Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

Ayrıl. Zaten o adamdan koca olmaz daha büyümemiş. Sen dengini bul. Kahve teklifini 1-2 hafta sonraya erteleyelim hastamız var evde olmam gerekiyor bu aralar de. Ayrıldıktan sonrada yeni tanıştığın kişiye söyleme geçmişini çünkü ne hikmetse kadınlar geçmişlerinde dürüst olunca ilk kavgada Yada 10 yıl sonra şak diye yüzüne vuruyor bu erkek milleti. Sana mutluluklar dilerim. Gerçekten ne istediğini bilen ayakları üzerinde duran kafası çalışan bir kızsın. En doğru kararı vereceğinede Emin’im. Senin gibi birini o ana kuzusu hak etmiyor emin ol. Ayrıca 3 yıl bu adama yeterince şans ve süre vermişsin ve o bu fırsatı değerlendirememiş. Genede düzgünce ayrılmanı hak ediyor

Kendi başınıza gelmediği için çoook rahat konuşuyorsunuz ama sizi dibine kadar kullanan o kadar git çalış bak ne olur dediğiniz halde sizin alın terinizle kazandığınız paradan hak iddia eden, kendisi zerre bir işin ucundan tutmayan birini de kimse hayatında istemez, anlaşabileceği bir insan olsun istrr hayatında. Siz mazoşiştseniz onu bilemeyeceğim. Bir de bazı arkadaşlar evlilikle sevgililiği karıştırmışlar. Bir düşünün bakalım kaç sevgiliniz oldu ve kaç kocanız olacak? Yani o denklem de eşit değil birbiriyle.. konu sahibi ayrılsın ve ayrılmadan sevgililik safhasına gelmesin kimseyle elbette ki, ama bir kahve içmeye de ne manalar yüklediniz pes ya.. yok aldatmaymış bilmemneymiş.. birbirlerinden etkilenirşer etkilenmezler hayatlarına ona göre bir rota çizeerler çizmezler o ayrı mesele. Ama Maaşallah sizin bakış açınızla adam kızı o erkekle kahve içerken görse vayy namusum kirlendi diye çekip vursa da hakkı diyeceksiniz.. Pesss

Çekip vursa haklı olmazdı ama aldatmadır evet, doğru olanı karşındaki ile ilişkiyi bitirdikten sonra yeni bir ilişkiye başlamaktır. Diğer türlüsüne yedekleme diyoruz ve bu çirkin birşey.

Fırsatı degerlendir bence. Hazır şartlar olgunlaşmış öteki embesili terk et. Bununla olur ya da olmaz. keyfine bak. Neden en güzel yaşlarını bu adamla çürütesin ki?

bence önce ilişkiyi bitir ..en azında bu kadar ince eleyip sık dokuyan biri olarak için rahat eder.buluşacağın adam istediğin gibi bir çıkmaz ise vicdan azapı çekmezsin
buluşacağın adamı önce bir netten araştır lütfen,

bence önce ilişkiyi bitir ..en azında bu kadar ince eleyip sık dokuyan biri olarak için rahat eder.buluşacağın adam istediğin gibi bir çıkmaz ise vicdan azapı çekmezsin
buluşacağın adamı önce bir netten araştır lütfen,

Araştıramıyorum maalesef çünkü sosyal medyada hiçbir hesabı yok.

Eskiden olsa önce erkek arkadaşından ayrıl derdim.Ama bu bozuk düzende tutunmak istiyorsan ayrılmadan görüş gitsin.Ama beğensen de beğenmesen de erkek arkadaşından ayrıl.İlişkiniz zaten bitmiş.

26 yaş bir dönüm noktasıdır inan buna.30 a yaklaşma yaşıdır.İyi düşün.Erkek arkadaşına göre hava hoş.30 küsür yaşındayken bulur 20lerde bir kız.Ama kadınlar maalesef öyle olmuyor bizim gibi toplumlarda.O 30 oldu mu senin de yaşın ilerler , yılların boşa geçmiş gibi olur ve daha iyi birini bulamam diye hala o adamı çekiyor olursun.Bi' bakarsın ki yaşın gelmiş 30a ama hala nelerle uğraşıyorum dersin.O yüzden bu adamla olsa da olmasa da erkek arkadaşından ayrıl.

