Merhabalar hanımlar.. Eltimi hiç sevmiyorum. İlk eltim ve benden 2 yaş küçük. Ona yenge demiyorum diye kafasına takmış.(En büyük abinin eşi. Ben üçüncüyüm
) Ben ve diğer eltim de üniversite mezunuyuz onun eksikliğini de hissediyor sanırım köyden geldiği için fakat öyle havalı burnu havada insanlar değiliz. Bir tek ben yenge demiyorum. Diğer eltim diyor ve onla iyi geçiniyor. Çok saçma değil mi hangi devirde yaşıyoruz yani? Ayrıca ben ne alsam onu alıyor. Elbisemi alıyor ,çantamı, ayakkabımı! "Aa çantayı benimli sandım" dediğimde de "Ya çok beğendim ben de aldım "diyor. Elbiseme de öyle yaptı. Çıldırcaktım aynı ortamda bir araya geliyoruz ve bıktım artık . Acaba o elbisemi giyer mi giysem mi giymesem mi diye düşünüyorum. Eşi bile o gün çantayı bana gösterip"bu senin çantandı değil mi" diyor." Hayır eşin de almış "deyip alttan msjlar veriyorum sürekli ama kızın beyni basmıyor. Benim saflığım aldığım yerleri söylemekti. Ama artık sorduğunda hatırlamıyorum hediye falan deyip geçiştiriyorum. Ve o kızdan nefret ediyorum. Sizin başınıza da böyle bir şey geldi mi?

Son düzenleme: