Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Konu sahibi sizin de çok sorunlarınız var anlaşılan..doktora gittiniz mi?siz de destek alın..yegeninizin annenizi kıskanması normal...anneniz ,yegeniniz için anne..sizin de çocuğunuz var...bu yaştaki çocuklar annesini ve babasını başkalarından kıskanır...yegeniniz kızınıza nasıl kötü oluyor ? Siz ne diyorsunuz ki yegeninize anneniz size tepki gösteriyor? Siz abinizi ve yengenizi sevmediğiniz için onlara olan ofkenizi yegeninize yonlendirmissiniz ne derseniz deyin. ..

bak anne babasını artık o çocuğun ailesi gibi düşünme o çocuğun annesi de babası da senin annen olmuş artık sen evladın için nasıl her şeyden vazgeçersen o da torunu için yapıyor çocuk bu zorlukları varır Allah annene güç kuvvet versin o çocuğu büyütecek sağlıklı ömür versin annen yetim ve öksüz gibi olan bir çocuğa kol kanat germiş onlar anne baba olamamışlar .Benim kardeşimin çocuğu olsa bu durumda etrafa bırakamayacağıma göre bende alırdım bak kardeşimin diyorum evladımın çocuğunu zaten direk evladım olarak görürdüm. Abin ve yengen iğrenç mahluklar yengen istese yüz kere çocuğa sahip çıkardı ama istemiyor o torun büyüyünce babannenin yaptıklarını net anlayacak zaten şimdi muhakeme yeteneği olmayan çocuğun söylediklerinden neden etkileniyorsun.

Sen sabretmek zorunda değilsin ama annene de karışamazsın iyi-kötü doğru yanlış o kadın kutsal bir şey yapıyor ona destek olmalısın olamıyorum benim desteğe ihtiyacım var ve bu ev bana kötü geliyor diyorsan seni zorla tutamazlar kendi evine git kendi düzenini kur hangi ülkedesin eğer zaten Avrupa daysan orda elde ettiğin gelirle çalışarak burada kendine bir ev alırsın sen kendi yoluna ve işine bak kadının başında zaten köötü koca alkolik evlat okula yeni başlamış küçük bir çocuk var elden düşse kimse onun yanında olmayacak belli ki onun derdi ona yetiyordur

tamamda herşeyi anlarımda allahaşkına kuaförlerde gezen bir anne varken, hem annelik yapmayıp annelik yapmadığının sorumlusu zavallı anmem gösteren bir kadın hayattayken , hergece içip sıçan bir baba varken , yeğenimin annemi anne hatta baba olarak görmesi normal yaşanan herşey normal benmi anormalim! Söyleyin bu ortamda ben nasıl normal kalayım ?!

sizi etkileyen ne var Allah aşkına ???
Onlar ne b.k yerlerse yesin size ne ?
Anneniz torununu onlara mı bırakacak isterlerse dünyanın en kötü anne babası olsunlar anneniz torununa sahip çıkmış her annenin yapması gerekeni yapmış nedir bu hasımsızlık kıskançlık niye nemalanıyorsunuz bu durumdan çıldırıcam anlamamak için zorluyorsunuz resmen

Annesine takmışsınız annesi bir anne bir kadın olsa evladını zaten bırakmaz baba adam olsa içip s.çp eve gelmez onlar insanlıktan bi haber zaten??Neden sebep itişiyorsunuz

Çocuğun anne babasını aile olarak düşünmemeyeyim diyorum, fakat çocuğun annesi anneme büyüt bak ben alacağım elinden diyor yani bunun hesabını yapıyor , ölmediler sorun bu yaşıyorlar ve çirkinler annemi kullanıyorlar ! Annem birde kıza anneler hakkında değerler öğretiyor.. yani anne hakkı baba hakkı diye ben gerçekten çıldırıyorum

Daha çocuğun aklı ermiyor.. çocuğun aklı erince annelik yapmaya başlayacak sözde ! Çocukta annemin verdiği değerlerle büyüyecek çocuğa yazık , anneme yazık! Benim ailem banane diyip yoluma gidemiyorum

Annene iyilik yapmak istiyor musun?

siz cidden sorunlusunuz yemin ederim takıntılı ve sorunlusunuz siz gidin tedavi görün evdeki çocuğa zarar verirsiniz diye korkmaya başladım artık

SANANE alacağım diyorsa alacak olsa zaten alırdı almamış bak en muhtaç olduğu zamanlarda bırakmış altı yaşındaki yavrusunu beni öldürseler bırakamazdım bırakmış gitmiş itliğine böyle konuşuyor velev ki aldı çocuğu daha iyi değil mi senin annen rahatlamış olur.

Çünkü anneniz haktan hukuktan yana bir kadın belli ki bu değrlerle yetişmiş çocuğa aşılıyor annenizi kullanıyorlar anneniz evladına bakıyor. Her babannenin ananenin yapacağı şeyi yapıyor

Derdiniz anneniz, çocuk değil. Anne değişmek istemiyorsa yapacak bir şey yok ne yazık ki. Anne oldunuz diye evlat olarak anneden beklediğiniz şeylere ihtiyacınız yok demek değil. Ama o küçük çocuğun da bekledikleri var ve hiç olmayacak kadar yalnız bırakılmış. Anneniz fiziksel ihtiyaçları gideriyor ama belli ki pedogojik olarak çocuk çok eksik. Kendi rauhsal durumunuza psikolojik destekle çözüm arayın. Buradaki durumu daha net ve çatışmasız anlayacaksınız o zaman.
Ve abinizi Allaha havale diyorum, insanda biraz vicdan olur. Çocukla ilgilenmemek ne demek

Şu an çocuğun annesi babası ayrı yaşıyorlar ve velayet anne ve babada annemde değil, yani iki gün sonra çocuğu alır annemden istese ve bu şekilde de söylüyor zaten, annem çilesini çekiyor kadın sefasını sürecek…şimdi ben mi ruh hastasıyım bu durumda herşey yaşanan herşey normal düzelmesi gereken benmiyim?

