okurken şok geçirdim resmen dondum yazına ALLAHIM YARDIMCIN OLSUNevleneli daha 1 yıl bile olmadı ama dün kocamdan dayak yedim bunu kendime yediremedim ne yapıcağımı bile bilemiyorum ailem çok üzülür boşananmamda zaten baba evindede abimden ve babamdanda şiddet gördüm büyük bir çoğunluğunuz aslında ayrıliboşan birdaha aynısını yapıcak diceksiniz ama boşananam kocama sadece büyük kin duyarak yaşıcam.buraya sadece içimi dökmek için yazıyorum belki göremedim hatalarım vardırda beni aydınlatırsınız.
eşimle üni.de tanıştık ve uzun süren birliktelik sonucu evlendik o ayrı bir şehirde ben ayrı bir şehirdeydim ailem istemedi evlenmemizi uzak yere gitme kızım dedi hep ama dinlemedim çünkü sevdiğim adamın hiçbir olumsuz tarafı yoktu taki düne kadar...
aileside bir o kadar iyiydi ellerinden gelenin hepsini yapmaya çalıştılar düğünümüzde birbirlerini tutan bir aileydi bizim ailemizde hiç böyle bişey yoktu.aileler tanışmaya başladıklarında ilk buraya geldiler iyi bir yerde oturuyorduk siteydi oturduğumuz yer orta sınıf bir yerdi.biz tanışmaya gittiğimizde ilk defa evlerini gördüm şaşırmıştım kötü denilebilicek 3 katlı sadece tuğlası olan binanın içinden kötü kokular gelen binanın içi döküük olan bir yerdi(halada öyle) ailem görüncede şaşırdı çünkü bende o binada oturucaktım eşim ve ailesi öyle istiyordu.
ailem sen bilirsin biz karışmayalim dediler .bende o binada oturmak istemediğimi söylledim kötü gelin oldum görümcelerim arkamdan deli diye söylenmişler hep.ailemi o kadar yolu götürüp hayır ben istemiyorum olmucak bu iş dönelim evimize demek ayıp geldi bir ev yüzünden ayrılmayalım istedim kabullendim 2.katta k.validem 3. katta ben oturucaktım öylede oldu.
ama ne zaman misafiri geldi koştum tartışmalarımız oldu eşimle hep aramda onun ailesini gördüm.eşime defalarca söyledim açma kapıyı biz kendimiz halledelim aramızdaki problemi yok olmadı onlar her sesimizi duyduklarında yukarı çıktılar ablaları k.validem hep içimizde oldular. dünkü tartışmamızda da yine aynı şeyler oldu dudağımı patlattı üstüm kan içindeyken annesi ve ablalrı geldi üstüme 1 sürahi su döküp (ayılmam içinmiş) oğlum karnın açmı diyip gittiler sadece yazıklar olsun size diyip kapıyı çekip gittiler
bunca şeye göğüs geripte ailemi,akrabalımı arkadaşlarımı bırakıp hiç istemediğim bir yere sedaece eşim için geldim mutlu olalım diye.Değdimi koca bir hayır pişman değilim hiçbirşeyden pişman olmadığım gibi bana hayatımın dersi oldu.
