Allah askına ben bu yorumu duymak ıcın burda paylasım yapmadım. . kötü yorumlarını kendıne sakla.Birlikte olurken bize sordun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah askına ben bu yorumu duymak ıcın burda paylasım yapmadım. . kötü yorumlarını kendıne sakla.Birlikte olurken bize sordun mu?
teşekkür ederim yorumun ıcın .Moral vermeyecekseniz niye yorum yapıyorsunuz? Sinir oluyorum sizin gibilere.
28 yaşındasın ve birlikte olduktan sonra ayrılma durumunu göze almamışsın. Bir hata olarak görüyorsan göze almasaydın.Allah askına ben bu yorumu duymak ıcın burda paylasım yapmadım. . kötü yorumlarını kendıne sakla.
hata olarak görmüyorum . onun yaptıgı serefsizlik zoruma gıdıyor .28 yaşındasın ve birlikte olduktan sonra ayrılma durumunu göze almamışsın. Bir hata olarak görüyorsan göze almasaydın.
Sonuç olarak onuda göze almamışsınız.hata olarak görmüyorum . onun yaptıgı serefsizlik zoruma gıdıyor .
göze almadım. ben bılmıyordum bu karakterde oldugunu ınsanın bazen gozu kör olabıluıyorSonuç olarak onuda göze almamışsınız.
Hemen birlikte olmak evet etkili olmuş olabilir önce biraz iletişim kurabilmek bir seviyeye getirmek lazım ilişkiyi. Ama yürüyen ilişki de yürüyor bazı şeyler erken yaşansa da. Sizinkinin karakteri böyleymiş. Uzulmeyin desem de üzüleceksiniz biliyorum. Ben olsam ben de çok üzülürüm bir şeyler yaşadıktan hemen sonra terkedilseydim. Ama güçlü olun ve unutmaya calisin.ona güvendim ve çok etkilendim kendine resmen bağlamıştı. bana guven ınan bılıyorum guvendıgını vs dedi. her zaman degısme sen böyle anlayıslı mısın derdi. Anlayıslı,güzel,temiz,güçlü,yakları yere basan kısılıgımın oldugunu söylerdi. bırlıkte olduk. 1 hafta sonra terk ettı...
gerçekten çok tesekkur ederım guzel yorumların ıcın. sen ıyı bırısıne benzıyorsun. gercekten cok sagol. Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırsın hepımızı. senı tanımak ısterım..Kardeşim sen boşver moral bozucu kötü yorumları, olmasa iyiymiş ama adamın karakterinin nasıl bozuk olduğunu erkenden görmen iyi olmuş. 10 yıl sevgili olup hiç birlikte olmayıp evlendikten 1 hafta sonra boşananlar vs var. En azından bundan sonraki ilişkin için daha dikkatli olursun insanlara güvenme konusunda..
Rica ederim ne demek :) teşekkür ederim, amin inşallah.. tanışabiliriz tabiigerçekten çok tesekkur ederım guzel yorumların ıcın. sen ıyı bırısıne benzıyorsun. gercekten cok sagol. Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırsın hepımızı. senı tanımak ısterım..
hemen bırlıkte olmadık ıletısımımız gayet guzeldı sohbet edebılmek bır ılıskıde cokcok onemlı. bırlıktete olsan yuruyen yuruyor karakter meselesı belkı de akluna baska kız gırdı .Hemen birlikte olmak evet etkili olmuş olabilir önce biraz iletişim kurabilmek bir seviyeye getirmek lazım ilişkiyi. Ama yürüyen ilişki de yürüyor bazı şeyler erken yaşansa da. Sizinkinin karakteri böyleymiş. Uzulmeyin desem de üzüleceksiniz biliyorum. Ben olsam ben de çok üzülürüm bir şeyler yaşadıktan hemen sonra terkedilseydim. Ama güçlü olun ve unutmaya calisin.
Erkekleri anlamak gercekten güç. Umarım atlatır ve çok mutlu olursunuz.hemen bırlıkte olmadık ıletısımımız gayet guzeldı sohbet edebılmek bır ılıskıde cokcok onemlı. bırlıktete olsan yuruyen yuruyor karakter meselesı belkı de akluna baska kız gırdı .
yaptı. tatmın edıcı gelmedı acıkcası. bahene geldı ve her gece cevrım ıcı barız bellı baska kız varHiçbir açıklama yapmadı mı?
Ah canim benim ayni durumdayim ben seni cok iyi anliyorum uzulmeyelim zamana ihtiyacimiz varbagğlandım.bılmıyordum her seyın yalan oldugunu bellı dahı etmedı.guzel oynadı
Sen ne yaşadın peliAh canim benim ayni durumdayim ben seni cok iyi anliyorum uzulmeyelim zamana ihtiyacimiz var
Saçma sapan bisiler anlattı tatmin edici degildiAyrilma bahanesi neydi? Sormadin mi