Ben ne yapayım artık

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdıklarınız icin
Gerçekten çözemedim ben esimi
Bu konuları açmasam hic dokunmasam cok rahat edecek Mutlu Mesut yasayacak benimle ne Zaman ki bu konuları acıyorum deliriyor
Başka bir kadın olacağını sanmıyorum herşeyi kontrolüm altında gizli yapabilecegi birsey yok bor tek bundan eminim
Aynj evdeyiz Suan ama ben Nasıl onunla bişey yokmuş gibi devam edebilirim ki hayatıma
Onun değilse bile benim psikolojim ağır baskı altında

Ćok sağolun...

Ah Keske yapabilsem bir yapabilsem bunu
Ama sicim gibi boşalıyor gözlerimden iki gündür davul gibi oldu
Aileme anlatamıyorum onlarda zor durumda zaten
Evimde kafa dinmemek istiyorum
Simdi insanlar didikleyecek ne oldu diye
O gitsin evden istiyorum
Bakalim yarın gidecek mi

Düşünmemeye çalış lohusasin zaten. Gitse bu sefer nereye gitti napti diye stres olursun. Muhatap olma en iyisi. Yok say onu. Hic olmazsa onu yap onu yapabilirsen en cok ona uyuz olur bence. Boyle adamlar bi guzel hak ediyor boynuzu aslında. Çözümün parcasi olmaktansa sorunun ta kendisi oluyor çünkü.

baska kadin ihtimali olmadgina cok sevindim.sakın sen evden gidiyim deme sakın lütfen. bir evi olduğunu eger gercekten ara vermek istiyosa kendisinin gidebileceğini söyle.ne kadar zaman istiyosa o kadar.nafaka vs. karşılamak suretiyle bu dönemde tabi. ama cinsellik olayını çözüp ordan başlamanız gerekir diye düşünüyorum ısrarla.

O beni yok sayıyor umrunda değilim ki adamin
Onu umursamadigimda dert edecek bir kişilik olsaydi zaten bu hale gelinmezdi

Ah onun canını acıtabilecek bir yol olsa

Sanırım belli sebeplerin var ki boşanamıyorsun arkadaşım.
Hiç kimse böyle bir davranışa katlanamaz çünkü.
Bence artık yapman gereken, ondan hiç bir şey beklememek.
Beben varmış, Allah'ım bağışlasın inşallah.
Onu besle, büyüt, havalar ısınınca al parka götür, hava al, evine dön.
Rutin ama sakin bir hayatın olur en azından bence.

Asla gitmeyi düşünmüyorum zaten
O giderse cok iyi olacak
Artık dönüm noktasındayız zaten ya her sey olması gerektiği gibi olacak
Beni sevdiğine değer verdiğine ve pişman olduğuna inandıracak
Ya da inceldiği yerden kopacak

Evet belli bir süre boşanamam
Ama böyle bir hayata da mahkum etmeyeceğim ne kendimi ne de kuzumu
Bende öyle düşünmeye başladım
Hem biraz para biriktiririm kendimi toparlarım
Guzel bir Hayat kurarım kızıma ve kendime

Al koynuna yat de. Benimle sevisecegin zaman hazır aklına da geliyormuş mani oluyormuş bu sana madem de. Aman ne kiymetli şu bitli anaları. Bekarken annelerinin agzina ederler evlenince baş tacı etmeye cabalarlar. Günah çıkarma bunlarınki.

Arkadasım sen ne hoş bir insansın su Halimle güldürdün
Ne guzel söyledin ağzın bal yesin

Eğer maddi olarak seni zorda bırakmıyorsa söylediklerin mantıklı geliyor.
Malum kimi adamlar maddi manevi evde huzur bırakmıyor.

Eğer maddi olarak seni zorda bırakmıyorsa söylediklerin mantıklı geliyor.
Malum kimi adamlar maddi manevi evde huzur bırakmıyor.
Benim mesleğim var çalışıyorum simdi izindeyim Bebek'ten dolayı
Ama acilen bir bakıcı bulup isime geri dönmeliyim

Ben yanlismi okudum? Ne dedi ne dedi?
Keske intiharmi etsen?
Allahim bi insan bunu agzina nasil alir ya.
Cabuk kalk babanin evine git cabuk.

Ayy su an cildircak gibi oldummm. Ne demek intihar etsen de kurtulsam yaa. Ne saygi ne sevgi hic bir sey kalmamis. Allah yardimciniz olsun. Baska bir sey diyemiyorum.
Mesleginizin olmasi cok iyi. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Böyle bir adamla ömür geçmez

Allahım şu son 3 cümle, harikasınız alkışlıyorum!!! Benim eşim de bir süre saçmaladı annesi ile ilgili konularda. Evlenmeden önce sıfır sevgi, evlendikten sonra hem anne hem çocuk için bir kıymete binme bir sahtekar tavırlar sanırsınız karşılıklı birbirlerine çok düşkünler. Oysa ki eşim olup biteni kendi de görüyor, hepimiz anne-babalarımızın iyi ve kötü yanlarını görüyoruz ama yansıtmıyoruz tabii. Ama ben tutup da övmeye de kalkmam yani komik duruma düşürmüş oluyor kendisini. Ay ben kv konusuna hiç girmesem çok iyi olur yoksa çıkamam. Özetliyorum, çok tatlısınız çok güzel ve güldüren bir yorum oldu :)

Sevgiler..

Durumunuza çok üzüldüm ama ne denir onu da bilemedim. Cinsellikle ilgili problem bende de var ama sizin eşiniz söyleyecek söz bırakmadı bana annesini kafanıza takmayın, belli ki siz geçimli bir insansınız elbette bebeğinizi koruyacak elbette kv ile aynı evde kalmak istemeyeceksiniz bunların ikisi de gayet normal davranışlar. Ablam da bebeği doğduktan sonra 1 ay kv si geldi kaldı, garibim kız saçını başını yolacaktı artık. Zaten birlikte yaşayanlar nasıl yaşıyorlar ben bilmiyorum. Eşiniz sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi bana. Annesi dolduruyor olabilir mi? Çocuğa karşı durumu nasıl, bebeğini sever mi, düşkün müdür? Ben size söylediği sözlere hakikaten diyecek şey bulamıyorum. Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, bir süre evden gitmesini rica edin. Annesiyle zaten 3.günde kavga eder merak etmeyin gitsin annesinde kalsın bir süre, siz keyfinizi bozmayın. Erkek alıştığı rahat bozulunca evine geri dönmek istiyor diye düşünüyorum. Siz sürekli kendinize şunu hatırlatın lütfen siz çok değerli bir insansınız, çok da güzel bir kadın ve annesiniz. İnşallah kalıcı bir sorun değildir ve eşiniz kıymetinizi anlar, hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…