Eldeona güvendim ve çok etkilendim kendine resmen bağlamıştı. bana guven ınan bılıyorum guvendıgını vs dedi. her zaman degısme sen böyle anlayıslı mısın derdi. Anlayıslı,güzel,temiz,güçlü,yakları yere basan kısılıgımın oldugunu söylerdi. bırlıkte olduk. 1 hafta sonra terk ettı...
bagğlandım.bılmıyordum her seyın yalan oldugunu bellı dahı etmedı.guzel oynadıSen de iki tatli söze tav olmuşsun az uyanik olun lütfen ya.
1.5 ay oldu bazen benı gormesıne ragmen yazmıyor. sanmıyorum yazacagınıElde edene kadar duyarsın bunları olmuş bitmiş artık.önemli olan bundan sonra asla geri atmaman onun oldun diye kullanmayada devam edebilir.bir kayıp değil ama devamını asla getirme.doğru adamı bulana kadar !
haklısınız evet oyle guzel oynadı kı suan ben bıle sasırıyorum..Amaç sadece cinsellik olunca sen dünyada tek olursun. Cinsellik yaşandıktan sonra da dünyandan olursun ..
Azıcık tanıyın şu insanları birlikte olmadan önce
28Yasiniz kac acaba?
Birlikte olurken bize sordun mu?ona güvendim ve çok etkilendim kendine resmen bağlamıştı. bana guven ınan bılıyorum guvendıgını vs dedi. her zaman degısme sen böyle anlayıslı mısın derdi. Anlayıslı,güzel,temiz,güçlü,yakları yere basan kısılıgımın oldugunu söylerdi. bırlıkte olduk. 1 hafta sonra terk ettı...
Moral vermeyecekseniz niye yorum yapıyorsunuz? Sinir oluyorum sizin gibilere.Birlikte olurken bize sordun mu?
Çok üzüldüm.Moral vermeyecekseniz niye yorum yapıyorsunuz? Sinir oluyorum sizin gibilere.
Gölge etmeyin başka ihsan istemez.Çok üzüldüm.
Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?