ben ne yaptımm...

okurken şok geçirdim resmen dondum yazına ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN

canım erkekler evlendikten sonra aileleri bulunmaz hint kumaşı olurlar bir severler bir bağlanırlar ki evet hayaller bu değil ama inan bana çoğu evlilikler bu şekilde sürüyor ya susacan kavga bitecek yada şartlarını belirleyip bu evliliği yeni bir yol çizecen Allah yardımcın olsun bende eşimden ailesi yüzünden şiddet görmüştüm geçen ay kafa tranvası geçirmiştim gözümü hastanede açtım ama değiştimi yok hayır değişmiyorlar yani

Ben olsam derhal boşanırım ama Siz bilirsiniz. Yazdığınız şeye ne denebilir diye düşündüm açıkcası. Allah yardımcın olsun

Ayrılmayınca nolucak?
Şimdi dudağın patlamış, bir dahakine kaşın patlar.
Sonra kolun bacağın falan kırılır.
Ama ayrılma boşver!

Keske kendinize sayginiz olsaydi. Bosanan herkes baba evine donmuyo ki universite mezunuyum demissiniz. Ayaklarinin uzerinde durmaya cesareti olmayan kadinlara aciyamiyorum ben!

Madem ayrılamayacaksınız, ona göre yorum yapıcam. Eşiniz pişmanmış bu durumu değerlendirin şöyle ki ; psikoloğa gidelim diyormuş gidin bi aile terapistine, zaten boşanamayacağınızı kesinlikle ona belli etmeyin hatta blöf yapın, gururlu durun, evden taşınmak istediğinizi belirtin, KV nin ne olduğunu gördüğünüze göre de bundan sonra onlarada mesafe koyun. Birde bişey daha diyecem babanız Size zamanında vurmuş tamam ama elin oğlu gelip dövünce sessiz kalır mı emin misiniz arkana destek almak istemez misin?

devamını okumuyorsunuz heralde bu olay olana kadar evet aramızda ailesinin dışında hiçbir problemimiz yoktu

Devamini da okudum ama dayak yemenizi mesrulastirma sebebinizi goremedim ki. Ananasi babasi didisi var, onlardan bolca bahsedip siddete ugradiginiz yeri 1 cumleyle gecmissiniz.

Ne dememizi bekliyorsunuz, dayak yemissiniz iste. uzulme, her erkek yapiyor, ama sen de haketmissindir belki diyip adami hakli mi cikaralim? Yediginiz dayak yaniniza kalmis, siz de kabullenmissiniz, sorun ne o zaman ? Bir daha yapmaz, cok iyi bir adam, hem de pisman, adam sucsuz ailesi korukledi vs yazmamizi mi istiyorsunuz?

abin baban şiddet gösterirken de agzından kan gelecek kadar dövüyorlar mıydı seni

Yorum yapılacak bi konu bile değil. Nasıl vururlar bi kadına ki kaldıki bu kadın senin için nerelere gelmiş neler yapmış. Yazıklar olsun ya.

Daha dün sevgilim bana el kaldırdı bitirdim diye üzülüyordum suan evlenmedim diye zil takip oynayacağım . Birde sakin çocuk yapmayın onun günahı yok ilerde ona da vurur kaynayan napcak boliyomsuun ? Çocuğunu doldurcak g'Örümcek'ler her sene daha fazla evin içinegirecekler . Cocugunda sana düşman olucak o kadar örneği var ki bunun
bu arada Muska falan yaptırmış olabilirler 6.hissim var dikkat et canım benim

Arkadaşlar birde şu var eve dön diyen arkadaşlar evde de dayak yiyecek bu kız daha mantıklı çözümler bulalim

taktınız büyülere muskalara heee kendi konunda nasıl döndürcem diye ağlıyodun şimdi burda neler diyosun ilginç bi kızsın vesselam

Zaten siddet kullanan erkekler daima aynidir. Siddet kullandiktan sonra özür dilerler, çiçekler götürürler,... bunlarda çogu kadinlar için kalma nedeni oluyor. "Eh, adam her zaman kötü degil ki, bak çiçek getirip özür diliyor" diye birçok kadin yillaaarca siddet görüyor. Hatta artik o kadar alisik bir durum oluyor ki, bir müddet sonra "aah, bana bu sefer tokat atmadi, beni sevmiyor mu artik?" oluyor olayi. Bir nevi Stockholm Sendromu gibi birsey oluyor.

Bunlari önlemek için bosanmak lazim. Ki böyle bir adam ile nasil evlendin o'nu da aklim almiyor. Adam zaten bastan beri hep ailesini fazla dinliyormus, kendisi fikir üretmiyor. Sen o apartmanda yasamak istemedigin halde, senin isteklerini tinlamadi bile. O zaman sen yüzügü atmis olsaydin, ev için atmis olmayacaktin, senin mutlulugunu zerre kadar önemsemedigi için atacaktin o yüzügü.

Gerçe bosuna laf söylüyorum burda, sonuçta bosanmak istemiyorsun, ailen üzülecek diye. Evet, sanki ailen, esinden siddet gördün diye çok mutlu olacak..

Neyse, ne diyelim artik, geçmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…