Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

:))) ben de bekarken bunu yapmıştım. Eşim şehir dışında yaşıyordu. Görüşüyorduk sadece. Başka taliplerim çıktı o sırada kendi şehrimden. İki tanesiyle birer kahve içtim. Eşimin yanında hiçbir şeydiler. Orada bitti zaten, tekrar görüşmedim, sonra da evlilik süreci başladı. İçimde kalacağına, daha iyisi olur muydu diyeceğime kendim test ettim lütfen kızmayın :))) yalnız ne olursa olsun bu adama hayatınızda biri olduğundan bahsetmeyin. Ya da diğerine burada biriyle kahve içtim demeyin. Sizi yanlış anlarlar gerek yok.

Önce kahveyi ertele, daha sonra erkek arkadaşından ayrıl (çünkü bu ilişki manevi olarak bitmiş zaten) daha sonra kahve içmeye git. O olacak diye birşey yok, hayatına başka bir yön ver en azindan.

İlişkin zaten kafanda bitmiş anladığım kadarıyla.Öyle bi adamdan da hayır gelmez ama yerinde olsam ilişkimi bitirir yeni durumlara öyle bakardım.

Sevgilinize yol verin gitsin.28-29 yaşında hala annesinden harçlık almak da neyin nesi? Hic sevmem sorumsuz insanlari.
Diger adam ile de kahvenizi için belki karşılıklı duygunuz gelişir bilemezsiniz.

Siz farkedememişsiniz ama sizin ilişkiniz çoktan bitmiş. Böyle adamlarla olmaz zaten bittiğide iyi olmuş. Siz bittiğini “sevgilinize” tebliğ edin sonra hayat sizin ister kahve ister çay. Kafanıza göre birini bulana kadar takılın.

Kizmak ne haddimize ama bunu esiniz yapsaydi? Belki daha iyisini bulurum diye, sizden habersiz baska kadinlari test etseydi ve bi sekilde siz bunu ogrenseydiniz, ne olurdu?

Benim icin direk terk sebebi.

Hem karnım doysun hem pastam dursun kafası.
Pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorsun anlaşılan.
Bundan ayrılsan öyle diğeriyle kahve içsen ve onla da olmadı diyelim erkeksiz bir yaşam senin için imkansız mı?

Vay bee burda bi üye konu açsa "erkek arkadaşımla kopuktuk ama benimle birlikteyken başka kızla kahve içmiş" diye topa tutulurdu beddualar edilirdi bakıyorum da ne modern yorumlar ne kadar da ihaneti normalleştiren cevaplar var.
Bu şey gibi ya, evli de olsanız eşinizin "ya ben senden boşanmayı düşünüyordum ama birkaç bayanla kahve içtim baktım ki sen daha iyisin vazgeçtim boşanmaktan" demesi gibi birşey. Tabiri caizse "daha iyisi gelene kadar"

Yarınki randevunu iptal et.
Çıktığın çocukla devam edemeyeceğini düşünüyorsan,daha fazla uzatmadan bitir.
Ondan sonra kendine yeni bir yol çiz.
Şu an birisiyle çıkıyorsun ve başka biriyle "kahve içme" adı altında buluşman hiç uygun değil.
Aynı şeyi erkek arkadaşın yapsaydı ne düşünürdün?

Bende yorumlara hayret ettim gerçekten anlaşılan bazı kadınlar kendilerine yapılmasını istemedikleri şeylerin başkasına yapılmasını seviyorlar pes.

Anlasilan derin bir gecmisiniz yok erkek arkadasinizla. Sevginiz de her seye ragmen evlilige gitmeye yetecek guc dd degil. Siz aradiginiz sartlara sahip biri ariyorsunuz. Ayrilin

Bi sey sorucam sen erkek arkadasini seviyormusun?yani diyelim adami begendin tam sana gore tamam sonra ayrila bilicekmisin erkek arkadasindan?yani adami beyendin oda beyendi nasil olucak?sence erkek arkadasinda ayrilmayo kabul edermi?

O kahve çok anlamlı, çünkü adamın size ilgisi var farkındasınız, arkadaşça değil belli bir niyet var, kabul etmeniz yeşil ışıktır.
Kahveyi iptal edin önce erkek arkadaşınızdan ayrılın sonra tekrar kahveye çıkarsınız. Başkasından etkilenebiliyorsanız o ilişki bitmiş anlatımınızdan da belli.

Bunun adi erkek arkadasimi birakmadan yeni birini bulmam lazim. Aksi takdirde evdeki bulgurdan olmak istemiyorumdur.

Alt tarafi is arkadasinizla bir kahve iceceksiniz. Devami henuz belli degil ki. Sucluluk duymaniza gerek yok. Erkek arkadasinizdan elbette ayrilirsiniz bir ara. Ama yarinki kahve randevusunu iptal etmenize gerek yok. Sanki erkek arkadasiniz cok mu hassas? Adam 30 yasamis daha is yok askerlik yok para yok mal gibi geziyor. Yapmayaymis pasam

Yorum yazanlar sanırım yolunda bir ilişkim olduğunu sanıyorlar. Ben her görüşmemizde böyle olmaz, ben ayrılmak istiyorum'a getiriyorum. Yüzyüze olduğumuzdan, bir şekilde çözülüyor beni ikna ediyor fakat sorunlar arka planda aynı şekilde kalıyor. Ben işyerine günü bitiyorum o yeni uyanıyor. Bu ilişki bende çoktan bitmiş durumda yarınki kişiyle alakası yok açıkçası. Ben sadece vicdanımı susturamıyorum

Tabiki ne olacağı hiç belli değil, fakat üstte bir bayanın yazdığı yorumdaki gibi ben ikisini de aldatmış gibi olucam.

Erkek arkadasiniz madem bu kadar kotu ve ise yaramaz, madem biriyle duygusal olarak yakinlasabiliyorsunuz da neden ayrilmiyorsunuz anlamadim...

Saçmalık ,alanen adama boynuz takma derdindesin . Diyesim var amma velakin ;
Amaan boşver git iç kahveni iç adamdan bir halt olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…