bunlar nasıl kafa
keşke bi sinir krizi geçirip hiç biriyle görüşmese..70 yaşındaki kadının başına tebelleş olmuşlar resmen benim çocuğuma bak, hayır onu bırak benim çocuğuma bak diye...Bu kadın sorumsuz çocuklarının başlarından attığı çocuklarla uğraşmak zorunda mı kardeşim, yaşlı insan kafa dinlemek istiyor belki ama rahat huzur yok. Kadın insanlık yapıp ortada kalmış torununa sahip çıkmış, konu sahibesine batmış onu bırakıp benim çocuğuma neden bakmıyor ben gezemiyorum yazmış şaka gibi. Anne tez zamanda bir şekilde kurtulur bu manyaklardna umarım.
keşke bi sinir krizi geçirip hiç biriyle görüşmese..
evet ya yurt dışında gitsin kendine hayat kursun kadının derdi ona yetiyor bi de bu kadın gelmmiş o bıdırdıyorAnnenin yeride olsam sağlam 3ne de bağırırdım. Konu sahibesini de evimden atardım
asıl bencil sizsiniz 6 yaşındaki çocuğu kıskanıyorsunuz.Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Kocaman kadınsınız pes diyorum size.Annenize yardımcı olacağınıza kıskançlık yapıyorsunuz.Ne insanlar var hayatta şurayı okudukça ağzım açık kalıyor.Sğz kendi probleminizi çözecek yaştasınız ama ' çocuk' bakıma,ilgiye ve sevgiye muhtaç.Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Annene cok cok yazik iki evladida birbirinden beter. Nasil vicdansizlik bu cocuk sadece 6 yasinda ana yok baba yok Allah uzun omur versin arkasinda dag gibi bir babaannesi var. Ama yok halanin gozunde buda fazla atilmali o kiz evden yada babannede ilgi gostermesin bu cocuk bir kosede hergun aglasin isin ne yani. Zaten ilgiye ihtiyaci olan sensin biraksin 6 yasindaki kocaman yavruyu sana baksin seninle ilgilensin dimi bu nedir yani
Umarim ileride abin gibi sende sikilip kizini birakmazsin. Annem hep o kiza mi bakacak diyip kendi yavrunuda kadina birakabilirsin yani. Bu arada bir yorumda nereden onun evi oluyor demissin ama ev o kizin evi haberin olsun. Hatta annenin yerinde olsam o ev bizim evimizse ben oldukten sonra sadece o kiza kalmasini isterdim.
Yardimci oluyorum zaten , icimden gecen seyleri yanlis ifade etmisim maalesef yanlis anlasildim bende üzgünüm hatalariminda farkindayim düzeltmeye ekmek verecegimKocaman kadınsınız pes diyorum size.Annenize yardımcı olacağınıza kıskançlık yapıyorsunuz.Ne insanlar var hayatta şurayı okudukça ağzım açık kalıyor.Sğz kendi probleminizi çözecek yaştasınız ama ' çocuk' bakıma,ilgiye ve sevgiye muhtaç.
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim , Annem istedi gelmemi. fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde yeğenim çok bencil ve sorunlu annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da ona çok düşkün ama yeğenim kızıma bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayı almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Benim sizin durumunuzdan anladıklarım;Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim , Annem istedi gelmemi. fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde yeğenim çok bencil ve sorunlu annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da ona çok düşkün ama yeğenim kızıma bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
AAAA ben şok. Hatalı olduğunuzu nasıl kabul ettinizYardimci oluyorum zaten , icimden gecen seyleri yanlis ifade etmisim maalesef yanlis anlasildim bende üzgünüm hatalariminda farkindayim düzeltmeye ekmek verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?