- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Bakin eğer o kişi ile birşeyler yaşayacak olsaydınız zaten aileniz reddetmezdi bide neden takılı kaldınız ki yani anlamadim bir yaşanmışlik anılar ortak bir geçmiş vs yokkiAma benden habersiz reddettiler çocuğu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin eğer o kişi ile birşeyler yaşayacak olsaydınız zaten aileniz reddetmezdi bide neden takılı kaldınız ki yani anlamadim bir yaşanmışlik anılar ortak bir geçmiş vs yokkiAma benden habersiz reddettiler çocuğu![]()
Yahu neden ailen buluyor kocanı, arıyor milleti. Daha üniversite son sınıftasın. Hayatta kabul etmezdim ben hangi devirdeyiz. Annem asla bunu teklif bile etmez bana.Ben o tüfekle koyan kişiyi zaten reddettim yanlış anlamissiniz
Asla mesleğini düşünmedim zaten polis olmadan önce de çalışıyorduSen olsan ister miydin? Ne düşünürsün? Meslek sahibi oldum diye beni istiyor artık diye düşünecek normal olarak. Ailene yaklaşımı tabi ki farklı olacak. Gururu varsa istemez zaten.
Hoşlandığım çocuğu benden habersiz reddettilerTavsiyem ailenden farklı bir şehirde iş bul ve hayatını onlardan ayrı kur.
Seni bu görücü, koca, izin verme gibi fikirlerle zehirliyolar. Onların kafasıyla bu hayatı yaşarsan çok yanlış yollarda kendini bulursun.
Benim dediklerimi uygularsın umarımHoşlandığım çocuğu benden habersiz reddettiler![]()
Hayatinda biri olsa bu seferde başka sorunların olacak hiçbir zaman tam manasıyla mutlu olamıyor insanHayat birini bulmaktan ibaret değil diye diye geldim bu yaşıma.
Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?Kızlarımız da ki bu sevgili ilişki merakı ne anlamiyorum tabi ki evleneceğiz seveceğiz sevilecegiz ama bu kadar kovalamayın ya
İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
Düzgün olduğunu nereden biliyorsun ne kadar tanıyorsun yani ?dışardan çok düzgün görünebilir ama aynı eve girince aynı yatağa girince vs isler değişebilir kimse için bu kadar kesin konuşmayın benceAilemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Bence aileniz gayet mantıklı.Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Düzgün olduğunu nereden biliyorsun ne kadar tanıyorsun yani ?dışardan çok düzgün görünebilir ama aynı eve girince aynı yatağa girince vs isler değişebilir kimse için bu kadar kesin konuşmayın bence
Saplantı haline getirmişsiniz olmadığı için olsaydı nasıl olurdu vs vs kurdukca kurmuşsunuz
Ailenizin inan bir bildiği vardır şimdi yaşınız genç ama ailenin onaylamadigi ısınamadigi adamlar gerçekten fos çikiyor
Aileme kızma sebebim benden habersiz reddetmeleri. En azından bir tanışıp nasıl biri olduğunu görmek isterdim. Kötü biriyse bırakır hayatıma devam ederdim. En azından kafamdan onu atar hayatıma devam ederdimBence aileniz gayet mantıklı.
Ayrıca düzgün olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ki?
Ne sevgili olmuşsunuz ne aynı evde yaşamışsınız ne tatile çıkmışsınız ne de Alışveriş yapmışsınız. Maddi manevi herhangi bir alışveriş olmadan hoşlantı seviyesinde kesin konuşuyorsunuz. Ailenize kinlenmeyin bu kadar.
iyi ki soğumuşsunuzZaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de.
Etrafimdaki aptal insanlar böyle diyor ben değilAman allahım polis olmuş havada kaparlar çünkü ülkede asla polis yok, bir tek o oldu.
Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım?![]()
Siz de o kafaya girip ailenizi suçlamışsınız.Etrafimdaki aptal insanlar böyle diyor ben değil![]()
Ama en azından tanışmak isterdim. Kötü biriyse hayatımdan çıkarır yoluma devam ederdimSiz de o kafaya girip ailenizi suçlamışsınız.