• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl sevgili bulacağım?

Ya ne alakası var. Ekleyin gitsin ama size şunu soylemeden geçemeyeceğim yeni atanmış eline ilk defa para geçmiş bir erkeği durduramazsınız ciddi bir ilişki beklemeyin. İçinizde kalmasın diye söylüyorum ekleyin diyee
Tamamen karakterle ilgili bir durum. O yüzden buna katılmıyorum. Her eline para geçen hovardalık yapacak diye bir şey yok. Zaten şu an eline 50k üzeri geçmiyorsa durdurulamaz bir hayat yaşayamazsın ki 50k parayı sadece kendine harcayan biri olman lazım. O biraz görmemiş kişilerin yaşadığı bir durum. Görmemiş derken sadece para görmemiş değil kadın görmemiş 🙂

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
Poliste mevkili bişey değil bu arada
Kendinden düşük biri diye sanayide çalışanı asagilarken polisinde aşağı bı meslek olduğunu unutma

Poliste mevkili bişey değil bu arada
Kendinden düşük biri diye sanayide çalışanı asagilarken polisinde aşağı bı meslek olduğunu unutma
Bende bunu anlamıyorum. Polislik kariyer sonucu elde edilen bir meslek değil. Doktor mühendis deseler tamam da atanamayan işi olmayan herkes müracaat edip olabiliyor

Bende bunu anlamıyorum. Polislik kariyer sonucu elde edilen bir meslek değil. Doktor mühendis deseler tamam da atanamayan işi olmayan herkes müracaat edip olabiliyor
Sorma
Şişire şişire bı hal oldular

Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat etti :KK43: En azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorum :KK43: Zaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım? :KK43:
İnsan sevgili, evlilik gibi şeyler isteyebilir, hayal edebilir de, şu yazım tarzına, cümlelerine falan bakınca inanılmaz vizyonsuzsun ya. Allah aşkına nerde, ne okudun, hiç mi bi şey katmadı sana üniversite hayatı? Küçümsemiyorum da normal dümdüz polisi vali, emniyet genel müdürü, savcı falan zanneden o çevreye ne demeli peki? Kabus gibisiniz topluca.

Son düzenleme:
Bakin eğer o kişi ile birşeyler yaşayacak olsaydınız zaten aileniz reddetmezdi bide neden takılı kaldınız ki yani anlamadim bir yaşanmışlik anılar ortak bir geçmiş vs yokki
Bi de akrabalar falan polisle olmaz diyor, bekleme, sana bakmaz o diyor, üzülme diye teselli ediyor, şaka gibi. Nerden biliyo millet bu mevzuyu bu kadar, nasıl konuşulabiliyo mesela, o kadar çirkin ki her detay.

Biz ne desek boş hicbirseyi dinlemiyor kabul etmiyor ikna olmuyorsunuz o zaman çocuğa bir şekilde ulaşın
Çocuk istese eklerdi, bi şey yapardı, tanışmak için uğraşırdı, ki aile okulu bitsin demiş, okulu bitince girişimi olurdu, demek ki istemiyor.
Çocuğun kulağına gider var ya bu mevzu bu şekilde, kızın beklediğini istediğini falan herkes bildiğine göre 🤦🏻‍♀️

Daha üniversite son sınıf öğrencisisin. Dert ettiğin konuya bak. Senin şu an düşüneceğin konu iş bulmak, sınava girmek mesleğini kazanıp devam ettirme çabası olmalıydı. Ne diye erkek arzusu bu kadar hayatının merkezinde? Akışına bırakıp iş bulsan çalışsan kendi paranı kazanıp düzenini kursan hem ailenden sıyrılırsın hem de doğal akış içerisinde belki hayatının aşkını bulursun. Yoksa böyle saçmasapan görücü usulü tiplere denk gelirsin. Yaşın daha çok genç, sal biraz…

Dubai'deki alışveriş merkezleri sana göre olabilir konu sahibi. Hem zengin bulursun. Ailenden de kurtulursun.

