Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

Hepimiz adimiz gibi biliyoruzki şu senin yaptığın ahlaksızlığı bir erkek yapmış olsa yorumlarda burada linc edilir be linc edilir sonrada mezara baş aşağı dik gömülür. Ama yapan kadın olunca canımlar cicimler havada uçuşuyor objektifliğe gel !!!
Ayıp be ayıp bu en baska kendinize nasil yakistiriyosunuz hayret verici... Bisey dersen ahlak bekcisisin!

ben de saskinim aynisini bir erkek yapsa; ayril, bosan naralari atan ablalar burda enteresan sekilde konu sahibesini destekliyor, bak konu sahibi sevgilinden sogumus olmana ya da ayrilmak istemene diyecek laf yok, ama karsina al ayrilmak istedigini söyle, hatta yeni birisinin ilgisinin hosuna gittigini de ekle ki erdeme en yakin olan budur, yani dürüstlük...

Hem pastam dursun hem karnım doysun ...

Anlattıklarına bakılırsa sen zaten sevgilini gözden çıkarmış gibisin . Bence ilişkini bitirmeden görüşmen hiç uygun değil ..bitir ,olursa ilerlersin beyefendiyle, olmazsa da erkek soyu kurumadı ..

Bir kahve değil mi hepi topu?
Niye bu kadar anlam verdiniz ?
Oteki de kendine çeki düzen verseymis
Yalniz son cümlede söylediğiniz şey çok yanlış..aldatan erkeklerin çoğu işin içinden cikamayinca yok bana kadinlik yapmadi yok bakımsızdı yok kirliydi benle ilgilenmedi gibi bahanelerle eşlerini aldatıyorlar..e o zaman bu kadinlarda haketmiş mi oluyor aldatilmayi

Yalniz son cümlede söylediğiniz şey çok yanlış..aldatan erkeklerin çoğu işin içinden cikamayinca yok bana kadinlik yapmadi yok bakımsızdı yok kirliydi benle ilgilenmedi gibi bahanelerle eşlerini aldatıyorlar..e o zaman bu kadinlarda haketmiş mi oluyor aldatilmayi

Evli değiller bir şey değiller
Uzaktan uzağa ilişki
Ayda yılda bir görüşme o da çocuğun annesi para verirse
Öyle her şeyi düşünürsen yaşayamazsın
Evet kendine çeki düzen verip en azından ilişkinin gidişatı için bir yol çizmeliydi esas oğlan ..
Yoksa böyle ağzını acar bakar .
Realizm maalesef ;)

Evli değiller bir şey değiller
Uzaktan uzağa ilişki
Ayda yılda bir görüşme o da çocuğun annesi para verirse
Öyle her şeyi düşünürsen yaşayamazsın
Evet kendine çeki düzen verip en azından ilişkinin gidişatı için bir yol çizmeliydi esas oğlan ..
Yoksa böyle ağzını acar bakar .
Realizm maalesef :KK66:
Bilmiyorum ben hep dürüstlükten yanayım..bir kahve içmekle aldatmış olmaz ama konu sahibi cok anlamlar yüklemiş bu buluşmaya..bari erkek arkadasina ayrilmak istedigini soylesin..

Bilmiyorum ben hep dürüstlükten yanayım..bir kahve içmekle aldatmış olmaz ama konu sahibi cok anlamlar yüklemiş bu buluşmaya..bari erkek arkadasina ayrilmak istedigini soylesin..

