- 16 Kasım 2021
- 1.365
- 1.369
- 83
Vardır maalesef biliyorum öyle tipleri.Her mesleğe saygım vardır ama polisliği neden Cumhurbaşkanı olmuş gibi bi konuma soktu ki çevrenizarkadaşımın fotoğrafsız profiline yazan bir sürü polis vardı kız ismi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır maalesef biliyorum öyle tipleri.Her mesleğe saygım vardır ama polisliği neden Cumhurbaşkanı olmuş gibi bi konuma soktu ki çevrenizarkadaşımın fotoğrafsız profiline yazan bir sürü polis vardı kız ismi diye
Arkadaş çevren bi de okuldan mi, yani üniversite okuyan insanlar mi?? Polisi bu kadar abartanlar üniversitede okuyan genç insanlar demekAilem değil arkadaş çevrem diyor bunu. Daha doğrusu arkadaş zannettiğim kişiler. Beni kucumsedikleri için diyorlar bunu.
Okulum henüz bitmedi ki girişim olsun. Haziranda bitecek. Ayrıca ailem dışında kimseye söylemedim. Kulağına gideceğini falan zannetmiyorum. Arkadaşlarım da çocuğu tanimiyor
Valla bunu diyenler var yani. Ben kendi değerimi elbette düşürmüyorum ama onlar beni kucumsuyorlar onu biliyorum. Zaten bunu diyen kızı sildim hayatımdan. Sevgilisiz kalmamak değil amacım zaten bu kişiyi polis olmadan önce de istiyordum yani en azından tanismayi dusunuyordumO artık polis oldu sana bakmaz, etrafı kız doludur ne demek.
Her mesleğin bir yeri, bir gereği var. Saygım sonsuz.
Benim anlamadığım polis olmasını gözünüzde neden bu kadar büyütüyorsunuz? Polis olmuş tebrikler de, ülkemizde polis olmak ne yazık ki çoğu zaman zorunlu bir seçenek.
Mühendisler, öğretmenler ve pek çok meslek grubu atanamadıkları için işsiz kalmamak adına yaptıkları bir seçim, zannettiğiniz kadar uçlarda değil yani.
Kendinizi öyle sıradan görüyorsunuz ki size göre o kişi sanki hiç ulaşılmaz bir nitelikte. Bunu kendinize lütfen yapmayın, oldu ki sevgili oldunuz kendinizden ödün verdikçe verecek gibisiniz.
Sırf sevgilisiz kalmayım diye, polis diye.
Anladım demek istediğinizi ben zaten artık adım beklemiyorum. Ne olacaksa olsun bıktım artık.Arkadaş çevren bi de okuldan mi, yani üniversite okuyan insanlar mi?? Polisi bu kadar abartanlar üniversitede okuyan genç insanlar demek
Yazdıklarımdan bunu mu anladın? Okul bitmedi ki girişim olsun mu?Ne desek boş.
Bu mesele 13 yaşındaykenmiş ama başka konusunda yazmıştı konu sahibi ergenlik döneminden beri süregelen bir takıntı sadeceÇocuk istese eklerdi, bi şey yapardı, tanışmak için uğraşırdı, ki aile okulu bitsin demiş, okulu bitince girişimi olurdu, demek ki istemiyor.
Çocuğun kulağına gider var ya bu mevzu bu şekilde, kızın beklediğini istediğini falan herkes bildiğine göre![]()
Yani adam kizin varlığından haberdardir sonuçta akraba olduğuna göre. İstese adım atardi. Aileye beddua etmek ne?Bu mesele 13 yaşındaykenmiş ama başka konusunda yazmıştı konu sahibi ergenlik döneminden beri süregelen bir takıntı sadece
Akrabamız değil oğlan onu nereden çıkardınız?Yani adam kizin varlığından haberdardir sonuçta akraba olduğuna göre. İstese adım atardi. Aileye beddua etmek ne?
Hayır 13 yaşında tanıştık konuştuk ama geçen sene benden hoşlandığını öğrendim. O zamandan beri tanırdım ama aklımda böyle bir şey olacağının ihtimali yoktuBu mesele 13 yaşındaykenmiş ama başka konusunda yazmıştı konu sahibi ergenlik döneminden beri süregelen bir takıntı sadece
Memleketten deyince akraba sandım, ne bileyim, gerçi ne farkeder, sonuçta varlığından haberdar.Akrabamız değil oğlan onu nereden çıkardınız?
Konumunuz, statünüz nedir?Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum.
Üniversite son sınıfımKonumunuz, statünüz nedir?
Ne okuduğunu soruyor insanlar.Üniversite son sınıfım
Ne okuduğunu soruyor insanlar.
Çünkü ahım şahım bi şey çıkmayacak.Son sınıf olduğunu ezberledim bölüme bir türlü cevap gelmiyor.
İsmimden belli değil mi cidden? Ahım şahım değil ama ben seviyorum ve kendimi geliştiriyorum. Bu yeter banaÇünkü ahım şahım bi şey çıkmayacak.
LojistikmişÇünkü ahım şahım bi şey çıkmayacak.
Statü falan deyince farklı bi şey bekledik, takdir edersin ki. Lojistik 2 yıllık olan mı, gerçi 4 yıl da olsa polisten üstün olan hangi statüsü var, bilemedim.İsmimden belli değil mi cidden?
Uluslararası Ticaret ve Lojistik 4 yıllıkStatü falan deyince farklı bi şey bekledik, takdir edersin ki. Lojistik 2 yıllık olan mı, gerçi 4 yıl da olsa polisten üstün olan hangi statüsü var, bilemedim.
Yanlis anlamisim, yorumu duzenledim.Uluslararası Ticaret ve Lojistik 4 yıllık
Benim kimseden üstün olmak gibi bir derdim yok. Eğitim denkliği önemli olduğu için ona önem veriyorum elbette.