- 23 Ağustos 2012
- 51.515
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.781
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv ile öyle kavga li tartışmalı hic durumum olmadıbu bdv da gördüğüm kv sorunlarından evliliklerin çoğu etkilenmiş...burayı açıp okuduğum günden beri kv ile gizli savaşmak gerektiğini anladım..
Ulu orta değil ama gizli........
Sizin yatağınıza giren sorun bu muymuş? bir oraya sokmamışlardı analarını onuda gördük.....
şartlarınızı bilmiyorum ama
Sizde pes etmeyin o zaman... inan ki çok savaş verdim kendimle bu konuda çoook....sonra karar verdim asla; kavga, kötü söz ,tartışmayacağım, ama eşime hissettirmeden alttan savaşacağım diye.....hayat zaten mücadele etmek değilmi başlı başına....
Doktora gitmeyi kabul etti cinsel sorunu icin ama artık onun pipisini düşünecek hal kalmadı bendeOnun kafasında varlar o zaman, senle ilgisi yok
Herkesin problemleri olur ama herkes kendini eşini çocuğunu öldürmeyi düşünmez
Yardım alması lazım bir uzmandan ama gelmez
Öyle olmadığını cok iyi biliyoro zaman konuş bak sen hatanın farkındasın ben kendimi düzeteceğim de sen de düzel de yada hiç uğraşmayalım de ben gideyim de bakalım ne diyecek ya birde bazı erkekler eşlerinin arkasında kimse olmadığını bilince azıyorlar
Bebegim olmasa kesinlikle yapardım ama olmuyor iste
Beyefendiye cinnet getiriyormuşum
Bana resmen bazen üçümüzüde öldürmeyi düşünüyorum dedi
canım evini sakın terk etme o gitsin anasına ben öyle yapmıştım sakın gitme evinden sen git deÖyle olmadığını cok iyi biliyor
Bana seni annenlere götüreyim bir sure ayrı kalalım dedi
Ona öyle kinliyim ki bu şekilde bırakıp gitmek ağır geliyor hırsımı alamadim
Var tabi ki ama ben güzellikle olsun istedim hepBir kredi kartınız yok mu, çıkın alın bir bebek arabası yarın. Kocanız kafayı yemiş dışarı çıkmayın diye araba almamak nedir???? Evde otur otur kafayı yersiniz böyle olmaz.
O çalışıyor burda evi terketse herkes tanıyor olay oluruzcanım evini sakın terk etme o gitsin anasına ben öyle yapmıştım sakın gitme evinden sen git de
alacak analarını gidecek yaşayacaklar o zaman bu ne yaaa?Benim kv ile öyle kavga li tartışmalı hic durumum olmadı
Kendimce saygılıyım
Ama evime gelip öyle aylarca kalmasını istemiyorum
Eşim gelip bizimle yasamasını istiyor
Olay su lohusayken bebegim susmadı bu da gelip on günlük bebeği battaniyeye koyup tepe takla etmeye çalıştı
Böyle Gazi çıkarmış
Bende kaptım elinden tabi
Birde kulaginda iltihap vardı doktor bebeğe yaklaşma dediği halde eliyle dokunmaya başladı bende yanına pek götürmedim odada yanımda yatırdım hep
Kadında benim bu tavrıma dayanamayıp evine gitti
Eşim olacak herif simdi bunu dert ediyormuş içten içe
Bir annemi evime sığdırmadın diyor
Evet sanırım önce kendimi tedavi etmem gerek en basta kendim ve evladım icinalacak analarını gidecek yaşayacaklar o zaman bu ne yaaa?
önceliği kendine ver o zaman git bir doktora iyi gelecek emin ol!daha sonra ne yapmak istediğini daha iyi anlayacaksın fazlasıyla bezgin ve umutsuzsun bence!
