Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

Senin durumunda bir arkadasim vardi yaklasik olaeak ayni ayni senaryo ayni hemde sonunu soyluyorum is yerinden olan arkadasiyla evlendi cocuklari var iki aylik cokda mutlular senin iliskin zaten bitmis cnm bitkisel hayatta suan ama soyle dusun erkek arkadasinin bi kizla kahve içmesini istermiydin bu durumda kisacasi ayrilmak istedigini soylemelisin bence ki istiyormusun bilemedim bazen yillari cöpe atmak zor gelir

Son düzenleme:
Siz niyeti bozmuşsunuz.kahve içmeye gideyim eğer olmazsa elimdekidende olmayım zihniyeti.bu şekilde düşünen bir insan bence hiç kimseyle ilişkide olmamalı.madem kafanızda bitti ilişkiniz ayrılın.bu yaptığınız düpedüz aldatmak.kahve içeceğiniz kişi ilişkinizi bilmiyorsa onuda kandırmış oluyorsunuz.yalanla başlayan ilişkiden hayır gelmesini beklemek ne kadar mümkün?Allah’ın sopası yok dikkat edin.

Ben olsam gider görüşürdüm. Bunda bir tuhaflık yok zaten bitmiş ilişkin aslında.

Ancak şu noktada kızdım sana etkilenirsem ne olacak etkilenmezsem ne olacak diye kafa yorup duruyorsun.

Sevgilimden de olmayayım kafası mı bu...

Bitmiş ve ailen tarafından bile sürekli istenmediği vurgulanan senin gelecek göremediğin bir ilişki.

Gitmeyen bşrşeyi zorlamaya sırf ki üç kelam edecek insan olsun diye sevmediğin bir adamı hayatında tutmana gerek var mı?

Git görüş sevgilinle ayrıl önüne bak. O da adam olsaymış de geç.

Açıkçası ben olsam buluşurum hiç de vicdan yapmam.
Sadece görüştüğün kişi ile uyuşup uyuşmayacağını düşünmen gereksiz. Evet görüş ama ayrıl da. Bu sevgilin ile bence yol yakınken bitirmelisin. Sorumluluk sahibi değil olmayacak da. Evlilik filan düşünme bu kişiyle. Zaten bir paylaşım yok sadece adı varmış.

Kahveye davet eden adamı cidden karakter olarak tanımıyorum, işyerinde 3-4 kere iş için konuşmuşluğumuz var hepsi bu. Arkadaşca bir sohbet olacağı kesin, ama tabiki dediğin gibi flört gibi olacaktır.

Yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı, şunu düşünüyorum bir de yarın görüşürüm biraz sohbet ederim devamını getirmek isterse ikinci görüşme veya mesajda ileri gitme gibi durumu açıklarım, hazır olmadığımı söylerim.
Bu arada ilişkimi de sonlandırırım. Ne dersiniz? Tek merakım sohbeti.
ne yaptınız gittiniz mi?
hayırlısı olsun

Ahahahah peki o konulara bakıldığında kadın acaba diyor mu ben seviglimi ihmal ettim onun ne yaşadığını önemsemedim, o sürekli çalışırken ben diplomam olmasına rağmen yan gelip yatmayı tercih ettim ama o şerefsiz var ya benden soğumuş işyerinden bir kadınla kahveye gitmiş :)) şimdi bu durumu biraz analiz edelim..Öncelikle hayatta herşey bir akış üzerine kuruludur ve bu akış terazinin kefeleri gibi dengede olduğu sürece o durum sağlıklı bir şekilde devam eder. Akış bozulduğunda isr sorunlar başlar. Bir insanın sessiz çığlıklarına kulak vermezseniz, o insanın sizden soğumasını en baştan kabul ettiğinizi de bilmeniz gerekir. Almadan vermek sadece Allah’a mahsus ve biz insanlar sadece aldığımız sürece verebiliriz. Psikolojik olarak sağlıklı olan da budur ve ilişkilerdeki akış ancak bu şekilde dengede kalabilir. Diğer türlü bir taraf bir tarafın eşi değil ancak sahibi ya da kölesi olabilir. O yüzden ilgisiz hareketleri yaparak aslında biz karşımızdakini kendimizden itiyoruz, sonra da o kişi bizden gidince sanki hiçbir şey yapmamışçasına karşıyı suçluyoruz. Çünkü her zaman haklı çıkmak istiyoruz değil mi :) örnekte de kadın erkekten şikayetçi ve ilişkiyi zaten kafasında bitirmiş. Ve siz zannediyormusunuz ki karşı taraf bunu bilmesin.. Günün birinde bunun yaşanacağından çok emin sadece almaya o kadar çok alışmış ki rehavet içerisinde.. işte şimdi ise gerçeklerle yüzleşme zamanı
ahahahahah tamam.