Evet işte bir kahve bence de ..
Karşıdaki adamın niyetini bilmiyoruz
Bana kalırsa da böyle suruncemeli ilişkiyi bitirmesi lazım..
Kendi karari

ben de saskinim aynisini bir erkek yapsa; ayril, bosan naralari atan ablalar burda enteresan sekilde konu sahibesini destekliyor, bak konu sahibi sevgilinden sogumus olmana ya da ayrilmak istemene diyecek laf yok, ama karsina al ayrilmak istedigini söyle, hatta yeni birisinin ilgisinin hosuna gittigini de ekle ki erdeme en yakin olan budur, yani dürüstlük...
Ahahahah peki o konulara bakıldığında kadın acaba diyor mu ben seviglimi ihmal ettim onun ne yaşadığını önemsemedim, o sürekli çalışırken ben diplomam olmasına rağmen yan gelip yatmayı tercih ettim ama o şerefsiz var ya benden soğumuş işyerinden bir kadınla kahveye gitmiş :)) şimdi bu durumu biraz analiz edelim..Öncelikle hayatta herşey bir akış üzerine kuruludur ve bu akış terazinin kefeleri gibi dengede olduğu sürece o durum sağlıklı bir şekilde devam eder. Akış bozulduğunda isr sorunlar başlar. Bir insanın sessiz çığlıklarına kulak vermezseniz, o insanın sizden soğumasını en baştan kabul ettiğinizi de bilmeniz gerekir. Almadan vermek sadece Allah’a mahsus ve biz insanlar sadece aldığımız sürece verebiliriz. Psikolojik olarak sağlıklı olan da budur ve ilişkilerdeki akış ancak bu şekilde dengede kalabilir. Diğer türlü bir taraf bir tarafın eşi değil ancak sahibi ya da kölesi olabilir. O yüzden ilgisiz hareketleri yaparak aslında biz karşımızdakini kendimizden itiyoruz, sonra da o kişi bizden gidince sanki hiçbir şey yapmamışçasına karşıyı suçluyoruz. Çünkü her zaman haklı çıkmak istiyoruz değil mi :) örnekte de kadın erkekten şikayetçi ve ilişkiyi zaten kafasında bitirmiş. Ve siz zannediyormusunuz ki karşı taraf bunu bilmesin.. Günün birinde bunun yaşanacağından çok emin sadece almaya o kadar çok alışmış ki rehavet içerisinde.. işte şimdi ise gerçeklerle yüzleşme zamanı

Ağzım açık okudum birçok yorumu. Hemde ateist biri olarak, günah haram derdimde yok yani. Aldatmaya, bahane uydurmak için resmen yancı arıyorsunuz. O sümsük(şimdiki sevgili) herif yüzünden vicdanınız darbe alacak biliyorsunuz bunu ama siz hala is arkadaslarim sevgilili kahve icti vs derdindesiniz. Ondan burda mantığa bûründürüyor sunuz kendinizce. :///

Vay bee burda bi üye konu açsa "erkek arkadaşımla kopuktuk ama benimle birlikteyken başka kızla kahve içmiş" diye topa tutulurdu beddualar edilirdi bakıyorum da ne modern yorumlar ne kadar da ihaneti normalleştiren cevaplar var. :KK51:
Bu şey gibi ya, evli de olsanız eşinizin "ya ben senden boşanmayı düşünüyordum ama birkaç bayanla kahve içtim baktım ki sen daha iyisin vazgeçtim boşanmaktan" demesi gibi birşey. Tabiri caizse "daha iyisi gelene kadar" :kahve::halay:
Cok guzel yazmısınız.Insan kendısıne yapılmasını ıstemedıği seyi karşısındakine yapmamalı....

Kendi başınıza gelmediği için çoook rahat konuşuyorsunuz ama sizi dibine kadar kullanan o kadar git çalış bak ne olur dediğiniz halde sizin alın terinizle kazandığınız paradan hak iddia eden, kendisi zerre bir işin ucundan tutmayan birini de kimse hayatında istemez, anlaşabileceği bir insan olsun istrr hayatında. Siz mazoşiştseniz onu bilemeyeceğim. Bir de bazı arkadaşlar evlilikle sevgililiği karıştırmışlar. Bir düşünün bakalım kaç sevgiliniz oldu ve kaç kocanız olacak? Yani o denklem de eşit değil birbiriyle.. konu sahibi ayrılsın ve ayrılmadan sevgililik safhasına gelmesin kimseyle elbette ki, ama bir kahve içmeye de ne manalar yüklediniz pes ya.. yok aldatmaymış bilmemneymiş.. birbirlerinden etkilenirşer etkilenmezler hayatlarına ona göre bir rota çizeerler çizmezler o ayrı mesele. Ama Maaşallah sizin bakış açınızla adam kızı o erkekle kahve içerken görse vayy namusum kirlendi diye çekip vursa da hakkı diyeceksiniz.. Pesss

