Ben nasıl oluştum

Annemgil seni Deniz'de bulduk derlerdi. Annem Deniz'de yüzerken karnına girmişiz. Öyle anlatırlardı biz de inanırdık. Görümcem biz babanla Allah'a dua ettik o da seni benim karnıma koydu diyor.

@AyazBeyaz bacim gel hele bi akil ver bu konuya uzman gorusu lazim galiba

konu shaibesi bende karnima Allah koydu diyorum nasil diye sormadi benim çocuklar ayrintilarda kaybolmak istemiyolar herhalde :)
Benim ki bu akşam zıvanadan çıktı ayrıntıları istiyor o_O

Annemgil seni Deniz'de bulduk derlerdi. Annem Deniz'de yüzerken karnına girmişiz. Öyle anlatırlardı biz de inanırdık. Görümcem biz babanla Allah'a dua ettik o da seni benim karnıma koydu diyor.
Allah ım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Benim ki bu akşam zıvanadan çıktı ayrıntıları istiyor o_O
valla dikkatli oolmak lazim agzimizdan çikan her kelime için
kizim 4 yas civari çocuk nasil doguyor dedi bende sezeryani anlattim
2 sene agladi kardes istemiyorum diye tabi ben anlamadim basta nedenini
sonra bigun soyledi seni kesecekler kardes istemem diye
ben hiç o yonden dusunmemistim :)

Allah ım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Onun be
valla dikkatli oolmak lazim agzimizdan çikan her kelime için
kizim 4 yas civari çocuk nasil doguyor dedi bende sezeryani anlattim
2 sene agladi kardes istemiyorum diye tabi ben anlamadim basta nedenini
sonra bigun soyledi seni kesecekler kardes istemem diye
ben hiç o yonden dusunmemistim :)
Onun beni kesmeleri pek umurunda değil oda kardeş istiyor ama soruyor nasıl oluyor bende görmek istiyorum tövbe tövbe ya

Az önce babasıyla aynısını söyledik ya tamamda allah beni oraya nasıl koydu diyor gelde çık işin içinden:KK70:
Biz bütün bunlara ek olarak, babanla çok istedik dua ettik. Duamız kabul olunca Allah seni karnıma gönderdi dedik. Çokmu istediniz beni diye sevindi ve seviniyo hala :D

"Babanla ben birbirimizi çok sevdik, çok mutlu olduk.
Allaha dua ettik, bebek istedik daha mutlu olmak için, o da seni benim karnıma koydu, büyüttü, sonra hastanede karnımdan çıktın, evimize geldin :anneadayı: "

Allah nasıl koydu oraya dersee.. Allah büyük,O çok güçlü deyin

Olur mu ki bu şekilde? :oops:
Bende bu sekilde aciklardim simdiden düsünüyorum ztn ne derim nasil tepki vermeliyim diye. Simdiki nesil herseyi arastiriyor

Benim sıpa biraz inatçı diyoruz allah koydu diye ama ayrıntılı anlat diyor aynı şeyleri söyledik sizinle bakalım bu işin sonu nereye çıkıcak:KK60:
Çünkü okulda anlatılıyor

Arkadaşları biliyor vs vs

Anne ve baba birbirini seviyor sonra babadan gelen hücre ile anneden gelen hücre birleşiyor bebek oluyor

Fasülye kadar oluyor vs diye sonra hastaneye gidip bebek doğuyor

Benim aynı yaştaki oğlum fasülyenizdim değil mi diyor arada hepsini anladım da hücreler nasıl birleşiyor vs de diyor yani

Hatta arkadaşlarının hamile annesi sınıfa gelip bebeği anlatmıştı karnını dinlemişler bebek oğluma tekme bile atmıştı

O zaman da bebek nasıl girdi diye sormuşlar anneye, öğretmen de biraz daha büyümeniz lazım o zaman siz de bebek sahibi olacak kadar büyürsünüz vs demiş

Teşekkür
Çünkü okulda anlatılıyor

Arkadaşları biliyor vs vs

Anne ve baba birbirini seviyor sonra babadan gelen hücre ile anneden gelen hücre birleşiyor bebek oluyor

Fasülye kadar oluyor vs diye sonra hastaneye gidip bebek doğuyor

Benim aynı yaştaki oğlum fasülyenizdim değil mi diyor arada hepsini anladım da hücreler nasıl birleşiyor vs de diyor yani

Hatta arkadaşlarının hamile annesi sınıfa gelip bebeği anlatmıştı karnını dinlemişler bebek oğluma tekme bile atmıştı

O zaman da bebek nasıl girdi diye sormuşlar anneye, öğretmen de biraz daha büyümeniz lazım o zaman siz de bebek sahibi olacak kadar büyürsünüz vs demiş
Tesekkur ederim

Sadece doğum mu gösteriliyor acaba

yok hayir.
iki tavsanin yani kiz ve erkek tavsanin birbirine asik olmasi birbirlerine sarilmalari ve sonrasinda kiz tavsanin karninin sismesini gosteriyor.
sonrada sancisiz hizli bi dogum mutlu son.

Benim kızım cin gibi bişey 7 yaşında, kardeş beklediğimiz için bi kere böyle bi konu geçti aramızda, hatta ben sordum Nasıl oluyo sence diye:) anne işte babamla evlendiğinizde oluyor, o Zaman kaç çocuk istiyorsan o kadar oluyo demişti:) bayıldım bu masum cevabına ne güzel düşünmüş prensesim

yok hayir.
zaten iki tavsanin yani kiz ve erkek tavsanin birbirine asik olmasi birbirlerine sarilmalari ve sonrasinda kiz tavsanin karninin sismesini gosteriyor.
sonrada sancisiz hizli bi dogum mutlu son.
Geçen gün ben evi temizliyordum benimki trt belgeseli açmış içeri bir girdim bir penguen diğerinin üzerinde benimki izliyor öyle hiç sormadı ne yapıyolar diye sonra zaten penguş yumurtladı ama benim ki iyi ki sormadı sizde böylemi yapıyorsunuz diye:KK23:

Benim kızım cin gibi bişey 7 yaşında, kardeş beklediğimiz için bi kere böyle bi konu geçti aramızda, hatta ben sordum Nasıl oluyo sence diye:) anne işte babamla evlendiğinizde oluyor, o Zaman kaç çocuk istiyorsan o kadar oluyo demişti:) bayıldım bu masum cevabına ne güzel düşünmüş prensesim
Şimdiki çoçuklar bir hoş doğrusu daha analarının karınlarında bilmiş olıyorlar bu arada hayırlı doğumlar olsun inşallah

Back
X