Yorum yazanlar sanırım yolunda bir ilişkim olduğunu sanıyorlar. Ben her görüşmemizde böyle olmaz, ben ayrılmak istiyorum'a getiriyorum. Yüzyüze olduğumuzdan, bir şekilde çözülüyor beni ikna ediyor fakat sorunlar arka planda aynı şekilde kalıyor. Ben işyerine günü bitiyorum o yeni uyanıyor. Bu ilişki bende çoktan bitmiş durumda yarınki kişiyle alakası yok açıkçası. Ben sadece vicdanımı susturamıyorum

Offf bırak bu adamı bırak sorumsuz , tembel.Sen böyle olsaydın kendisi çoktan seni terk ederdi emin ol.Erkekler daha acımasız oluyor böyle durumlarda.

Uzak bir arkadaşım nişanlıyken bile birileriyle görüşmeye devam ediyordu.Oha diyorsunuz değil mi? Kıza sorduğumda bir kızı bin kişi ister bir kişi alır , gelin ata binmiş ya nasip demiş diyordu hep.Sonra o zamanki nişanlısıyla evlendi ve şu anda da gayet mutlu , kocası da etrafında pervane.Biraz bencil olmak işe yarıyor bazen.Kendim yapmasam da yapan insanlar mutlu ve değerleri biliniyor.Gözlemlerim hep bu yönde.

Düzen bozuk , bozuk düzende düzgün insan olduğunuzda zarar görüyorsunuz maalesef.Ya sömürülüyorsunuz ya da yıllarınız boşa geçiyor.Tasvip etmesek de bu düzen bunu gerektiriyor artık.Devir böyle.O yüzden kendini suçlama.Erkek arkadaşın da işine gücüne baksaymış bunca yıl.

Bence siz işyerindeki arkadaşınızın kahve teklifi gelene kadar, erkek arkadaşınızın eksilerini farketmemişsiniz.
Bir nevi gözünüzü açmış..

Zaten bir ilişkinin alışkınlık olduğunu anlamak için, birine aşık olmanız herşeyi ortaya döküyor..

İçte zaten bitmiş, bence bu akşam mesaj atıp komple bitirin, vicdan yapmayın..

ayrılmadan görüşünce ne eskisine karşı sorumlulugundan kurtulabilirsin ne de yenisinin heyacanını yaşayabilirsin. bir kahve senin çok değil ama karşı taraf için öylee olmayablir

Uzak bir arkadaşım nişanlıyken bile birileriyle görüşmeye devam ediyordu.Oha diyorsunuz değil mi? Kıza sorduğumda bir kızı bin kişi ister bir kişi alır , gelin ata binmiş ya nasip demiş diyordu hep.Sonra o zamanki nişanlısıyla evlendi ve şu anda da gayet mutlu , kocası da etrafında pervane.Biraz bencil olmak işe yarıyor bazen.Kendim yapmasam da yapan insanlar mutlu ve değerleri biliniyor.Gözlemlerim hep bu yönde.

Düzen bozuk , bozuk düzende düzgün insan olduğunuzda zarar görüyorsunuz maalesef.Ya sömürülüyorsunuz ya da yıllarınız boşa geçiyor.Tasvip etmesek de bu düzen bunu gerektiriyor artık.Devir böyle.O yüzden kendini suçlama.Erkek arkadaşın da işine gücüne baksaymış bunca yıl.
Varya şu konudaki yorumları ağzım açık okuyorum, yazık gercekten çok yazık, bu soyledilkleriniz şeytanla seytan olmaktan baska hicbirsey degil. Boyle haysiyetsizce mutlu olmaktansa acıdan gebermek evladır.
Kaldiki şu konuyu bir erkek açmis olsa yorumlar asla boyle olmazdi beddualar havalarda uçuşurdu, ve bunu hepimiz biliyoruz.
O cok mutlu arkadasiniz sonsuza kadar mutlu kalacakmi saniyorsunuz? En nihayetinde Allah soracak hesabını, bunu onun yanina bırakmayacak, hem onun hem bu iğrençligi yapan herkesin. Maximum üç gunluk dunya hayatı kadar vakitleri var. Ha inanirsin inanmazsin bu senin bilecegin iş ama bu hicbirseyi degistirmeyecek.
Ve tekrar soyluyorum, aldatmak aldatilan ile degil aldatan ile alakalidir, bir melekle yada bir seytanla birlikte olabilirsiniz ama bu zerre fark etmez zira aldatmak kisinin kendi şahsiyeti kendi karakteri daha dogrusu karaktersizligi ile alakalidir.
Allah bu igrecligi savunacak kadar hickimseyi alçaltmasın.