Çocuk istese eklerdi, bi şey yapardı, tanışmak için uğraşırdı, ki aile okulu bitsin demiş, okulu bitince girişimi olurdu, demek ki istemiyor.
Çocuğun kulağına gider var ya bu mevzu bu şekilde, kızın beklediğini istediğini falan herkes bildiğine göre 🤦🏻‍♀️
İşte bende onu diyorum belki çocuğun ailesi istedi çocuk istemiyor

Bu sevgili, koca mevzuları oyle aramayla da, durup beklemeyle de olan şeyler değil. Okuluna devam et, sosyal aktivite kulup gezi bunlarin tadini cikar, duzgun bi is icin çabala, zaten bunlar olurken olacaksa biri denk gelecek mutlaka, akışta ne yaşarız bilmiyoruz, ama illa evlenmeliyim, evlenemedim diye buna odaklanirsan hayatinda bi gram ilerleme olmaz, hep mutsuz olursun. Tek hedef, nihai hedef evlilik değil. Hem zaten nasip işi.

Bi de akrabalar falan polisle olmaz diyor, bekleme, sana bakmaz o diyor, üzülme diye teselli ediyor, şaka gibi. Nerden biliyo millet bu mevzuyu bu kadar, nasıl konuşulabiliyo mesela, o kadar çirkin ki her detay.
Aynen kendini düşürdüğü durum hos degil

Altın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.🤣 Piskopat böyle yetişiyor.
En istemediğim ve bir türlü sıcak bulmadığım meslek grubu polisler ve askerler. Eskiden bir saygınlığı vardı bu mesleklerin, kazanması olması zor mesleklerdi. Şimdi artık önüne geleni alıyorlar. Lise mezunundan tut atanamayan öğretmen bile polis oluyor. Hiç kalitesi kalmadı. Ve ciddi anlamda psikolojik problemleri olan, çoğunun duygusal ve sosyal zekası düşük bir meslek grubu.

Şok ettin beni. Görücü gelmiş ailem görüşmeme izin verdi ne? Bu kadar mı açsın sevgiye? Bu ne koca merakı gerçekten. Okuyorsun sen ya biraz ağırlığın olsun. Değer, kıymet ver kendine.

Sosyal medyaya tüfekle tabancayla fotoğraf koyan adam beni beğenir mi diye endişe etmen 😧 Müthiş tehlikeli biri gibi geldi bana. Hala beni beğenir mi diyorsun

26 erken ayrıca okuyan birine göre. Ben daha yeni kendi hayatımı kuruyorum. Önce bi kendine yetseydin acelen ne?
Tüfekle foto koyan için beni begenirmi dememis , onu ben istemedim demis. Polis olan için istermi diye düşünüyor

İşte bende onu diyorum belki çocuğun ailesi istedi çocuk istemiyor
Beni uzaktan bi akrabamizin çocuğu seviyordu, normalde arkadas olarak görüştüğüm biriydi disarida da, cocuk açıldı, istemedim, tekrar soyledi, kabul etmedim, sonra zaman geçti, ailesini araya soktu?😂 Annesi annemi aradi falan, zorla ikna edilecegimi dusundu herhalde.
Şimdi de bi tanıdık ailenin oğlu, çocuk sosyal medyadan ekledi, yazdı, cevap vermedim reddettim, geçen yine eklemiş, reddettim tekrar.
Yani, ısrar veya yapışmak doğru değil (bu kişiler öyle sümük gibi yapışma tavrında değildi ama istediklerini bi kaç kez dile getirdiler diyeyim) elbette ama isteyen erkek Viyana kapılarına dayanan Osmanlı ordusu gibi zorluyor 😂 en azından şansını deniyor, adım atıyor. Biz bile kadınlar olarak adım atıyoruz.

Konu sahibi ailesini suçlayıp duruyo da, bu kezo haller cidden çok kötü.

Ailem değil arkadaş çevrem diyor bunu. Daha doğrusu arkadaş zannettiğim kişiler. Beni kucumsedikleri için diyorlar bunu.

Okulum henüz bitmedi ki girişim olsun. Haziranda bitecek. Ayrıca ailem dışında kimseye söylemedim. Kulağına gideceğini falan zannetmiyorum. Arkadaşlarım da çocuğu tanimiyor

Back
X