canım erkekler evlendikten sonra aileleri bulunmaz hint kumaşı olurlar bir severler bir bağlanırlar ki evet hayaller bu değil ama inan bana çoğu evlilikler bu şekilde sürüyor ya susacan kavga bitecek yada şartlarını belirleyip bu evliliği yeni bir yol çizecen Allah yardımcın olsun bende eşimden ailesi yüzünden şiddet görmüştüm geçen ay kafa tranvası geçirmiştim gözümü hastanede açtım ama değiştimi yok hayır değişmiyorlar yani
eşimle aramda hiç bir problem yok eşimle iyi olayım gerisi önemli değil dicem oda olmuyor çünkü eşimle iyi olmanın yolu ailesiyle iyi olmak sürekli bana şunu yap bunu yap anneme böyle yap babama şunu yap götür kardeşlerime yardım et artık sıkıldım dayanıcak bir dalımda yok bir yerden moral bulayım da unutayım dicek hiçbir yanım yok sıkıntılarımı içime atıyorum hep o istiyor diye her pazar günü gdip köylerini babannesinin gönlünü yapıyorum evini temizliyorum ben hiç böyle hayal etmemiştim düşünmemiştim her hafta gitmeyelim diyorum ayıp olur şimdi beklerler diyor kıramıyorumda eşimin babannesinide dedesinide çok seviyorum ama kendimeze ayırıcak zamanımız olmuyor
eşimle aramda hiç bir problem yok
Yani adamin agzinizi burnunuzu dagitmasini problem edinmiyorsunuz??!?
Allahtan araniz iyi, bir de araniz kotu olsaydi oldururdu herhal.
Madem ayrılamayacaksınız, ona göre yorum yapıcam. Eşiniz pişmanmış bu durumu değerlendirin şöyle ki ; psikoloğa gidelim diyormuş gidin bi aile terapistine, zaten boşanamayacağınızı kesinlikle ona belli etmeyin hatta blöf yapın, gururlu durun, evden taşınmak istediğinizi belirtin, KV nin ne olduğunu gördüğünüze göre de bundan sonra onlarada mesafe koyun. Birde bişey daha diyecem babanız Size zamanında vurmuş tamam ama elin oğlu gelip dövünce sessiz kalır mı emin misiniz arkana destek almak istemez misin?
burda hep okuyodum böyle şeyleri hiç başıma gelmicek sanıyordum hayat işte nelere aldanıyorum birdaha yapmıcam diye yalvardı ağladı ellerini duvarlara vurdu psikoloğa gidelim dedi bilmiyorum konuşamadık hala yaşadığımın şokundayım
devamını okumuyorsunuz heralde bu olay olana kadar evet aramızda ailesinin dışında hiçbir problemimiz yoktu
taktınız büyülere muskalara heee kendi konunda nasıl döndürcem diye ağlıyodun şimdi burda neler diyosun ilginç bi kızsın vesselamDaha dün sevgilim bana el kaldırdı bitirdim diye üzülüyordum suan evlenmedim diye zil takip oynayacağım . Birde sakin çocuk yapmayın onun günahı yok ilerde ona da vurur kaynayan napcak boliyomsuun ? Çocuğunu doldurcak g'Örümcek'ler her sene daha fazla evin içinegirecekler . Cocugunda sana düşman olucak o kadar örneği var ki bunun
bu arada Muska falan yaptırmış olabilirler 6.hissim var dikkat et canım benim
Senin mahallen değil tatlım burası anlayacağın şeylerde değil hadi oyun parkına sen :))taktınız büyülere muskalara heee kendi konunda nasıl döndürcem diye ağlıyodun şimdi burda neler diyosun ilginç bi kızsın vesselam
Senin mahallen değil tatlım burası anlayacağın şeylerde değil hadi oyun parkına sen :))
Ederim ama senin işin gücün yok her msj kocaman burnunu sokuyorsun git parkta oyna hadiiiii hadii bide cevap veriyor öok ooo yüzsuzzzzzzzzlikte bir numara :)))
yaşın kadar konuş TATLIM çok büyük laflar etme
ah canım şiddetten beyni hasar görmüşEderim ama senin işin gücün yok her msj kocaman burnunu sokuyorsun git parkta oyna hadiiiii hadii bide cevap veriyor öok ooo yüzsuzzzzzzzzlikte bir numara :)))
burda hep okuyodum böyle şeyleri hiç başıma gelmicek sanıyordum hayat işte nelere aldanıyorum birdaha yapmıcam diye yalvardı ağladı ellerini duvarlara vurdu psikoloğa gidelim dedi bilmiyorum konuşamadık hala yaşadığımın şokundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?