İyi geceler hanımlar
Öyle dertliyim öyle eve sığamıyorum kı bugün
Eşim dediğim Adam yüzünden hepsi
Üç yıllık evliyiz bir bebegim var ve pişmanım onunla evlendiğime
Kari koca gibi değil de ayni evi paylasan ev arkadaşları gibiyiz
Ne zamandır içimde biriktirdiklerimi döktüm bugün önüne ve daha fazlasıyla döndüm
Cinselligimiz sıkıntılıydı hep
Hamileliğimin son aylarıyla birlikte 5 aydir neredeyse hic olmadı bunu sordum neyim eksik neyimi beğenmiyorsun dedim
Lohusaligim döneminde annesini kırmışım içinden çıkmıyormuş
Benim istediğimin farkındaymış
Ben ya olmadık Zaman'da istiyormuşum ya da böyle seyler geliyormuş aklına
Al o anneni de defol git hayatımdan diyesim geldi diyemedim
Mahvoldu hayatım
Bunaliyorum alalım çocuğumuzu çıkalım diyorum olmazmış havalar kötüymüş mayıstan önce çocuk çıkmazmış dışarı
Kendim arkadaşlarımla çıksam bin rica minnet Onuda burnumdan getiriyor
Ya ben öyle bunaldım kı
Herşeyin farkında ama umruna bile almıyor
Ne yapacagım ben böyle
Boşanmak istiyorum bebegim çok küçük ona kıyamıyorum
Soru : bir evde iki yabancı gibi yaşanabilir mi
Simdi ayrılsam ailem mahvolur çok buyuk dertleri var birde ben eklenirsem toparlanmazlar
Bebegim olanları farkedecek yasa gelene kadar iki yabancı gibi ayni evi paylaşsam daha sonra ayrılsam cok mu yıpranırım
Suan ücretsiz izindeyim hem o zamana kadar ikimiz icin guzel bir hayat kuracak kadar para biriktiririm
Aslında bir sıkıntısı varSizi üzmek gibi olmasın da cinsel durumu yerinde bir erkek öyle zaman mekan dinlemez yok kırıldım yok bunaldım demez sevgiliyken filan her fırsatta sıkıştırmaya çalışan bir boşluk bulsam da öpsem diye aklından kırk tilki geçen erkeklerden bahsediyoruz. hele sizi çıkartmaması, kısıtlaması da cabası..
evlilik bu demek değil biliyorsunuz ya oturup ciddi olarak konuşacaksınız ya da yollar ayrılacak..
Zaten hemen boşanmak niyetinde değilimallah yardmcnz olsun... bıde senn ıstedgnn frkndayım demıs haa ne gurur bırakrlar ınsanda ne bı umt su hayata daır.. sabır ve dua edın bnceee hemen bosanmayı dusunmeyın...
Tabi ki de alabilirdim ama biz herseye birlikte karar verip birlikte alırdık bu olay onun Bebeğimiz konusunda aşırı hassas olmasıyla alakalıBebek Arabası almadı ne demek yahu sen de çalışıyomuşsun hamileyken falan hiç para ayırmadın mı
Bebek arabasi almadı sırf çıkmayayım diye
Bazen alıp çıkıyorum ama kucakta zor oluyor
Tabi ki de alabilirdim ama biz herseye birlikte karar verip birlikte alırdık bu olay onun Bebeğimiz konusunda aşırı hassas olmasıyla alakalı
Öyle anlaşılmış evetBaştaki yoruma istinaden yazdım, ben çıkmayayım diye almadı cümlesinden ben bebek hassasiyeti anlamadım naçizane
Öyle anlaşılmış evet
Ama beni eve kapattığı icin degil bebeği çıkarmayayım diye
Yoksa o bazen evde bebeğe bakiyor ben çıkıyorum bir iki saat ancak böyle olsun istemiyorum onunla bebeğimle çıkmak istiyorum tek basına çıkmak keyif vermiyor ki
Öyle aman aman sosyal hayatımız yoktu ama dışarda yemek yerdik pikniğe giderdik alışveriş sinema avm vs hep birlikte yapardık hatta ben yalnız ya da arkadaşlarımla çıkmak isterdim bırakmazdı birlikte yapalım derdiBebekten önce neler yapardınız birlikte