- 5 Kasım 2016
- 220
- 160
- 103
- 42
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Bende anlamadım küfür olduğunu ne toymuşumay kufurmus ben şok fjdjjdj
Seninki gene iyi, benimki ayın 18'inde erken doğurdum diye kendi sezaryen tarihini de doğum yapacağı ayın 18'ine aldırmıştı.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Muhtemelen söylediğiniz ürünleri alan Türkiye’de binlerce insan var onlardan birisi gibi düşün çok da problem değil. Ben kurutma makinesi aldım çok memnun kaldık kayınvalidem be görümceme de memnuniyetle tavsiye edip aldırdım. Kayınvalidem robot almıştı onda gördüm bende aldım bende çok memnun olunca görümceme de muhakkak al faydası çok diye. Böyle şeylerde ne gibi sorun var anlamıyorum benKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Bende buna sinir oluyorum.Alsin ne var.Taklit edenin kusurudur o.Bununla dert diye yatıp kalkmayın.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Eeee dönüp sanada demiyorlarmi sen kimden gordunde kimin peşine aldınKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Sanki atomu keşfettiniz de kopya çekti. Zaten dönem dönem furyası olan şeyler aldıklarınız. Bu dönem nerdeyseKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Taklitler aslını yaşatırKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Sana ne ?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Ergenlik ne zaman bitiyor kısmetseKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?