Ben ne yapayım artık

bence ailene bu durumdan bahset biraz en azindan haberleri olsun yada sen onun gitmesini istemissin ama bence sen o evde durma bebegini al bi yere git annenlere yada kendine yakin olan birilerine git orda durma bence
Ailemin milyon tane sıkıntısı var
Şuanki durumu bile Nasıl onlara anlatacağım onu düşünüyorum
Defolup giderse ben rahatlarım
Evimde Mutlu huzurlu yasarım hic değilse
Ben gidipte gittiğim yerde ki insanlara dert anlatmak istemiyorum
Suan sadece kafamı dinlendirmeye huzura ihtiyacım var

Ailemin milyon tane sıkıntısı var
Şuanki durumu bile Nasıl onlara anlatacağım onu düşünüyorum
Defolup giderse ben rahatlarım
Evimde Mutlu huzurlu yasarım hic değilse
Ben gidipte gittiğim yerde ki insanlara dert anlatmak istemiyorum
Suan sadece kafamı dinlendirmeye huzura ihtiyacım var

anliyorum canim ama sen su an oyle biriyle evde bulunmamalisin bence yinede sen bilirsin. Onlar senin annen le baban ayrica hic bir zaman onlara yuk olmazsin ! Sende annesin :)

anliyorum canim ama sen su an oyle biriyle evde bulunmamalisin bence yinede sen bilirsin. Onlar senin annen le baban ayrica hic bir zaman onlara yuk olmazsin ! Sende annesin :)

Ben istedim ben evlendim aileme ne diyebilirim arayıp
Ailemin durumu da çok fena
Babamın düşünecek öyle cok meselesi var kı diğer kardeşlerimle alakalı
Birde benim derdim binerse Adamin omzuna
Dayanamaz yüreğine iner Allah korusun
Farklı sehirlerdeyiz zaten

Canim uzulme benmde sorunlarim oldu okudukca biraz anladim.tartismadan konusma sansin varsa konusun bi sonuca varamadin mi bosanmak istiyrm evet yavrun kucuk ona kiyamayip o insani cekmek zorunda hissediyorsun en ince ayrintiyi dusun tasin ve.soyle ama en ince ayrintiyi düşün ve olee yap baska diyecek bisey bulamiyrm cok üzüldüm

Canim uzulme benmde sorunlarim oldu okudukca biraz anladim.tartismadan konusma sansin varsa konusun bi sonuca varamadin mi bosanmak istiyrm evet yavrun kucuk ona kiyamayip o insani cekmek zorunda hissediyorsun en ince ayrintiyi dusun tasin ve.soyle ama en ince ayrintiyi düşün ve olee yap baska diyecek bisey bulamiyrm cok üzüldüm
Ben konuşup çözüme bağlamak cok istedim
Ama o bana dokunma ne halin varsa gör kafasında
Ya mutsuzum be Adam evliliğimiz her gecen gün daha fazla kan kaybediyor
Böyle böyle sona yaklaşıyoruz
Bir çözüm Bulalım diyorum ama yok umrunda degil
Allah askına ben bu sorunlardan bahsedince dır dır eden es modeli mi oluyorum
Biz cok iyiyiz de ben mi abartıyorum
Ben Mutlu değilim senin yüzünde Mutlu değilim diyorum
Ama bişey yapmıyor
Seven insan çabalamaz mı

Canimm Allah yardımcın olsun. Benim gerizelakilarda ben cikamayim KV yi cagirayim onsuz bi yere gidemeyim diye ikiz bebek arabası almadılar seni çok iyi anlıyorum ama bu bana engel olmadı önce suratlarina tukurdum bana sormadan nr aliosnz siz diye ayrı ayrı iki tane tekli bebek arab.almışlar :D sonrasında da bu bana engel olmadı ikisinide birine oturtup çıktım hala da çıkıyorum. Esin kaldırabilir mi bu diyecegimi bilmiyorum ama git taksitle al bi araba geç odesin essek gibi doğuran sen kahrini çeken sen kararını veren güya düşünen o oh ne ala bir cinnet çözer herşeyi yırtık ol kız walla o arsizsa sen ondan arsız ol boyleleri insanliktan anlamaz yap hamleni isine bak o düşünsun ;)

Canimm Allah yardımcın olsun. Benim gerizelakilarda ben cikamayim KV yi cagirayim onsuz bi yere gidemeyim diye ikiz bebek arabası almadılar seni çok iyi anlıyorum ama bu bana engel olmadı önce suratlarina tukurdum bana sormadan nr aliosnz siz diye ayrı ayrı iki tane tekli bebek arab.almışlar :KK70: sonrasında da bu bana engel olmadı ikisinide birine oturtup çıktım hala da çıkıyorum. Esin kaldırabilir mi bu diyecegimi bilmiyorum ama git taksitle al bi araba geç odesin essek gibi doğuran sen kahrini çeken sen kararını veren güya düşünen o oh ne ala bir cinnet çözer herşeyi yırtık ol kız walla o arsizsa sen ondan arsız ol boyleleri insanliktan anlamaz yap hamleni isine bak o düşünsun :KK66:
Canim son yazdıklarımı okudun mu
Olay arabadan cok başka yerlere kaydı
Ama artık bende onun gibi olacağım umrumda olmayacak evden kovdum
Defolup gidecek insallah yarin

İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle

Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum

Son durum: konuşmaya çalıştım isten geldi yorgundur uyusun dedim sekize kadar uyudu uyandıktan sonra cay demledi sohbet eder gibi konuşalım sıkıntılarımızı asmaya çalışalım dedim ama o yok saymak istedi her zaman kı gibi ben konuşmak istedikçe o kapatmaya çalıştı
En son kavga etmeye başladık
Bana haftaya cumartesi konuşalım diyor
Ya benim psikolojim bozuldu dayanamıyorum konuşup halledelim dedim
Keşke intihar etsen de kurtulsam dedi inanabiliyor musunuz
Daha bir suru sey
Ne yapacagım ben simdi artık ona kocam diyebilecek miyim

Belediyeler kediye kopege dadanacagina asil boylelerini kisirlastiracaklar ki kimseyle evlenip insanlarin hayatini mahvetmesinler.
Su zihniyetten koca olsa ne olur baba olsan ne olur ...

Belediyeler kediye kopege dadanacagina asil boylelerini kisirlastiracaklar ki kimseyle evlenip insanlarin hayatini mahvetmesinler.
Su zihniyetten koca olsa ne olur baba olsan ne olur ...
Dışardan da öyle mükemmel bir insan ki hayret edersiniz

Bu erkekler ne kadar hayvan oldular ya. İnsanlıktan nasiplerini alamadilar.
Ama ben kadınlarımızda da çok hata buluyorum. Her şeyleri önlerine getiriyorsunuz, onları bulunmaz hint kumasi gibi hissettiriyorsunuz. En basitinden arkadaşlarınızla bulusmak için izin alıyorsunuz, var mı böyle bir şey?
Sizin esiniz cidden çok kötü biri. Karısının intihar etmesini istiyor, olabilir mi böyle bir şey?
Zaten böyle biriyle evli kalmak çok büyük tehlike. Yarın öbür gün sizi zehirleyip intihar süsü vermeyeceği ne malum?

Keşke intihar etsen de kurtulsam dedi
Ben bu lafın üzerine diyecek birşey bulamıyorum. Size olan tüm his, duygu ve düşünceleri bu küçücük 4 kelimenin içinde.. Evliliğinizin geldiği nokta bu küçücük 4 kelimenin içinde.. Ve tabii söylemeden edemeyeceğim eşinizin tıyneti, karaktersizliği ve kötü mü kötü kalbi de bu küçücük 4 kelimenin içinde...
Sadece sormak istiyorum; tüm sorunlarınız lohusalık döneminde mi başladı yani ? Daha öncesinde güllük gülistanlık mıydı herşey ki bu adama kalkıp da çocuk yaptınız ?

kardeşim daha önce de eşinizin böyle davranışları var mıydı ? var ise ;
ya bu adam böyle bir insan.
(ki etrafimda böyle insanlar var, bu tarz erkekler gerçekten var yani. adamların karakteri bu. bi çoğu ağzından ne çıktığını bilmeden bilinçsiz söylüyor..)

ya da ağır bir depresyonda eşiniz. cinsel problemleri de var ise; ciddi ciddi bu tehdit ettigi her konuyu düşünüyor olabilir.

ya da sizi kendinden soğutmaya çalışıyor, (biraz annenlere bırakıyim filan demesi) güvendiği bir yer olması lazım bunun içinde. yani bi kadın. her konuyu düşünün aklınızın bir kenarına yazın.

ama suan hic birsey yapmayın. bi dönem o yokmuş gibi davranın. gelip sarılıp öptügünde karşılık verin ama cokta istekli davranmayin. cocuğunuzla bi dünya kurmaya çalışın bi dönem.
bu dönem boyunca; eşinizi de surekli, konuşalım çözelim gibi şeylerle gitmeyin. maalesef cok fazla vıdı vıdı pozisyonundasınız şuan. umrunuzda olmamış gibi gözükün. ama muhabbet sohbet şaka gırgır olsun evinizde onunla ilişkinizde. bu dönem ne icin mi ? bunları yaparken herseyini gozlemleyeceksiniz. baska bi kadın varsa bu konuya egilin.
depresif davranışlarına odaklanın. mesela hangi konu üzerine saçmalıyo.

cinsel problemi de hazır doktora gitmeyi kabul etmisken gidin bi an evvel çözüme kavuşturun. çözüme kavuşana kadar bi donem dediklerini duymayın. bu şuan sizin imtihaninizda olabilir unutmayın.
uzun oldu allah yardımcınız olsun. bugün dua edicem sizin için.

Bu erkekler ne kadar hayvan oldular ya. İnsanlıktan nasiplerini alamadilar.
Ama ben kadınlarımızda da çok hata buluyorum. Her şeyleri önlerine getiriyorsunuz, onları bulunmaz hint kumasi gibi hissettiriyorsunuz. En basitinden arkadaşlarınızla bulusmak için izin alıyorsunuz, var mı böyle bir şey?
Sizin esiniz cidden çok kötü biri. Karısının intihar etmesini istiyor, olabilir mi böyle bir şey?
Zaten böyle biriyle evli kalmak çok büyük tehlike. Yarın öbür gün sizi zehirleyip intihar süsü vermeyeceği ne malum?
Onunla uyumlu bir evlilik sürdürebilmek icin kurallarına uymaya çalıştım
Beni sevdiğini düşünerek yaptım bunu ama intihar etmemi isteyerek ne kadar sevdiğini gösterdi zaten
Artık bundan sonrasında ne yapacagım bunları düşünmeliyim sanırım

Ben bu lafın üzerine diyecek birşey bulamıyorum. Size olan tüm his, duygu ve düşünceleri bu küçücük 4 kelimenin içinde.. Evliliğinizin geldiği nokta bu küçücük 4 kelimenin içinde.. Ve tabii söylemeden edemeyeceğim eşinizin tıyneti, karaktersizliği ve kötü mü kötü kalbi de bu küçücük 4 kelimenin içinde...
Sadece sormak istiyorum; tüm sorunlarınız lohusalık döneminde mi başladı yani ? Daha öncesinde güllük gülistanlık mıydı herşey ki bu adama kalkıp da çocuk yaptınız ?
Daha önceden de vardı tabi ama bu boyutta değildi
Lohusalık, benim artık o ruh haliyle daha fazla dayanamamam hepsi eklenerek bu sonu hazırladı

Daha önceden de vardı tabi ama bu boyutta değildi
Lohusalık, benim artık o ruh haliyle daha fazla dayanamamam hepsi eklenerek bu sonu hazırladı

Uzulmesene ya senin ölmeni dileyecek biri için. Tek bir göz yaşı dökme. Sığır gibi yaşasın bırak o. Ailen nerde evden bir süre git gidebiliyorsan. O geldiginde de sen konuşmak istemiyorum bir ay sonra konuşuruz dersin.

Back
X