Çünkü kendi kızını gönül rahatlığıyla annesine bırakıp bi kuaföre bile gidemiyor yenge kuaförden çıkmıyor. Abi içip sıçıyor, kendi bi tek atamıyor. Anne yeğeni yediyor, rüyaya ne yapayım sana bugün yemek demiyor. Daha nolsun

evet sizsiniz 6 yaşındaki çocuğun ne sefası olacak hanım efendi matematik hesabı yapalım mı???
Bu çocuk 18 yaşına gelince annenizin ömrü olursa 79 yaşında olacak
anneniz vefat ederse çocuğa siz mi bakacaksınız yooo yapmayacaksınız yeğeniniz için dua edin de annesi gerçekten yanına alsın çocuğu
kız çocuğunun üzerinden ne gibi gelir elde edebilir ne sefası olacak çıldıracağım artık
yaşanan şeyler normal değil anneniz torununa MECBUR olarak bakmak ZORUNDA
kadın ölene kadar bakacak

bu nasıl birşey ya bu nasıl karın darlığı bu ne vicdansız bir bakış açışı çocuğun anadan babadan yüzü gülmemiş bakan babanneyi de hala fişnikliyor sokağa atsa çocuğu sevincinden yerinde duramayacak

Yahu size ne size neee? Böyle olmasını ne o çocuk ne babaanne isterdi. Babaanne ömrü yettiğince anne baba olacak, zorunda değildi tabi ama bunu yapıyor. Sizin çocuğunuzun anası varsa zaten derdi başından aşkın kadının, bir de siz çocuğunuzla yük olmayın. 67 yaşındaki kadından mı bir de sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz? Annenizi dert ettiğiniz yok timsah duyarınız çok sahte duruyor. Yazık kadına oğlu hayırsız kızı terelelli.

Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Acilen psikolojik destek almalısınız.

Kıskanıyorsunuz ve kıskandığınız kişi annesi babası tarafından umursanmayan 6 yaşındaki yeğeniniz.

6 yaşında almayacak canım , çocuk meslek sahibi olunca Alıcak, onun işlerini görmeye başlayınca yani hizmetçisi olabilince alacak, bilmem siz hiç duymadınızmı da her anne kız evlat ister vefalı olurlar diye .. hatta bazıları kendine baksın hizmet etsin diye , birde ben annelik yaptım diye gezecek evet buna takıyorum sinir oluyorum, bu arada annem sağlığını kaybetmiş olacak,
Evet bende kendimi düşünmek zorundayım kendimi ve kızımı , bizde yaşamak zorundayız ve iyi olmamız gerekli anneme birşey olsa ben nasıl olurum , ne kadar üzülürüm , ve iyi olmam gerekli kızım için

ha sizin planlarınız 20 senelikk...
siz cidden artık aşmışsınız olayı
anneden sektirip yeğeninize vurduruyorsunuz olayı
her kız çocuğu vefalı olmaz kendinize bakın görürsünüz

bu kadar planla programla yaşamak zor değil mi 20 yıl sonrasındaki kadını kıskanmak falan??

bu arada inşallah o çocuk meslek sahibi oluncaya kadar bakan birileri olur inşallah

Ben size dedim ki bakın yeğeninizi kreşe verin. Hatta kızınızla birlikte verin dedim ama hadi diyelim maddi gücünüz ona yetmiyor yeğeninizi verin sadece. Ki yeğeniniz için annenizin veli toplantılarına falan katıldığını belirtmişsiniz demek ki bir okula gidiyor. Öğretmeniyle konuşun gözlemlesin, gerekirse okulun rehberlik servisine yönlendirsin, gücünüz varsa siz götürün pedagoğa. Ki 6 yaşında annesini iki aydır görmeyen bir çocuk babası içip içip dağıtan bir çocuktan bahsediyorsunuz yani siz bu olanlara dayanamıyorum derken çocuktan nasıl normal olmasını beklersiniz aklım almıyor. Çocuklar her zaman her şeyin farkındadır. Bence sizin tavrınızın da farkında. Onun hırçın olmasından daha doğal bir şey yok. Hala burda bize laf yetiştirene dek bu kadar bunaldıysanız madem gidin yeğeninizin öğretmeniyle görüşün? Böyle böyle bir durum var ben işin içinden çıkamıyorum diyin uzman görüşü alın? Ya hiçbir şey yapamıyorsanız doktorsitesi diye bir website var orda doktorlara ücretsiz bir soru sorulabiliyor günde, bir pedagoğa mesaj atın? Ya yol almak isteyen için o kadar çok seçenek var ki. Elinize ne geçiyor burda herkese laf yetiştirince? Kusura bakmayın ama beklediğiniz destek görmekse, kimse yeğeniniz davranış şeklinizi onaylamayacak çünkü baştan aşağı problemlisiniz. Kendinizle, kızınızla, annenizle, yeğeninizle hayata bakış açınız ve beklentinizle tamamen problemlisiniz. Rica ediyorum destek alın hem yeğeniniz hem de kendiniz için.

Rüya, abin ve ex yengene hayatının kazığını atmak istiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…