ben ne yaptımm...

Yani bu şimdi ne dersi oldu, karşınızdakiler en basitinden sizi insan yerine koymuyor? Ben de kardeşimle kavga ederken annemin eh yeter artık diyerek öylesine attığı terlik dudağıma geldi ama sabaha kadar ve sonrasında ara ara gelip kontrol etti, ben ne yaptım diye ağlayarak, bana değil ona ders oldu. Emin olun üstüme su döküp kapıyı çekip çıksaydı hissedeceğim sadece kin olmazdı. Annem diye, anlık bir şey diye affetmedim. Onun pişmanlığını, bir daha asla öyle bir şey yapmadığını gördüm, bilerek zarar vermediğine de emindim.

3. günden sonra aileniz laf ederse kabul edin "evet, kendim ettim kendim buldum, artık bir daha aynı duruma düşmeyeceğim." derseniz ve aynı hataları tekrarlamazsanız düşmezsiniz aynı duruma ama bulunduğunuz şartlarda, şu başınıza gelenden daha kötü senaryo, sizi bu sefer topluca dövmeleri olur. Değil düşmanımın, kimsenin başına gelsin istemem.

hesabım feyk değil kazenden izin aldım 2. üyelik için çünkü burada sürekli aktifim basiretim bağlandımı diyeyeim herşeye o kadar olumlu bakıyodumki ki hala daha bakıyorum kahretsinki

söyledim bunu oda istiyor taşınmayı ama maddi imkanımız yok

Maddi imkan sağlayana kadar affetme. Terket orayı.
Madem maddi olarak güçlü değilsiniz niye evleniyosunuz ki..
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu sandınız. Masalllarda olur o..

İkiniz de üniversite mezunu değil misiniz? Oturduğunuz evi kirayı verseniz, ikiniz de asgari ücretle çalışsanız bile geçinebilirsiniz .

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.

eşim bankacılık ve finans mezunu aynı bölümdeydik ona rağmen iş bulamadık banka sınavlarına giriyoruz olmuyor eşimi işten çıkardılar başka bir işe girdi ordada sigortasını bile yapmıyorlar burası küçük bir yer evden çıkarsak kiraya verme olasılığımız yok evden çıktıysak kirasını k.pederim alır vermezler bize

muhasebe veya sigorta şirketlerine cv bırakın bence

Maddi imkan sağlayana kadar affetme. Terket orayı.
Madem maddi olarak güçlü değilsiniz niye evleniyosunuz ki..
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu sandınız. Masalllarda olur o..

evlenmeden önce maddi imkanımız iyi sayılacak gbiydi eşim iyi bir işte çalışıyordu ayrıyetten babası ona başka bir dükkan açmıştı ordanda gelirimiz geliyordu benide bir yere işe sokucaklardı belgelerimi bile toplamıştım hep ters gitti işşlerimiz eşimi balayındayken işten çıkarıdığının telefonu geldi 1 ay işsiz kaldı dükkanın gelirinide babası almaya başladı benim işimde olmadı hep ters hep ters

üniversitede okuyan bir genç kadınsınız.
bir işe girin ve kendi hayatınızı kurun. boşanın kısaca.

Zor bi durum...anne babadan dayak yediğinizi soylemissinz onların sizi kabul etmiceni dusunmussunuz.fakat abin annen baban sana vurur ama baskasinin vurduguna katlanamaz.yani alltan al desem bos alma desem bos.doluya koysam almio boşa koysam dolmuyooo.

tek tek dayak yiyeceğine hepsi birden toplanıp öyle döveymiş

şaka herhalde bu anlattıkların

bugün yeni üye olan fake bir üyenin hayal dünyası diye kabul etmek istiyorum

eğer gerçekse hepsini şikayet et kadın sığınma evine sığın allah yardımcın olsun

2.üyelik almış canım öyle dedi

hesabım feyk değil kazenden izin aldım 2. üyelik için çünkü burada sürekli aktifim basiretim bağlandımı diyeyeim herşeye o kadar olumlu bakıyodumki ki hala daha bakıyorum kahretsinki
Ah be arkadaşım hep öyldir bu işler. Ailesi hiç demez özelleri var diye. Aman oğullarına şiddet gösterirsin falan hemen korumaya gelmeliler ki SAHİPSİZ GÖRME. basiret dedin ipler koptu bende. Gerçekten olacağı varsa bağlanıyo o basiret maalesef.

Feyk değilsen allah yardımcın olsun diyorum bari. Başka bişey gelmez elimden.

Ne hayallerle bir yuva kuruluyor, sonra bi bakmışsın hayal kabus.
Herkesin basiretinin bağlandığı anlar var ve o an acaba yanlış mı yapıyorumu insan kendine de yediremiyor.
Eğer boşanmayacaksanız o evi demiyorum bakın o şehri terketmekten başka çareniz yok.
Ama bunu eşiniz kabul etmeyecektir.
O zaman en güzeli aile evine dönmek ve eğer pişman olduğuna ikna olabilirseniz belli şartlarınızın kabulü altında eve dönmek.

Eşiniz sizin boşanmayacağınızı, arkanızda ailenizin olmadığını düşündüğü için böyle düşünüyor olabilir mi? Bence ailenizin yanına gidin, ailenize kafa dinlemek için geldiğinizi söyleyin, eşiniz sizi gerçekten seviyorsa arar zaten, aramazsa da kaybedeceğiniz bir şey yok.

Korkuyorum valla. Bunalıma girdim birden. Bu neyin nesidir? Erkeklere ne oluyor böyle ya? İnşallah eşim değişmez Eeee napıcan şimdi? Çalışmıyor musun?

geçmiş olsun tartışmalarınız neden kaynaklanıyo ailesi ile ilgiliyse susucaksın görmezden geleceksin yok ikinizin arasındaki problemlerse orasını bilemem

muhasebe veya sigorta şirketlerine cv bırakın bence [/QUOTE
geçmiş olsun tartışmalarınız neden kaynaklanıyo ailesi ile ilgiliyse susucaksın görmezden geleceksin yok ikinizin arasındaki problemlerse orasını bilemem

eşimle aramda hiç bir problem yok eşimle iyi olayım gerisi önemli değil dicem oda olmuyor çünkü eşimle iyi olmanın yolu ailesiyle iyi olmak sürekli bana şunu yap bunu yap anneme böyle yap babama şunu yap götür kardeşlerime yardım et artık sıkıldım dayanıcak bir dalımda yok bir yerden moral bulayım da unutayım dicek hiçbir yanım yok sıkıntılarımı içime atıyorum hep o istiyor diye her pazar günü gdip köylerini babannesinin gönlünü yapıyorum evini temizliyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim düşünmemiştim her hafta gitmeyelim diyorum ayıp olur şimdi beklerler diyor kıramıyorumda eşimin babannesinide dedesinide çok seviyorum ama kendimeze ayırıcak zamanımız olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…