ben ne yapacağım ...

gns00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
110
19
13
34
ona güvendim ve çok etkilendim kendine resmen bağlamıştı. bana guven ınan bılıyorum guvendıgını vs dedi. her zaman degısme sen böyle anlayıslı mısın derdi. Anlayıslı,güzel,temiz,güçlü,yakları yere basan kısılıgımın oldugunu söylerdi. bırlıkte olduk. 1 hafta sonra terk ettı...

Hemen birlikte olmayacaksin. Kesinlikle olmayacaksin. erkeklerin dediklerine de cok kulak asma. neler neler derler sadece yataga atmak icin. yasin kac bu arada?

Reactions: Cac
Ah güzelim keşke inanmasaydın amacı belliymiş. üzülme artık olanla ölmüşe çare yok önüne bak bir daha da aynı hataları yapma hatalarından ders çıkar hata biz insanlar içindir üzülme boşver önüne kimbilir daha kimler çıkcak düzgün birine denk gelirsin inş dua et bol bol iyi geliyor :)

Olan olmuş ah vah etmenin faydası yok
Bundan sonra dikkat edersiniz
Ve lütfen bu kadar çabuk bi insana bağlanıp güvenmeyin
Hangi ara tanıyıp sevip güvenip herşeyinizi teslim ediyorsunuz anlamıyorum

Elde

Elde edene kadar duyarsın bunları olmuş bitmiş artık.önemli olan bundan sonra asla geri atmaman onun oldun diye kullanmayada devam edebilir.bir kayıp değil ama devamını asla getirme.doğru adamı bulana kadar !

Elde edene kadar duyarsın bunları olmuş bitmiş artık.önemli olan bundan sonra asla geri atmaman onun oldun diye kullanmayada devam edebilir.bir kayıp değil ama devamını asla getirme.doğru adamı bulana kadar !
1.5 ay oldu bazen benı gormesıne ragmen yazmıyor. sanmıyorum yazacagını

Bu senin için daha avantajlı ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.zor bir süreç olacak.ama inan Önemli olan bu zaman zarfında başka kimseyi hayatına sokma sakın.acını çek olgunlaştıracak seni.

Birlikte olurken bize sordun mu?

Çok erken aldanmışsın. Ve ayıpsa seninle birlikte o da bu ayıbın sebebi. Sağlık olsun bundan sonrası lütfen her tatlı söze inanmamayı dene bedenini ruhunu bunun gibi karaktersiz insanlar için kirletme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…