Bende birbirinizi çokta uygun olduğunu düşünmeyenlerdenim. Sadece doğru bulmadığım nokta, “belkide tavırları hoşuma gitmeyecek zaten bir şey olmayacak” yaklaşımınız. Olay bu değil ki. Bu adam olmayabilirdi de, hadi o senş etkilemedi başkası geldi.. sonuç hep aynı kalacak. Erkek arkadaşını cepte tutuyorsun. Bir başkasıyla çıkmayı, aşık olmayı düşünebiliyorsan o zaman erkek arkadaşına dürüst ol ve bitir ilişkiyi. Yalnız kalırsın belki bi süre, ama hem kendine hem diğerlerine dürüst davranmış olacaksın.

Ayrıldıktan sonra istediğinizi yapın ama bu şekilde gerçekten kötü bir durum.

Varya şu konudaki yorumları ağzım açık okuyorum, yazık gercekten çok yazık, bu soyledilkleriniz şeytanla seytan olmaktan baska hicbirsey degil. Boyle haysiyetsizce mutlu olmaktansa acıdan gebermek evladır.
Kaldiki şu konuyu bir erkek açmis olsa yorumlar asla boyle olmazdi beddualar havalarda uçuşurdu, ve bunu hepimiz biliyoruz.
O cok mutlu arkadasiniz sonsuza kadar mutlu kalacakmi saniyorsunuz? En nihayetinde Allah soracak hesabını, bunu onun yanina bırakmayacak, hem onun hem bu iğrençligi yapan herkesin. Maximum üç gunluk dunya hayatı kadar vakitleri var. Ha inanirsin inanmazsin bu senin bilecegin iş ama bu hicbirseyi degistirmeyecek.
Ve tekrar soyluyorum, aldatmak aldatilan ile degil aldatan ile alakalidir, bir melekle yada bir seytanla birlikte olabilirsiniz ama bu zerre fark etmez zira aldatmak kisinin kendi şahsiyeti kendi karakteri daha dogrusu karaktersizligi ile alakalidir.
Bu iğrençliği savunmuyorum , bana söylemiyorsunuzdur bunu umarım.Lütfen fikirlerinizi yorum olarak yazın.Benden alıntı yapmayın.Zira herkesin fikri kendini bağlar.Sizi yönetime bildirmek durumundayım. Mune Mune

Son cümlenizi yeni okudum.Bana söylemediniz umarım bunu , üzerime alındığımdan değil beni alıntılanmışsınız da o sebeple sordum.Sözcüklerinize dikkat edin de bu işin sonu mahkemede bitmesin.Terbiyenizi takının , haddinizi bilin.Heralde yedeklendiniz daha önce acısı var belli millete saldırmanızdan.O çok " değerli" fikirlerinizi de ayrıca yazın , beni alıntılamayın.

Bu iğrençliği savunmuyorum , bana söylemiyorsunuzdur bunu umarım.Lütfen fikirlerinizi yorum olarak yazın.Benden alıntı yapmayın.Zira herkesin fikri kendini bağlar.Sizi yönetime bildirmek durumundayım. Mune Mune
Sizi arkadaşınız ile ilgili anlattiğınız kısım icin alıntıladım. Siz bir ornek verdiniz degilmi? Bende bunun uzerine yorum yaptim. Yorum istemiyorsaniz neden anlatiyorsunuz burafa? Rapor etmektede ozgursunuz tabi.

Son cümlenizi yeni okudum.Bana söylemediniz umarım bunu , üzerime alındığımdan değil beni alıntılanmışsınız da o sebeple sordum.Sözcüklerinize dikkat edin de bu işin sonu mahkemede bitmesin.Terbiyenizi takının , haddinizi bilin.Heralde yedeklendiniz daha önce acısı var belli millete saldırmanızdan.O çok " değerli" fikirlerinizi de ayrıca yazın , beni alıntılamayın.
Hemen terbiyeni takın haddini bil falan bunlara girmeden neyi neden yazdığımı bir anlayın hanımefendi.
Arkadasinizi anlattiginiz bolume istinaden alinti yaptim. Siz yazdigim seyin icinde "joeytribbiani" de bunu savunuyor diye bisey okudunuzdami bu derece rahatsiz oldunuz?
Burada sahsiniza yonelik bir hakaret yok. Oldugunu dusunuyorsaniz dediginiz gibi buyurun gidin mahkemeye.
Bana diyorsunuz bir acınmı var diye ama sebepsiz yere demedigini birakmayanda sizsiniz.
Ciddiyim egerki sizi kast ettigimi dusunuyorsaniz buyrun gidin açın davayi. Kaldiki boyle bir seyi destekleyenleri gordukce cok uzulen biri olarak sizi bu konuda suçlamam zaten en basta kendi savunduklarima ters olur. Bu kadar neden alindiniz anlamadim dogrusu.

Son düzenleme:
Back
X