- 8 Kasım 2018
- 5.764
- 13.848
- 248
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Eltinizin saçını başını yolun ,kocanızı da boşayın.Yazik ya şu ülkede, şu gündem de size bu stresi yaşatan helak olsun.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Esin haklı, böyle şeylere takılmayın, insan arkadaşında, annesinde görüp beğenip alır, bundan doğal ne var. Eltiyi sevmiyosunuz, sorununuz elti . Hayat hersey anlık böyle saçma dusuncelere boğulmayın. İyi niyetli olunKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Size ne gerçekten?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Eşinizin tabiri biraz kaba ama hakikaten size ne yahu.Derdiniz mi yok baskaKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
SAL şu eltiyi SAL. Hep işsizlikten bunlar.Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
eşiniz haklı ya ne olacak hemen peşinizden aldıysa, sanki size ait olanı mı alıyor?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?