Kendi başınıza gelmediği için çoook rahat konuşuyorsunuz ama sizi dibine kadar kullanan o kadar git çalış bak ne olur dediğiniz halde sizin alın terinizle kazandığınız paradan hak iddia eden, kendisi zerre bir işin ucundan tutmayan birini de kimse hayatında istemez, anlaşabileceği bir insan olsun istrr hayatında. Siz mazoşiştseniz onu bilemeyeceğim. Bir de bazı arkadaşlar evlilikle sevgililiği karıştırmışlar. Bir düşünün bakalım kaç sevgiliniz oldu ve kaç kocanız olacak? Yani o denklem de eşit değil birbiriyle.. konu sahibi ayrılsın ve ayrılmadan sevgililik safhasına gelmesin kimseyle elbette ki, ama bir kahve içmeye de ne manalar yüklediniz pes ya.. yok aldatmaymış bilmemneymiş.. birbirlerinden etkilenirşer etkilenmezler hayatlarına ona göre bir rota çizeerler çizmezler o ayrı mesele. Ama Maaşallah sizin bakış açınızla adam kızı o erkekle kahve içerken görse vayy namusum kirlendi diye çekip vursa da hakkı diyeceksiniz.. Pesss
Uzerime alınıp cevap vericem bunu. Kimse o sumsukle devam et demiyor. Hatta hemen ayril diyor. Ama aldatmak için bahane aramadir bu net. Ayrıca ben anlamadım sevgili olunca aldatmak cokta sorun değil mi. Birde siz yaptınız diye o şey illa doğru sınıfinda mi olacak. Te allam ya :KK12:

Madem aşk heyecan bitti ayrıl o adamdan. Kendin için yap bunu. Ben dedim ikna etti deme kararlı olsan çoktan ayrılmıştın.

Belki çok daha iyi bir 3. Kişi olur. Sen sana iyi gelmeyen , geleceğini göremediğin adamı bi bırak yoluna öyle bak.

Hayır yani sürekli bir erkek olmak zorunda mı hayatında? Değil bence.

Uzerime alınıp cevap vericem bunu. Kimse o sumsukle devam et demiyor. Hatta hemen ayril diyor. Ama aldatmak için bahane aramadir bu net. Ayrıca ben anlamadım sevgili olunca aldatmak cokta sorun değil mi. Birde siz yaptınız diye o şey illa doğru sınıfinda mi olacak. Te allam ya :KK12:
Bekarken çiftlerin brbirine karşı evlilikteki kadar ciddi bir sorumluluğunun olduğunu asla düşünmüyorum. Evlilikle sevgililik kıyaslanamayacak kadar farklı iki şey. Bekarken kötü giden ilişkinin kopuş aşamasında birisiylr bir kahve içmenin hele ki karşı taraf bu kadar aymazken asla ve ala bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sizin anlamanızı beklemiyorum çünkü o girdaptan kurtulma hissini ve bir elin kendisini çekip çıkarma arzusunu ancak çeken anlar. Belirtmekte de yarar görüyorum burası öznel bir forum ve ben de tecrübelerimi aktarıyorum. Doğru yada yanlış olmak gibi bir kaygım yok. Ha sizin doğruyu arama arzunuzu da anlıyorum zira herkes kendinde eksik olanı arar..

