Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

Ayrıca sevgilinizin nasıl biri olduğundan çok sizin nasıl biri olduğunuz, nasıl davrandığınız önemli, kendiniz için. Aldatmamak bu kadar zor olmamalı ne istediğinizi bilirken, sizin kafanızda bitse bile onda bitmemiş belli ki. İstediği kadar yalvarsın yani sevgiliniz. Ben olsam belki açık açık söylerdim gitsin diye; başkasına ilgi duydum ve bu şekilde bu ilişkiyi yürütmek doğru olmadığı için artık bitirmek istiyorum şeklinde.

Erkek arkadaşınız ne mezunu acaba, bu zamana kadar iş bulamamış. Ya da çaba mı göstermiyor?

Bir de şu var. Başkasına ilgi duyabiliyorsam demekki yeteri kadar istemiyorumdur erkek arkadaşımı ya, öyle değil mi?
Yarın olumsuz elektrik alsam dahi gerekli konuşmayı yapacağım, kendi sinirlerimi bozuyorum evde yattığını, öğlen uyandığnı duydukça.

Bir sey sorucam lutfen cevaplayin.sizi cok iyi anliyorum.Ama mesela beyendiniz kagve ictiginiz kisi sevgilinizle kolay ayrila bilicekmisiniz yani kabul edecekmi ayrilmayi? O buyuk sorun bence yasa takilma 10yas nedirki bence erkek kadindan buyuk olmasi iyi bi sey.bide siz kac yasinizdasiniz?

Ona neden tenbellik ediyorsun dedinizmi hic?tepkisi ne oldu?

Ona neden tenbellik ediyorsun dedinizmi hic?tepkisi ne oldu?

3 yılı geride bırakmak kolay olmaz tabiki her ne olursa olsun ama zaten beğensem dahi sevgili moduna giremem ben uzun bir süre. Açıklarım durumunu böyle bir ilişkim oldu kafamı toparlamam lazım gibi gibi.

Bıkmış aynı laflardan, yavaş yavaş yoluna sokacakmış
Bak canim kalbinin sesini dinle bu hayatda hic bir sey sebepsiz degil yada tesaduf degil.niye ileride keski gitseydim dusuncesi kalsin?arkadas olarak bir kahve icin.bence erkek arkadasinizdanda en kisa surede ayrilin olumlu yada olumsuz fark etmez .ileride cok pisman olursun

Asıl mühim olan buluşacağınız kişiden önce hayatnınızdaki kişiye bu durumu söylemek olmalı. Siz zaten bitirmişsiniz ona karşı tek güzel bir şey bile söylememişsiniz ki. Bitirin ve sonra yolunuza bakın. Üç sene en azından bunu hakaediyor

Sen burda sevgiline vicdan yaparken buluşacak adamda belki evlidr yaşı büyk sonuçta karısına vicdan yapıyodur .. dikkat et derim.

Sevgilnden ayrıl özgürce yaşa .. aradığın buysa. Sevgilininde başka kadınla buluştğnu düşün.. yaşamak istemedğn birşeyi başkasınada yaşatma.

Haklısınız, o şekilde ilerleyeceğim. teşekkürler

Sevgilinizi arayin, ayrilma konusmanizi yapin. Telefonu kapatin ve yarin ki randevunuza konsantre olun :)
Olursa ne ala, olmazsa zamana birakir onunuze bakarsiniz.
Calismayan, neredeyse 30 yasina gelmis hala annesinden harclik alan, aksama kadar uyuyan bir erkek icin fazla ince dusunmeye gerek yok.
Duzgun bir adamla
Guzel bir iliski yasamaktan kendini mahrum etme. En guzel yaslarin bunlar
Icinde kalan her duygu icin sor kendine.
Niye?
Kim icin? Deger mi?

Bence cok bile sabretmissin.

Yarınki görüşmeyi iptal et.
Erkek arkadasından ayrıl.

Aradan epey zaman gecsin

Sonra bakarsın yeni insanlara

Ne sevgiline ne de yarınki buluştuğun kişiye söyleyemeyeceğin durumlar etik değildir. Kendinizi rahatlatmaya çalışmayın. Neden gizli saklı yapıyorsunuz? Çünkü etik değil, etik olsaydı söylerdiniz. Bu kadar.

Adamı tanımak istiyosun alt tarafı ne aldatması yahu. Git buluş belki enerjiniz tutacak ne belli. Ha yerinde olsam sevgilim olacak çocuğu tez elden arar ayrılırım annesinin adam edemediğini sen hiç edemezsin bırak bi ömür harçlığını alsın annesinden sen hayatına bak

Sadece bir kahve teklifine potansiyel sevgili, gelecek ilişki gözüyle bakıp şimdiden yaş farkını falan düşünmeniz bana abes geldi. İlgisinden emin olduğunuz biriyle de sevgiliniz varken, uzakta da olsa, sorumsuz da olsa, görüşmeniz hoş değil. Kahve içip içmeme kısmına gelene kadar flörtleşilmiş belli ki. Kimse iletişim kurmadığı birine kolay kolay pat diye teklif sunmaz çünkü. O flörtleşme kısmı da bence aldatmadır. İlgisi hoşunuza gitmiş. Sevmediğiniz halde sevgilinizden de ayrılmamışsınız.

Ben eşimin sevgiliyken bunu yapmış olduğunu öğrensem, başkalarıyla konuştuğunu ve acaba daha iyisi var mıdır diye denediğini, çok bozulurdum. Ya da bitmek üzere olan bir ilişkisi varken bir yandan da benimle flörtleştiğini buluştuğunu öğrensem yine gözümdeki imajı kötü yönde değişirdi. Bence hiç hoş değil. Ben bana yapılsın istemezdim. Siz aynısı size yapılırsa bunu gayet normal karşılayacaksanız bilemem tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…