- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.262
- 798
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Artik tekme tokat, Allah ne verdiyse, düşünsene bi de hepsi ayni aile apartmanında, yok kafama hali silktin, yok cocugun pusetini kapiya koydun gecemedim, yok misafirim geldi, senin kapiya biraktigin kokusuk ayakkabılarin yuzunden misafirim bayildi, geceyi acilde gecirdik. HfhfhfhMillet 1 tanesiyle baş edemiyor.6 tanesi birleşip Voltranı oluşturur.
apartman yokArtik tekme tokat, Allah ne verdiyse, düşünsene bi de hepsi ayni aile apartmanında, yok kafama hali silktin, yok cocugun pusetini kapiya koydun gecemedim, yok misafirim geldi, senin kapiya biraktigin kokusuk ayakkabılarin yuzunden misafirim bayildi, geceyi acilde gecirdik. Hfhfhfh
Doktor hanımın vizyonsuz elitleri ile baş etme semineriBloğun adıda elti savaşları.
onlarda kesin benim aldığım marka robot süpürge alırlardıDoktor hanımın vizyonsuz elitleri ile baş etme semineri
Fahri eltim olur musun?Kıskanıyorum işte kocası olanları eltisi olanları sataşıyom işte
Ne iyi müşteri olurdunuz.Sizden sonra 8 tane satılırdı.6 elti+2 görümce.onlarda kesin benim aldığım marka robot süpürge alırlardı
neyse daha az eltili bir koca arıyorum şu an xjsjsnz
Gecenin bu saati kocaya aşermeniz hayra alamet değil hocamonlarda kesin benim aldığım marka robot süpürge alırlardı
neyse daha az eltili bir koca arıyorum şu an xjsjsnz
ay ahzjxjjxjsnsnsnsnsnsmdmsnx aşırı iyi ahajajajajajNe iyi müşteri olurdunuz.Sizden sonra 8 tane satılırdı.6 elti+2 görümce.
Arçelik bayisi galiba buNe iyi müşteri olurdunuz.Sizden sonra 8 tane satılırdı.6 elti+2 görümce.
he aydan dolayı benceGecenin bu saati kocaya aşermeniz hayra alamet değil hocam
Allah da baska dert vermesin.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Kıskanırım kiz ben seni, söyle kurutma makinanin aynisindan almazsam gel suratima tükür hxhfhfElti konularında empati yapamıyorumkeşke benim de eltim olsaydı da beni kıskansaydı. Ben de bdv konu açsaydım ve accessdenied Kaos özlemini giderseydim
6lı masadan kalktın demekhe aydan dolayı bence
işte o 6 eltili eski sevgilim beni kedilere benzetirdi hep,
Pembenin takıldığı siteye mi üye olsanız acabahe aydan dolayı bence
işte o 6 eltili eski sevgilim beni kedilere benzetirdi hep,
yok ya allah düşürmesin o kadar çaresiz kalmam herhalde xjjsjssnPembenin takıldığı siteye mi üye olsanız acaba
Benimki MieleKıskanırım kiz ben seni, söyle kurutma makinanin aynisindan almazsam gel suratima tükür hxhfhf
Son sayfada yazdıklarımızın içinde bu yorumu görünce ilk başta anlayamadım şaşırdım konuyu unutmuşumAllah da baska dert vermesin.
Eltim yok,olsa da sunu almis benden gorup demeem herhalde,bu cumleyle kendimi neden komik duruma dusureyim ki adamin gozunde?
2000 euro fiyat cikiyo insafsiz. Samsung falan der insan ayip olmasin diye, ben bu Calciyle elti olmiycam bana ne ya hdhhdhdBenimki Miele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?