- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Bunu neden bu kadar sorun ettiniz,bırakın alsın,ne güzel sizin aldıklarınıza güvenmiş almış o daKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Ee alsın kendi hayatına bak sen. Kimseye hakaret etmeye hakkın yok. Mantıklı işlevsel bulmuş almıştır. Böyle boş şeyler için adamla kavga etmeye devam edersin sonu kötü olurKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
dünyada sevmediğiniz ya da tanısanız sevmeyeceğiniz bir sürü insan şu anda sizin aldıklarınızın aynısını alıyor olabilir.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Gerçekten, size ne?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?