• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl sevgili bulacağım?

Ama benden habersiz reddettiler çocuğu :KK43:
Bakin eğer o kişi ile birşeyler yaşayacak olsaydınız zaten aileniz reddetmezdi bide neden takılı kaldınız ki yani anlamadim bir yaşanmışlik anılar ortak bir geçmiş vs yokki

Ben o tüfekle koyan kişiyi zaten reddettim yanlış anlamissiniz
Yahu neden ailen buluyor kocanı, arıyor milleti. Daha üniversite son sınıftasın. Hayatta kabul etmezdim ben hangi devirdeyiz. Annem asla bunu teklif bile etmez bana.

Bi meslek sahibi ol. Bak etrafına. Tanı, tanış, sev öyle evlen. Görücü gelecek kadar mı koca istiyosun

Sen olsan ister miydin? Ne düşünürsün? Meslek sahibi oldum diye beni istiyor artık diye düşünecek normal olarak. Ailene yaklaşımı tabi ki farklı olacak. Gururu varsa istemez zaten.
Asla mesleğini düşünmedim zaten polis olmadan önce de çalışıyordu :(

İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"

“Dur bakalım acaba ben onu beğenecek miyim?”
“Tabi beni ister üniversite okumuş ayakları üzerinde durabilen bir kadınım”
“Elimi sallasam ellisi, maaşım var kariyerim var herşeyden ötesi özgüvenim var” gibi yaklaşımlar yerine neden aşağılık kompleksi içindesiniz?

Kendimden pay biçerek de söylüyorum bunları. Her zaman belli bir kariyer noktasına gelmeden ve belli bir birikime ulaşmadan (maddi ve manevi) evliliği, çocuğu ve ikinci çocuğu düşünmedim. İstedim istemek ayrı ama hayatımın tek odak noktası haline getirmedim. Ve kimi istediysem de yanımda kolumda sağımda solumda gördüm. Acayip afeti devran değilim, güzelliğim görecelidir. Tipim klasik Türk kadını. Ama özgüvenim sertifikalı. Çünkü yaptıklarımı biliyorum yapabileceklerimden de eminim.
İş kendinizde bitiyor. Çelik kuvvetteki adamda değil.

Herhangi bir erkekte iş bitmiyor ya genç kızlar olarak bunu bir anlasanız keşke…

Çok gençsiniz. İş ortamında daha klas insanlarla tanışma ihtimaliniz geçmişe takılıp kalmazsanız daha yüksek

Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Düzgün olduğunu nereden biliyorsun ne kadar tanıyorsun yani ?dışardan çok düzgün görünebilir ama aynı eve girince aynı yatağa girince vs isler değişebilir kimse için bu kadar kesin konuşmayın bence
Saplantı haline getirmişsiniz olmadığı için olsaydı nasıl olurdu vs vs kurdukca kurmuşsunuz
Ailenizin inan bir bildiği vardır şimdi yaşınız genç ama ailenin onaylamadigi ısınamadigi adamlar gerçekten fos çikiyor

Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Bence aileniz gayet mantıklı.
Ayrıca düzgün olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ki?
Ne sevgili olmuşsunuz ne aynı evde yaşamışsınız ne tatile çıkmışsınız ne de Alışveriş yapmışsınız. Maddi manevi herhangi bir alışveriş olmadan hoşlantı seviyesinde kesin konuşuyorsunuz. Ailenize kinlenmeyin bu kadar.

Düzgün olduğunu nereden biliyorsun ne kadar tanıyorsun yani ?dışardan çok düzgün görünebilir ama aynı eve girince aynı yatağa girince vs isler değişebilir kimse için bu kadar kesin konuşmayın bence
Saplantı haline getirmişsiniz olmadığı için olsaydı nasıl olurdu vs vs kurdukca kurmuşsunuz
Ailenizin inan bir bildiği vardır şimdi yaşınız genç ama ailenin onaylamadigi ısınamadigi adamlar gerçekten fos çikiyor
Bence aileniz gayet mantıklı.
Ayrıca düzgün olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ki?
Ne sevgili olmuşsunuz ne aynı evde yaşamışsınız ne tatile çıkmışsınız ne de Alışveriş yapmışsınız. Maddi manevi herhangi bir alışveriş olmadan hoşlantı seviyesinde kesin konuşuyorsunuz. Ailenize kinlenmeyin bu kadar.
Aileme kızma sebebim benden habersiz reddetmeleri. En azından bir tanışıp nasıl biri olduğunu görmek isterdim. Kötü biriyse bırakır hayatıma devam ederdim. En azından kafamdan onu atar hayatıma devam ederdim

Back
X