Hahaha bu da ilginç bir bakış açısı. İnsan çocuğun psikolojisini de düşünür yahuKeske bana da leylek hikayesi anlatsalardi. Benim olusumum soyle, pazarda cingene teyzeler benimle beraber bir suru bebegi tezgaha koymuslar satiyorlarmis. Annemler de pazarda gezerken el sallamisim onlar da beni sepetlerine atip eve getirmisler
Hahaha bu da ilginç bir bakış açısı. İnsan çocuğun psikolojisini de düşünür yahu
Keske bana da leylek hikayesi anlatsalardi. Benim olusumum soyle, pazarda cingene teyzeler benimle beraber bir suru bebegi tezgaha koymuslar satiyorlarmis. Annemler de pazarda gezerken el sallamisim onlar da beni sepetlerine atip eve getirmisler
Ayy bana da derlerdi çingene teyzelerden leğen karşılığında seni aldık diye.. Psikolojim bayağı bi bozulmuştu hatta gerçek annemi arama planları yapıyodum
Bak yalniz degilmisim.Ben de o teyzelere cok baktim da onlar esmer ben bembeyaz bu iste baska isler oldugunu anladim. Sonra bir gun parkta benden yasca buyuk bir abla uremeyi eline bir dal parcasi alip bir yandan da gulerek "kadinin seyine comak sokuyolar" diyerek anlatinca bir adim daha yaklasmis oldum
Simdi dusundum de cocugum uremeyi kesinlikle benden ogrenmeli :/
Sen yine beyaz tenliymissin,ben esmerim düşün halimi
Üreme üreme oldu olalı böyle bir anlatım olmamıştır herhalde. Çomak ve şey
Teşekkür ederim amin cümlemizinkini inşallahçocuğunuzun yaşı detayları anlamlandırmaya yetecek bir yaş değil zaten.
internette pek çok pedagog bloğu var. onlara bir göz atsanız en sağlıklısını yapmış olursunuz.
şimdiki çocuklar cin gibi maşallah. Allah bağışlasın.
Cinsellik için henüz erken sanırım. Karnımın içinde diyip nette anne karnında bebek oluşumu nu gösteren hızlı videolar var sen ve hepimiz annemizin karnında böyle olustuk desen. Ben oğluma öyle gösterdim. Daha küçüktü. Aaa kalbi aaa eli aaa gözü diye heyecanla izlediBayanlar herkese merhaba benim beş buçuk yaşında bir oğlum var bu akşam sorgulamaya başladı ben nasıl oluştum diye çoçuğa saçma sapan şeyler anlatmak istemiyorum leylek getirdi felan diyeki yemek zaten bu konuda bilgisi olanlara danışmak istedim herkese teşekkür ederim
Evet gerçekten farklı ve güzel bir anlatım olmuşbi hoca çok güzel açıklamıştı bunu. bir kadın ve erkek Allah'tan bir bebek dilerler kadının dileğine yumurta erkeğin dileğine sperm deniyor kadının ve erkeğin dilekleri biaraya gelince de bebek oluşuyor diye anlatırsınız demişti. çok hoşuma gitmişti böyle anlatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?