- 15 Nisan 2017
- 3.523
- 9.137
- 158
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Çok önemsiz bir konu inan bana bunun için laf dalışına bile girmeyin derim ben, eşiniz ile. İyi düşünelim , bırakın o kötü olsun, bırakın o sizin peşinizden bir şeyler alsın. Şöyle düşünelim olaylara iyi tarafından bakalım, sen ona fikir oluyorsun, ve seni örnek alıyor. Böylelikle için rahatlar. Dert etmezsin. Belkide bir şey bilmeyen bir eltin vardır. Ve sen ona ilham oluyorsunKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
gerçekten mi ya, ama neden? neden herkeste olan birşeyi eltisi de aldı diye laf sokmalı?Eltinize aldıklarınızı göstermeyin kocanizla da kavga etmezsiniz. Hava atıp hemde beni taklit ediyor diyorsanız çok ayıp tam tersiyse eşinle neden kavga ediyorsun eltine laf sok.
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Benimde görümcem saatimin aynısını aldı bide künyemin ondan gören eltimde koştu aldı aynılarından Kızılay dağıtmış gibi geziyoruz ortadda amaaan taklitler aslını yaşatır boşverKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
gerçekten mi ya, ama neden? neden herkeste olan birşeyi eltisi de aldı diye laf sokmalı?
Belki eşini ikna edemiyor ve onlar aldığında bunu normalleştirip alabiliyor.Koşa koşa aynısı alıyorsa laf sokabilir ne var bunda ? Oda aynı şeyi ben almadan alsın .
Aile apartmanından taşınmalısınız, bütün gün sadece kayınvalide, elti görmekten gına gelmiş size.Ne yapmalıyım sizce
Savcılığa dilekçe verin. Alışveriş yasağı getirirler eltinize. Bunu yapmaya hakkı yok.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Belki eşini ikna edemiyor ve onlar aldığında bunu normalleştirip alabiliyor.
Belki zaten kadın düşünüyor ama denk geliyor.
Ayrıca alsın ne var? Neden böyle bir konu için hem kendisini hem eşini hem eltisini huzursuz etsin ki. Bu kadar laf sokulcak kocayla kavga edilecek kadar büyük bir konu mu bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?