Evlenmeden evvel eğer sıkıntılı bir ilişki yaşıyorsa kadın/erkek, bunu açıktan söylemese de zaten etrafındaki herkese potansiyel gözüyle bakıyor.
Allah aşkına açık olalım,en iyisini(kendimize en uygununu) bulmaya çalışmıyor muyuz?
Birçok kadın/erkek flört ederken eğer problemli bir ilişkideyse daha iyisine rastladığında ''lan acaba'' demiyor mu?
Yani aynısını erkek arkadaşın yapsa şu bu denmiş, e yapmadığı ne malum? Yapması anormal mi şu ilişki içerisinde? Bence değil çünkü hiçbir şey oturmamış. Ha açıktan potansiyel manita adayı diye duyurmaz adı arkadaşım olur ama aklının bir köşesinden yoklar burada konu sahibi açıktan söylemiş hepsi bu.
Ben size ikisine boncuk verin bakın keyfinize demiyorum sadece azap duymayın ama bence sevgilinizden ayrılın diyorum,çok lakayıt geldi

Ben olsam gider buluşurum
Siz sevgilinizle birbirinize hiç uygun değilsiniz
Adamla buluşun yarın iyi gitsin gitmesin sevgilinizden ayrılın sonra zira sizin bir geleceğiniz yok bence
Gençliğinizi güzelliğinizi değmeyecek insanlar için heba etmeyin kısmetlerinizi değerlendirin derim.
Aynen oyle:KK9:O cocuktan ayril hatta hemen yap bunu.Bu dunyaya elin oglunu buyutmeye,adam etmeye gelmedik.Kismetlerini degerlendir.

Erkek arkadaşının çabasını göremiyorsun hayatını erteliyorsun, kafanda bitmiş olmasa Yen’i biriyle görüşmeyi düşünemezdin bile, bitmiş. ben olsam görüşürdüm uzatmalıya da yol verirdim

Merhabalar,

26 yaşında, kendi ayakları üzerinde duran(çalışan) ve yalnız yaşayan bir bayanım. Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden birkaç yaş büyük olmasına rağmen uzayan okul hayatı, okul bitmesine rağmen hala işe girmemesi, bizim hala öğrenci gibi takılmamız ve benden farklı ilde yaşaması benim son zamanlarda fazlasıyla sinirime dokunmaya başlamıştı. Üstelik ben bu kadar çalışmayı seven, tembelliğe tahammülü olmayan biriyken. Mesafeleri de sevmem ben...

Hala annesinden harçlık almalar, bu kısıtlar sebebiyle hiçbir aktivitemizin olmayışı, benim gezmek, eğlenmek gibi isteklerim hep kursağımda kalan şeyler oldu. Üstelik artık çevremden, ailemden de tepki görmeye başladım, 'siz ne olucaksınız böyle, çalışmayacak mı bu çocuk, daha askerlik yapmadı' tarzında.

Maalesef benimde sinirime dokunuyordu rahat tavırları. Üstelik çalışmak sadece para kazanmak değildir ki, aynı zamanda insanın duruşunu, kendine güvenenini arttırır. Bambaşka biri olursun kendinden emin...

Bu durum mu beni sürükledi, ben mi çok yanlışlardayım bilmiyorum ama şöyle bir durum var. İşyerinde tanıştığım benden 10 yaş büyük biri bana ilgisini belli etmeye başladı. Kariyer hayatının olması, düşünceli tavırları maalesef ki boşluğuma denk geldi ve kahve içme teklifini kabul etmiş bulundum. (yarın için)

Çok yanlış birşey olduğunu biliyorum, aldatmanın sadece bedensel bir durum olmadığı düşünen biri olarak ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Kimse bunu haketmez. İşyerinde bambaşka departmanlardayız ve çok çok az tanıyorum. Belki konuşunca tavırları düşünceleri hoşuma gitmeyecek ve devamı zaten gelmeyecek. En kötüsü de bu olur ya etkilenirsem? Açıkçası sallantı da olsa böyle bir ilişkim olduğunu söylemeyi planlıyorum. Gururum ve vicdanım var çünkü. Fakat aklıma takılan diğer bir nokta ya bunu söylersem ve sevgilisi olduğunu halde benle de buluştu falan deyip kötü şeyler düşünürse, arkamdan konuşursa? Sonuçta aynı işyeri...

Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Bi yanım yeni insan yeni heyecanlar için cıvıl cıvıl bir yanım vicdan azabından ölüyor. Ne yapmalıyım? Belki de bir bahaneyle bi görüşmeyi iptal etmeliyim? Ama belki zaten 1 saat muhabbet edince hiç uyumlu olmadığımızı farkedip arkama bakmadan devam edicem. Üstelik bir de az buz olmayan bir yaş farkı var? Daha önce evlendi mi, çocuğu var mı? Hiçbir şey bilmiyorum.

Kötüyüm, düşüncelerinize ve yol göstermenize ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler her birinizie...
Siz zaten aldatmışsınız ve evet siz zaten karşı taraftan etkilenmişsiniz. Sorularınız boşuna

Neden kahve içeceğiniz adamı düşündüğünüzü anlayamadım ben. Sevgilinize ne diyeceksiniz? Emek verdiğiniz ilişkide ki adam, bi yabancıdan daha az değerliyse bi zahmet bitirin ilişkiyi, sonra için kahvenizi.

Aldatmak, bunları düşünebilmekle, ilgiyi 1 saniyeliğine başksına yönlendirmekle başlar. Siz zaten başka bir adama yapacağınız açıklamayı düşünerek aldatmışsınız sevgilinizi.

Nasil olmus da burdaki insanlar size hak vermier anlayamadim. Elin adaminin sevgilisi varken benimle bulustu. Ne ahlaksiz kizmis diye dusunup dusunmemesi mi onemli yoksa sevgilin varken yeni asklara yelken acmaya niyetlenip ahlaksizlik yapman mi? O dwgil de hayatindaki adamdan cok sen hayatindaki adami aldatacagin adama karsi sorumluluk duyuyorsun. Hayatindaki adam nasil birisi olursa olsun onu aldatmak hak mi sana. Ayrilmaman icin sebep ne yedekte tutmak disinda. Ikinci olursa birinciyi defedersin. Ama zaten isi yoktu da annesinden harclik aliyordu da. Madem bu kadar rahatsizsin AYRIL. senin yaptigini burda bir erkek kiz arkadasina yapsa ve biz de okusaydik acaba sana hak verenler ayni hakki o erkege de verirler miydi? Bulustun yada bulusmadin bilmiyorum ama Allah erkek arkadasini senden kurtarsin. Ne ara bu kadar kaybettik milletce insanligimizi.

Ben senin yerinde olsam o sevgiliye tekmeyi basar yoluma bakardım. Nasıl başlarsa öyle gider şimdi annesinden harçlık alan evlenince sizden harçlık alır. Senin çalışmandan yüz bulup tembelleşir iyice. Hiç sevmem tembel insanları. İlişkine çeki düzen vermeyecekse vur tekmeyi gitsin.

Konuya cevap veremiyor,çünkü kahve içiyor...:KK66:
Yada içmediniz...her neyse..
Ben şunu anlayamadım, o görüşmek istediğiniz adam kaçıyormuydu?
Önce sevgilinizden ayrılıp, sonrasında da içiniz rahat bi şekilde kahvenizi içebilirdiniz.

Madem bu kadar kafanızda bitirdiniz ilişkinizi madem ki olmayacağını biliyorsunuz size göre değil eh artık başkalarına meyillenme de başlamış hoşlanmışsınız adamdan neden artık diğerinden ayrılmıyorsunuz o insan olsun ya da olmasın artk gönlünüz o kişi de değilse ayrılmanız gerekir doğru olan bu. Sonuçta özel bir görüşme olacak aynısını sevgiliniz yapsa tepkiniz ne olur onu düşünün. Ben ilişkiniz olduğunu söyleyebileceğinizi bile zannetmiyorum ki sallantıda bile olsa sevgilisi varken neden kabul etti demez mi bu adam çok yanlış

Back
X