Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Size vereyim siz bakın çocuğa çok vicdanlıysanız ,
Ben kızım için iyi olmalıyım canım yeğenim için değil, yeğenime destek olmalıyım canım tabiki fakat kendimi unuturcasına yapmanın anlamıda yok mantığıda,
Beni çıldırtmak için mi yazıyorsunuz samimi olarak soruyorum ? Kavga mı etmek için mi yazıyorsunuz aynı şekilde K KIR PAPATYASII sende amacınız nedir ? Yaptığınız yorumların bir anlamı yok çünkü, destek alıyorum demişim hala ruh hastasısın rica ediyorum destek al sorunlu falan yazmışsınız sizi önemseyip cevap vermişim günümü karartıyorsunuz amacınız ne cidden soruyorum?

çocuğa bak deme lütfen katip bu kadın mental olarak sağlıksız
Yooo, çok sağlıklı. Annesinden ve babasından ölümüne nefret eden, yağmurlu havada bir tas su vermeyen bir kız çocuğu yetiştirebilir. Bu mümkün.

zaten çocuğa babannesi bakıyor takılan sizsiniz çocuğa başkasının bakmasına gerek yok

çocuğunu da al git rahatsızsan
amacım sana dış kapının dış mandalı olduğunu hatrlatmak o çocuğun üzerinden 20 yıllık planlar yapamazsın
o çocukla anneni ilgilendirir herşey seni ilgilendirmez bunu anlayacaksın !

seni asıl çıldırtan kısım bu yazdığım değil mi ?

Ben kızım için iyi olmalıyım canım yeğenim için değil, yeğenime destek olmalıyım canım tabiki fakat kendimi unuturcasına yapmanın anlamıda yok mantığıda,
Benim yazdıklarım normal şeyler yalnız, gününden yarım saat ayırıp yeğeninin öğretmeniyle görüşmeyi kendini unutacak kadar büyük bir iş olarak görüyorsan da yeğenim şımarık, hırçın diye ağlamayacaksın. Çocuk bu tavrını muhakkak hissediyordur ne yapıyorsa az bile yapıyordur eminim

Günümden yarım saat olmuyor o canım, ben çalışıyorum ve küçük bir kızım eşimle mahkeme işlerim var ..öyle bir sorumluluk almak yarım saat olmaz

Ay ben de kendi halalarımı kötü bilirdim gidiyim de 2 rekat şükür namazı kılayım
Bu arada halalar yeğenlerini sevmez derler ben annesinin yapmadıklarını yaptım ona hatta yeri geldi annelik yaptım , siz ne derseniz deyin umurumda değil , artık kaale de almayacağım sanırım ben siZden daha sağlıklıyım

Ne biçim insansınız siz ıyyk .. bunu mu yazdım ben sayfalarca .. bende saf saf sorunlarımı yazıyorum .. size ikiyüzlü içi dışı bir olmayan insaları dilerim hayatınızda da gerçekleri anlayabilin

Eşinle birlikte esrar mı içiyosun? Bu kafa maddesiz olmaz çünkü. Ay neyse bu da son yorumumdur rabbim sana hidayet versin

Son düzenleme:
Ne biçim insansınız siz ıyyk .. bunu mu yazdım ben sayfalarca .. bende saf saf sorunlarımı yazıyorum .. size ikiyüzlü içi dışı bir olmayan insaları dilerim hayatınızda da gerçekleri anlayabilin
İkiyüzlü olduğuma nereden kanaat getirdiniz? Yazdıkça gerçek yüzü ortaya çıkan sizsiniz. Devam edin yazmaya, kalite akıyor yazdıklarınızdan.

Annene cok cok yazik iki evladida birbirinden beter. Nasil vicdansizlik bu cocuk sadece 6 yasinda ana yok baba yok Allah uzun omur versin arkasinda dag gibi bir babaannesi var. Ama yok halanin gozunde buda fazla atilmali o kiz evden yada babannede ilgi gostermesin bu cocuk bir kosede hergun aglasin isin ne yani. Zaten ilgiye ihtiyaci olan sensin biraksin 6 yasindaki kocaman yavruyu sana baksin seninle ilgilensin dimi bu nedir yani
Umarim ileride abin gibi sende sikilip kizini birakmazsin. Annem hep o kiza mi bakacak diyip kendi yavrunuda kadina birakabilirsin yani. Bu arada bir yorumda nereden onun evi oluyor demissin ama ev o kizin evi haberin olsun. Hatta annenin yerinde olsam o ev bizim evimizse ben oldukten sonra sadece o kiza kalmasini isterdim.

Eşinle birlikte esrar mı içiyosun? Bu kafa maddesiz olmaz çünkü. Ay neyse bu da son yorumumdur rabbim sana hidayet versin
Benim esrar içtiğimi iddia ettiyseniz benim sizin sağlık durumunuzla ilgili söylediğim doğru evet birdahaki yorum yazmayın
o kıza kalmıyor canım annesine kalıyor bu nasıl bir. Mantık akıldır allah size akıl fikir versin ya gerçekten

İkiyüzlü olduğuma nereden kanaat getirdiniz? Yazdıkça gerçek yüzü ortaya çıkan sizsiniz. Devam edin yazmaya, kalite akıyor yazdıklarınızdan.
Anlayışınız kıt olduğu ortadaki beni de anlamamışsınız, yorumunuzdan belli , benim söylemeye çalıştığımda yazdığınız yorumun alakası yok, ben içimden geçenleri yazmışım ve asla böyle birşey düşünmedim ki yapmamda yok kuaföre gideyim de annem baksın vs.., , ters gelir gelmez benim gibi düşünmezsiniz onu anlarım ama bu yorum nedir, ben en azından iki yüzlü değilim içimden geleni yazmışım .. iki yüzlü insanlarla karşılaşın yani yaptığı ile içi yada oynadığı tiyatro ile gerçek dünyası farklı olan .. onlar anlatır size belki gerçekleri benim günümü karattınız çünkü

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…