• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl sevgili bulacağım?

Dikkat ettiniz mi bu aralar hep takıntı şeklinde sevgilim olsun da olsun şeklinde hep konular nedense👍
Evet benimde dikkatimi çekti bizim etrafımızda ki kızlar evlenmek ilişki vs istemiyor kariyerimi tamamlayacağım okulum var yada çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum kendi kriterimi kendim belirlerim kafasindalar kuzenim 29 yaşında (genç bir hanım ) daha yeni yeni düşünmeye başladı evlilik ilişki vs kız kariyerini yaptı arabasini aldı çok emek verdi çalıştı şimdi hayatımi yaşamaya baslayabilirim diyor

Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Onun düzgün insan olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Aileye hak helal etmemeler falan ne kadar abartmışsiniz durumu.
Üniversite bitince hayatınız da bitmiyor, okul bitmeden birileri olsun çabasını anlayamadım.
Bi salın kendinizi, bu kafayla biri hayatınıza girse olumsuz yanlarını bile görmezden gelirsiniz.

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
Polisle bir şekilde görüş belli ki içinde kalmış.Olursa olur olmazsa nasip değilmiş.

Üniversiteden yakın arkadaşımla aynı anda mezun olduk. O Daha henüz üniversite bitmeden böyle evlilik konularını düşünmeye başlamış kimle nasıl evleneceğim diye fikir üretmeye başlamıştı. Ara ara da görücüler gelmeye başlamıştı onlara nasıl mutlu oluyordu anlatamam. Sonra bu kız evlendi ve şimdi sonucu ne biliyor musun bin pişman. Aynı sizin dediğiniz gibi ailem baskı yapıyordu, çevre sorup duruyordu ondan evlilik yoluna yöneldim desem de aslında kendi hayatını kendi yaktı. Kendi ayakları üzerinde durmadan evlendiği için pişman. Eşi de okudun ama boşa, çalışmıyorsun bile diyor. Kavgalarda adam ezik gibi muamele ediyor kıza. Emin olun siz o polisle bile evlenseniz de değeriniz olmayacaktı. Çünkü kendi ayağınız üstünde duramıyorsunuz. Anlattığım arkadaşım çok çok oüşman,

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
Herhangi bir çabaya gerek yok doğru insan sizi bulacak.
Sizi bulacak derken zaman mekan her şey rast gelecek ve bir şekilde karşınıza çıkacak.
Öteki beriki bizleri ilgilendirmez herkesin her şeyin bir zamanı vardır okulun gençliğin yemenin içmenin gezmemin tadını çıkarın kaldı ki herkes evlenecek ya da hayatına biri girecek diye bir şey yok kasmayın hic

Ama benden habersiz reddettiler çocuğu :(
O olayla uzaktan yakından alakası yok sizin işin.hiç hiç yok.ilişki işi boyle birşey değil.isterlerse hergün adamın yüzüne yuzüne reddedip dursunlar.siz bir ilişki yaşayacak potansiyeldeyseniz hiç kimse önüne geçemez.eskiler boşuna kismetten öte köy yok demiyorlar.bu tarz olaylara bağlı şeyler degil bunlar.olacaksa başka yerde yine çılar karşına
Kısmet meselesinde sadace senin değil hepimizin eli kolu bağlı.

Eskiden de böyleydi tanimadigi insanları kabul etmiyor
Bak kendini o çocuğun yerine koy kızın ailesine haber yolluyorsun ailesi kızımız okuyor diye reddediyor (ki ailen doğru bir şey yapmış )
Şimdi kız sana ulaşmaya çalışıyor seni anıyor seni konuşuyor
Erkek olarak çocuk şöyle düşünür bu dünden razı çantada keklik ben gönlümü eyleyeyim nasıl olsa evlenmeyecegim.
Sen çocuğa ulaşmaya çalışırsan çocuğu orada burada konuşmaya devam edersen sadece kendini küçük düşürmüş olacaksın dünyada ki tek erkek o değil yani niye bu kadar takıntı anlamadim

Eskiden de böyleydi tanimadigi insanları kabul etmiyor
Belki çocuk sorunludur yani ilişkiler konusunda belki herkesten gizlediği bir yüzü vardır ailesi çevresi dışlanmasin ailenin iyi çocuğu olmaya devam edeyim diye birşeyleri gizliyordur belki çok çapkın vs ki yere bakan sessiz kendi halinde gibi görünenlerin bambaşka yüzleri olabiliyor

Back
X