Hep kadinlarmi kurala gore hayatlarini yasamali yahu... Nedir yani bir kahve icmekle..Ayrica henuz tanimadiginiz, hakkinda hic birsey bilmediginiz kisiye ozelinizi anlatmak zorunda da degilsiniz.. Gidisata bakarsiniz.. hep kadin dogrucu davut oldugu icin ya somuruluyoruz ya da kullanilacak obje olarak goruluyoruz.. Baktiniz kisiden etkilendiniz, birakin digerini...hatta ilk once birakin.. gerisi hallolur.. Su akar yolunu bulur demisler.. Farkli karakterler birbirini ceker kurali tamamen uydurmadir.. erkek arkadasiniz omur boyu sirtinizda yuk olarak kalmaya mahkum gibi gozukuyor yani, uzulerek yaziyorum, gidisat onu gosteriyor, surekli siz destek olucaksiniz, yaparsin pasam edersin pasam,,...cok yorulacak cok yipranacaksiniz...

Bekarken çiftlerin brbirine karşı evlilikteki kadar ciddi bir sorumluluğunun olduğunu asla düşünmüyorum. Evlilikle sevgililik kıyaslanamayacak kadar farklı iki şey. Bekarken kötü giden ilişkinin kopuş aşamasında birisiylr bir kahve içmenin hele ki karşı taraf bu kadar aymazken asla ve ala bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sizin anlamanızı beklemiyorum çünkü o girdaptan kurtulma hissini ve bir elin kendisini çekip çıkarma arzusunu ancak çeken anlar. Belirtmekte de yarar görüyorum burası öznel bir forum ve ben de tecrübelerimi aktarıyorum. Doğru yada yanlış olmak gibi bir kaygım yok. Ha sizin doğruyu arama arzunuzu da anlıyorum zira herkes kendinde eksik olanı arar..

Girdaptan kurtulmak vs. Ya vallahi ayrilsin taraftarıyım, billahi. Analatamiyorum galiba. Sevgiliyken yada evliyken sadakate esit derecede sorumluyuz bence, maddi manevi olmasada. Ayrıca bir arayisimda yok, bir elimle fırsat buldukça yazıyorum öylesine. Illa saman adam argümanına başvurmak zorunda degildiniz :) neyse iyi geceler :KK54:

Bence erkek arkadaşına bu tarz teklif aldığını imali biir şekilde dile getir. Bi şekilde part time da olsa ise girmesi gerekir. Siz çalışıyorsunuz ,o çalışmıyor ... biraz tehlikeli geldi bana. Ileride rahatlık olaral geri döner. Yapacağınız ima belki ise yarar . Yaramasada guzel şeylere vesile olabilir:KK75:

Konuyu erkek arkadaşımla heyecanım bitti diye açsaydınız evet ben de sizi hatalı görürdüm ama anlattıklarınıza göre sevgiliniz evlat olsa sevilmez. Madem yüz yüze ikna ediyor mesaj yazın ya da mail atın. Tipik erkek mesajı gibi “ben seni hakketmiyorum , sen daha iyilerine layıksın” yazın:KK45:

Yorumlari okurken dedim herhalde ironi var da sabah sabah uyku sersemi ben anlayamiyorum. Neresinden tutsam elimde kaldi. Alt tarafi bir kahve içeceksin diyenler mi, cocuk da ise girip calissaymis (alaka da kuramadim bu durumla ama ) diyenler mi, bu aldatma sayilmaz ki diyenler mi. Inanamadim cidden. Uc yillik iliski adam uc yildir ayni adam ama ne hikmetse hoslanilan kisiyle kahve icmeden bir gun öncesinde bile hala sevgili olunan bir adam. Bu yaptığınız yuzde bin aldatmadir. Egmeye bukmeye gerek yok. Yani o kadar apacik ki aslinda cok da yazmaya gerek yok. Ama tabi erkek yapinca soylenenler farkli kadin yapinca bambaska. Pozitif ayrimcilik boyle bi sey degildi bildigim kadariyla. Amaaan neyse zaten siz gozu karartmissiniz zaten. Sevgilinize uzuldum. Issiz gucsuz aylak diye boyle bir durumu hak etmiyor bence, kimse etmez.

Back
X