Ben ne yapıyorum? Nasıl biri oldum kendimden utanıyorum

Herkesin hayali olan kocaya sahip demişler ama ben istemem ama sanırım, cinsellik yok demişsiniz eşinizde sorun var mı varsada tedavisi var altta yatan temele bakmak lazım sizin yanınızda kendi dini ezik gibi hissediyordur belki de.
Sen mutlu değilsen boşan, bir kadının mutsuz olması çocuğunun kocasının mutsuz olması demektir.
Boşanmaktan korkmayın güçlü olun. Şu hayata bir kere geliyor insan iyi şekilde yaşa, kendini kötü hissetme ateş düştüğü yeri yakar kimse anlamaz seni. Nasıl mutlu olacaksan plan yap artıları eksileri yaz hangisinde iyi hissedeceksen onu seç.

Iste rahattan oluyor bunlar yazık adamcagıza acidim boşanın hemen sizin yuzunuz asıkken bile aglayan adam baskasina ilgi duydugnuzu ogrense kalpden gder aman yapmayn boyle birkerede halladin

Konuda bi şey tuhaf geldi, eski konularınızı inceleme gereği hissettim.
Eski konularınıza bakınca da aklıma iki seçenek geldi ister istemez:
Ya kademe kademe psikolojinizi bozmuşlar eşiniz ve ailesi el birliği ile, ya da trollüyorsunuz.
Doğumdan sonra toparlanmamış, git gide berbat olmuşsunuz; üstelik psikolojik şiddet de görüyorsunuz:

Bunlar eski konularınızdan dikkatimi çeken birkaç şey.
İnsana böyle davranılmaz, eşiniz iyi biri değil, siz de normal değilsiniz; hoşlantı vb. bir şey değildir o, kaçıştır, sizin önce bi adam akıllı tedavi almanız gerekiyor, aileniz nerede? Onların yanına gidin, çocukla anneniz ilgilensin, siz doktorla bi görüşün, arkadaşlarınızla bi gezin tozun, bi havanızı değiştirin; ondan sonra da boşanma olayını düşünün.
Trollsünüzdür umarım diyorum son olarak da.
boyle bır adam nıye aglasınkı..gercekten garıp...hiç inanmadım bu konuya

Back
X