ben ne yaptımm...

hayırlısı olsun be kuzum hem pişman hemde boşanmayan bi kadına diyebileceğim tek şey bu.

şekerim sen dünyaya dayak yemek için mi geldin baba evinde alıştırdılar mı seni korkunç şeyler bu yaşadıkların yerinde olsam şunu yapardım bile diyemiyorum asla yerinde olmak istemezdim

bence olay bundan sonra başlıyor KV lik görümcelik neymiş bundan sonra gorursun sen

O zaman birsey diyemediysen bundan sonra de illa bosan diyemem ama kaderine boyun bukup omur boyu cekmek reva mi?Cocugun var mi bilmiyorum ama yarin birgun oldugunda o da cekecek yazik degil mi?

hepimizin başına gelebilir kimse demesin benim kocam asla yapmaz...kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz kendimizi bile tanımıyoruz
ama önemli olan böyle durumlarda herşeyi bir bütün olarak analiz etmek ve önceden prensipler belirlemek... evlenmeden önce "eşimle ne yaşarsam bu bizi ayrılığa götürür?" sorusu önemli.
hakkınıza hayırlısı olsun...

iyi devam et bizede maşallah demek düşer..

Ayrılmayacaksan bari yediğin dayağı, adamın varsa pişmanlığını bir fırsata dönüştür. Seninle tek bir şekilde bu yola devam ederim, bir de ailenden ayrı denemek şartıyla de. i.e Taşının uzağaa

Bosanamam diye birşey yok!.
Aileniz istememis siz zorlamissiniz sonunda kendim ettim bisey diyemem yok boyle birsey.
Herseyden once onlar sizin parcaniz, Herşey insanlar için..
Ve iki türlü yanılmak var, biri akli bi karış havada kız olup başa gelmesi var
Birde iyi niyetle mutluluk hayali ve inancı ile başa gelmesi var. Arada cok fark var.
Biz istediysek mutlu yuva diye düşündük bizim ne Suçumuz vardı ki ailemiz dislayacak....

çalışmıyorum şuanda iş arıyorum onuda bulamadım satış danımanlığı bile yapmak istedim öyle bir işe bile almadılar
iş aramaya devam et, bulduğunda da dava aç.

boşansam gel derler 3. gün sen kendin istedin evlendin diye demedik laf bırakmazlar
eğer sadece laf etmeleriyse sorunun kendi ayakların üzerinde durana kadar dayaktan iyidir.

söyledim bunu oda istiyor taşınmayı ama maddi imkanımız yok

Aslında diyecek birşey bulamadım. Ne denebilirli dayak yiyip hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmek isteyen üniversite mezunu bir kadına? Bari ruhsal dengesi bozuk kocana çok çemkirip daha fazla hırpalatma kendini arkadaşım. Yazık sana. Aslında çekmek zorunda değilsin ama çekmeye kararlısın ne diyelim biz sana?

Üniversite okumuş insansın ve aynı aparmanda üstelik bi üst katında oturursan, kaynananın size her kaavgada noldu yapışacağını tahmin edemedin öyle mi?

Demek ki okumuş olmak mantık muhakeme gücü ile eşdeğer bişey değilmiş.

Konu feyk üstü feyk diiyorum

Ne kadar acımasız yorumlar var. Allah yardımcınız olsun demekten başka çarem yok sanırım.

söyledim bunu oda istiyor taşınmayı ama maddi imkanımız yok
İkiniz de üniversite mezunu değil misiniz? Oturduğunuz evi kirayı verseniz, ikiniz de asgari ücretle çalışsanız bile geçinebilirsiniz .

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.

boşansam gel derler 3. gün sen kendin istedin evlendin diye demedik laf bırakmazlar

Babanın edeceği laf dayak yemekten daha mı ağır geliyor sana? Bir kere yaptı, geçmiş olsun bundan sonra o evlilikten hayır bekleme. Görümcelerin, kayınvaliden zaten sizi boşatmanın bir yolunu bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…