Ben ne yapayım artık

Tabi ki de alabilirdim ama biz herseye birlikte karar verip birlikte alırdık bu olay onun Bebeğimiz konusunda aşırı hassas olmasıyla alakalı

Onun hassaslikla ne alakasi var ki. Ben henuz hamileyim ama bir arabayi cok begendim diye siparis verdim simdiden geldi. O cocugu ben doguracaksam, ben bakacaksam babasi kusura bakmayacak. Bir anne olarak bebeginize nasil bakacaginiza en iyi siz karar verirsiniz. Esinize fazla yuz vermissiniz gibi geldi bana. Senin istedigini biliyorum demesinden belli. Bir kere bu lafla belli etmis kendini.

O degil de tam malum ise baslarken aklindan neler geciriyor da o arada anasina dediginiz lafi hatirliyor. Normal bir erkek icin seks soz konusu oldugunda dunyayi unutuyorlar, bu anasini dusunuyor. Tovbe ya...

Onun hassaslikla ne alakasi var ki. Ben henuz hamileyim ama bir arabayi cok begendim diye siparis verdim simdiden geldi. O cocugu ben doguracaksam, ben bakacaksam babasi kusura bakmayacak. Bir anne olarak bebeginize nasil bakacaginiza en iyi siz karar verirsiniz. Esinize fazla yuz vermissiniz gibi geldi bana. Senin istedigini biliyorum demesinden belli. Bir kere bu lafla belli etmis kendini.

O degil de tam malum ise baslarken aklindan neler geciriyor da o arada anasina dediginiz lafi hatirliyor. Normal bir erkek icin seks soz konusu oldugunda dunyayi unutuyorlar, bu anasini dusunuyor. Tovbe ya...
Fazla yüz verdiğimin farkındayım
O yüzden cekiyorum bu sıkıntıları zaten

Olay anında degil yaşadığımız seyler isteğini azaltıyormuş

Tabi ki de alabilirdim ama biz herseye birlikte karar verip birlikte alırdık bu olay onun Bebeğimiz konusunda aşırı hassas olmasıyla alakalı
Benim eşim de bebeğimize çok düşkün o yüzden bunu anlıyorum biraz. O da hava soğuk diye çıkarmak istemiyordu. Bende tamam ben çıkayım o zaman deyip o evdeyken sütümü sağıp bırakıp çıktım. Sonra da birlikte çıkmaya başladık:KK59:

Son durumu paylaştım lütfen akıl verin

Bebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor iste
Beyefendiye cinnet getiriyormuşum
Bana resmen bazen üçümüzüde öldürmeyi düşünüyorum dedi

Oha ben bunu yeni gördüm arabayı pipiyi gezmeyi anasını geçelim, bu nasıl laf yaa konu başlığın başlı başına bu olmalı, ama şimdi iş ciddi değil sinirle söylediye gelecek, her sinirlenen böyle laflar mı ediyor dicem bende,cinsel tedaviyi değil kafa tedavisini düşünün

Oha ben bunu yeni gördüm arabayı pipiyi gezmeyi anasını geçelim, bu nasıl laf yaa konu başlığın başlı başına bu olmalı, ama şimdi iş ciddi değil sinirle söylediye gelecek, her sinirlenen böyle laflar mı ediyor dicem bende,cinsel tedaviyi değil kafa tedavisini düşünün
Zaten artık bebeğimin yanına gittiğinde korkuyorum ona bişey yapacak diye
Sinirle böyle birsey söylenir mi
Şimdide intihar et diyor
Biliyor çocuğumu bırakmayacağımı ölüp ortadan kalkarsam Mutlu olacak

Konuyu tenzih ederim ama kocası sevgilisi eski eşi tarafından öldürülen kadınların çoğu sanırım öncesinde gelen sinyalleri kaçırıyor, bu adamlar bi yerde kendini belli ediyor, kadın buna ya beni çok seviyo kıskanıyo diye kılıf buluyor ya da görmezden geliyor

Eşimle ne yaşamış olursam olayım anneme surat sallamayı bırak annemi diyelim ki dövdü o sinirle bile tutup üçümüzü öldüresim geliyo demem diyemem öyle bi cümleyi yan yana getiremem, adam bebeğini öldürmeyi cümleye döküyo yahu

Ben mi hayatı çok derin yaşıyorum başkaları mı fazla esnek ben bilemedim

Zaten artık bebeğimin yanına gittiğinde korkuyorum ona bişey yapacak diye
Sinirle böyle birsey söylenir mi
Şimdide intihar et diyor
Biliyor çocuğumu bırakmayacağımı ölüp ortadan kalkarsam Mutlu olacak

Doğru anlıyorum değil mi yazdıklarını, sana intihar et diyor????

Sen bebeği babasıyla yalnız bırakmaya korkuyorsun??

Konuyu tenzih ederim ama kocası sevgilisi eski eşi tarafından öldürülen kadınların çoğu sanırım öncesinde gelen sinyalleri kaçırıyor, bu adamlar bi yerde kendini belli ediyor, kadın buna ya beni çok seviyo kıskanıyo diye kılıf buluyor ya da görmezden geliyor

Eşimle ne yaşamış olursam olayım anneme surat sallamayı bırak annemi diyelim ki dövdü o sinirle bile tutup üçümüzü öldüresim geliyo demem diyemem öyle bi cümleyi yan yana getiremem, adam bebeğini öldürmeyi cümleye döküyo yahu

Ben mi hayatı çok derin yaşıyorum başkaları mı fazla esnek ben bilemedim
Dehset verici bir cümle sizinle aynı fikirdeyim
Bunları Nasıl söyleyebildi hala anlayamıyorum
Artık bundan sonra ne yapacagım onu düşünüyorum

Yani bu şartlarda konuyu gezemiyoruz sevişemiyoruz diye açman...kelime bulamıyorum

Kocam bana intihar et dese hepimizi öldüresim geliyo dese, ben bebeğimi babasıyla bırakmaya korkuyor olsam derdim çok başka olurdu dehşete düşerdim

Hee işte ya yaparsa ben de onu diyorum, tek derdiniz seks olsaydı keşke, birlikte uyumaya korkar insan, tepkileri de tuhaf zaten genel olarak, sen içerden ne kadar farkındasın bilmem ama dışardan eşin baya baya sorunlu duruyo

Hee işte ya yaparsa ben de onu diyorum, tek derdiniz seks olsaydı keşke, birlikte uyumaya korkar insan, tepkileri de tuhaf zaten genel olarak, sen içerden ne kadar farkındasın bilmem ama dışardan eşin baya baya sorunlu duruyo
Onları söyledi de ben derdim Seks diye açmadım konuyu
İlk basta sorunlar öyleydi ben konuştuktan sonra bunları söyledi ben durum güncellemesi yaptım
Lütfen yardım etmek istiyorsanız yazın
Zaten harap haldeyim

Onları söyledi de ben derdim Seks diye açmadım konuyu
İlk basta sorunlar öyleydi ben konuştuktan sonra bunları söyledi ben durum güncellemesi yaptım
Lütfen yardım etmek istiyorsanız yazın
Zaten harap haldeyim

İyide sen bu detayları yeni yazdın,ilk akıntıya zaten cherry hariç dikkatlerden olmamış, konuştuk bana şunları şunları dedi diye bi güncelleme yazın yok, varsa alıntıla lütfen, yapman gereken cinsellikle ilgili terapi almasından ziyade ruhsal terapi alması, sana başka kim ne diyebilir bu şartlarda

Pardon 27 dk önce yani ben konuyu okumaya başladıktan sonra bir güncellemen olmuş onda da sana intihar et dediğini yazmışsın, çocuğunu seni ve kendini öldürmeyi dillendirmesi konunun ilerleyen sayfalarında sonrada bana yazdın çocuğu babasıyla bırakmaya korktuğunu

Eldeki doneler özetle şöyle

1-Adam cinnet geçirip hepimizi öldürmeyi düşünüyorum bazen diyor
2-Sana intihar et kurtulayım diyor
3-Sen çocuğu babayla bırakmaya çekinecek durumdasın
4- Cinsel ve genel uyuşmazlıklarınız var

Tavsiyem ilk önce ruh halini düzeltmesi akabinde zaten cinsellik kısmının düzeleceğini düşünüyorum ha olmadı onun için de gider uzmana

Pardon 27 dk önce yani ben konuyu okumaya başladıktan sonra bir güncellemen olmuş onda da sana intihar et dediğini yazmışsın, çocuğunu seni ve kendini öldürmeyi dillendirmesi konunun ilerleyen sayfalarında sonrada bana yazdın çocuğu babasıyla bırakmaya korktuğunu

Eldeki doneler özetle şöyle

1-Adam cinnet geçirip hepimizi öldürmeyi düşünüyorum bazen diyor
2-Sana intihar et kurtulayım diyor
3-Sen çocuğu babayla bırakmaya çekinecek durumdasın
4- Cinsel ve genel uyuşmazlıklarınız var

Tavsiyem ilk önce ruh halini düzeltmesi akabinde zaten cinsellik kısmının düzeleceğini düşünüyorum ha olmadı onun için de gider uzmana
Esyalarını valize koydum çocuğumu aldım yanima
Sabah defolup gitmesini söyledim
İnsallah gider artık bitti çünkü

İntihar etsen de kurtulsam lafının affedilebilir bir tarafı yok :(

Oturdu çay içip çekirdek çitliyor inanabiliyor musunuz
Ya insan hic mi düşünmez
Bu kadın içerde ağlıyor benim yüzümden demez mi ya

bence ailene bu durumdan bahset biraz en azindan haberleri olsun yada sen onun gitmesini istemissin ama bence sen o evde durma bebegini al bi yere git annenlere yada kendine yakin olan birilerine git orda durma bence

Back
X