• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl sevgili bulacağım?

Yanlis anlamisim, yorumu duzenledim.
Ben polisligi asla yüceltmedim küçümsemem de. Herkesin mesleği kendine saygı duyarım elbette. Ben de güzel bir mesleğe sahip olup iyi biriyle ilişkimin olmasını çok isterim. Çabalamaya da devam edeceğim.

Ben polisligi asla yüceltmedim küçümsemem de. Herkesin mesleği kendine saygı duyarım elbette. Ben de güzel bir mesleğe sahip olup iyi biriyle ilişkimin olmasını çok isterim. Çabalamaya da devam edeceğim.
Bence çabayı kendini gelistirmek, guzel bi kariyer yapmak, maddi manevi ilerlemek için goster. Hayat akarken, nasibinde varsa biri denk gelecektir zaten. Bunu dert edinip durmak anlamsız.

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
Allah başka dert vermesin😂

Aman Allahım 😳😳 sormaz olaydım
Yani kusura bakma da çok varoş bir post...O çocuk isteseydi bu teknolojide zaten seni bulurdu.Sanki ankesörlü telefonla yapılıyor iletişim hâlâ. Alt tarafı polis zannedersin ki vekil çocuğu...Ayrıca o sanayide çalışan kişiler de belki seni beğenmiyecek.Hani sana denk değilmiş ya😏

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
Asko yazsan bi yoklasan ne kaybedersin? Anlamadim yani önce instagramdan istek atmaya basla derim böyle daha cok kötü olursun sürekli aklinda keske yapsaydim diyeceksin sonuc ne olacakti diye belirsizligi seni cürütürdü. Instasini biliyosan takip et 🫣 ya simdi ya hic..

Genç kadınlarımızın, ben okuyorum ailem görücü gelen çocukla tanışmamı söylüyor bu sqçmalığa karşı ne yapmalıyım kızlar diye konu açması gerekmiyor mu 2023 senesinde. Valla anne babanız sizden daha modern insanlarmış. Düşündükçe sinir oldum bu koca merakınıza

Altı üstü polis olmuş..
Nusret'e hissedar olmuş gibi anlatmak neden ?
Madem gelir on planda ; sanayide çalışan kallavi,yüksek gelir ve varlik düzeyine sahip bir kişiye neden yok dediniz 🤔
Ablacım şimdi üni bitirmek statü göstergesi olarak adledilmiyor.
Önce bu konuda anlaşalım.
Parasını bastıran okuyor.
Hayatın boyunca okuyabilirsin ama sanayide çalışan adamın sözü ve gördüğü hurmet,senin görüp görebileceğinden fazla bile olabilir.
O yuzden senin bu statü takıntın olduğu sürece birini bulamazsın gibime geliyor.
Baldırı çıplak,işsiz güçsüz adamı elbette alma da üniversite statu vs dersen millet güler bu zamanda.
Ülkenin yarısı mezun ve işsiz 🤔

Sizin ünv bitmiş öncelikle ekonomik gücünüzü elinize alın. Daha herşeyin başındasınız. Bu acele niye. Gezin tozun hemen evlenmeyin. Bi tanıyın hayatı, insanları. Evlilik bu kadar basit bişi değil

Back
X