- 26 Ağustos 2017
- 126
- 6
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin