Ben ne yapıyorum? Nasıl biri oldum kendimden utanıyorum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
126
6
18
30
Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin

Esinize acidim. Bazi bayanlarin hayal ettigi gibi bir esiniz var ve siz kiymetini bilmiyorsunuz.
Bundan sonra ne ona ne de kendinize aci cektirin. Ayrilin herkes kendi yoluna baksin

Sadece cinsellik mi derdiniz . Sizi seviyor ilgi gösteriyor diğer sorun için doktora gidin ilacı var tedavisi var . Sevgi olmayan bir kalbe sevgi ekilmiyor bu daha tehlikeli sorununuz aşılmaz değil boşluktasiniz saçma sapan bir hata yapmayin

20 yaşında falan evlendiyseniz çok erken yaşta evlenmişsiniz, niye hemen çocuk yaptınız?
Sizi çok seven eşiniz, kalçanıza göğsünüze laf eden, küfür ve hakaret eden, ilgisiz, sosyal medya hesaplarında eski kız arkadaşını aratan eşiniz mi?
Her konunuzda boşanmak istediğinizden bahsediyorsunuz.
E boşanın kurtulun madem, neyi bekliyorsunuz?
Karı koca ikinizde de sevgi , saygı yok.

Son düzenleme:
Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin
”Piskolejik” sorunlarınız için profesyonel bir yardım almayı denediniz mi?

Konuda bi şey tuhaf geldi, eski konularınızı inceleme gereği hissettim.
Eski konularınıza bakınca da aklıma iki seçenek geldi ister istemez:
Ya kademe kademe psikolojinizi bozmuşlar eşiniz ve ailesi el birliği ile, ya da trollüyorsunuz.
Doğumdan sonra toparlanmamış, git gide berbat olmuşsunuz; üstelik psikolojik şiddet de görüyorsunuz:
eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik

biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım.

Bunlar eski konularınızdan dikkatimi çeken birkaç şey.
İnsana böyle davranılmaz, eşiniz iyi biri değil, siz de normal değilsiniz; hoşlantı vb. bir şey değildir o, kaçıştır, sizin önce bi adam akıllı tedavi almanız gerekiyor, aileniz nerede? Onların yanına gidin, çocukla anneniz ilgilensin, siz doktorla bi görüşün, arkadaşlarınızla bi gezin tozun, bi havanızı değiştirin; ondan sonra da boşanma olayını düşünün.
Trollsünüzdür umarım diyorum son olarak da.

Sukur et der gecerim.bosanirsan cok vurursun kafani duvara.ben yzuumu asayim esim dahada zindan eder hayati bana.laf soyler.ben yuzumu asicm kocam aglick tansiyonu cikicak.keser atarim o yuzu bidaha ona asmamak icin.bence sizinki kiymet bilmezlik.

Ya kademe kademe psikolojinizi bozmuşlar eşiniz ve ailesi el birliği ile, ya da trollüyorsunuz.
Doğumdan sonra toparlanmamış, git gide berbat olmuşsunuz; üstelik psikolojik şiddet de görüyorsunuz:

İnsana böyle davranılmaz, eşiniz iyi biri değil, siz de normal değilsiniz; hoşlantı vb. bir şey değildir o, kaçıştır, sizin önce bi adam akıllı tedavi almanız gerekiyor, aileniz nerede? Onların yanına gidin, çocukla anneniz ilgilensin, siz doktorla bi görüşün, arkadaşlarınızla bi gezin tozun, bi havanızı değiştirin; ondan sonra da boşanma olayını düşünün.
Hakikaten bu konularla simdiki konu cok alakasiz.kocaniz sizin icin aglick biriyse okadar hakareti kim etti o hakaretleri kocasi ettiyse simdiki aglayan kim? Bende devreler yandi uyuyayim en iisi

Sizin moraliniz bozuk olunca ağlaması bana normal gelmedi.
Tamam seviyordur değer veriyordur da böyle hemencik ağlanır mı.
Onun da sorunları var sanırım.

Sevmiyorsanız boşanın,ne denilebilirki.
Üstelik başka sulara doğru yelken almaya niyetlenmişsiniz bile.
Böyle bir utancı yaşatmayın kendinize.
Boşanmak zor ama en temizi şu durumda.
Hiç mi sevmiyorsunuz :(
Yazık.

Sukur et der gecerim.bosanirsan cok vurursun kafani duvara.ben yzuumu asayim esim dahada zindan eder hayati bana.laf soyler.ben yuzumu asicm kocam aglick tansiyonu cikicak.keser atarim o yuzu bidaha ona asmamak icin.bence sizinki kiymet bilmezlik.
Bu yoruma şapkamı kaldırırım

Eşinizi sevip sevmediğinizi bence kendi içinizde oturun bi sorgulayın. Hemen ayrılmayın bence evladınız varmış ay sevmiyorum ayrılayım diyemezsiniz şu noktada. Ayrıl diyen arkadaşlara da hayret ediyorum hayatta hiç çabalamaz mısını sizler? Her zorlukta kaçar gider misiniz?

Bi evladınız var ve Çabalamak zorundasınız bi yavrunun aile ortamı söz konusu. En başta şu gönül kayması falan filan o her kimse o kişiyi ne yapın edin bir daha görmemek üzere hayatınızdan çıkarın. Asla onu nerde görüyorsanız gitmeyin oraya. Daha sonra kocanıza karşı duygularınız azalmış belki, onları canlandırmaya çalışın beraber sevgiliyken yaptıklarınızı yapın misal sinema olur gezmek olur ona yakın hissedeceğiniz şeyler yapın. Aşkınızı tazelemeniz gerektiğini anlatın belki o da aynı şekilde hediyeler alır gönlünüzü hoş eder. Ayrıca hoş ortamlar yaratın sevişin ne bileyim film izlerken ilerletin olayı zorunluluk gibi yapmayın da. bişeyler yapın yani tatile gidin. Aşkınızı canlandırın olmayacak şey değil oluyor olmalı çünkü bi çocuk var ortada en azından denemek zorundasınız o çocuğun geleceği için. Kocanızı zamanında sevmişseniz yine sevebilirsiniz bir yuva kolay kurulmuyor.. ki ortada şuan bu yuvayı yıkmak için yeterli sebep yok

Valla bana siz psikolojik olarak sıkıntıdasınız fibi geldi ama eşiniz hiç normal gelmedi.
Sizi bu hale getiren belki temel sebep o dur, düşündünüz mü?

Bende oturdum ciddi ciddi konuya cevap yazdım iyi mi...

Back
X