Ben ne zaman akıllancam

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.923
10.601
408
Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına

yokmuş gibi davranın.

Ben öyle görüyordum. Yani kimseyi rahatsız etmek niyetinde değilim ama ne bileyim ağrıma gitti
Hep bu düşünce yüzünden kaybediyoruz ya böyle insanlar yüzünden kendimizi değersizleştiriyoruz. (Bunun yazmamın sebebi bende çok arkadaş kurbanı oldum o yüzden şuan 1 tane bile arkadaşım diyeceğim kimsem yok.)

Allah sağlık versin gerisi önemli değil bazı arkadaşlar anksiyete yapıyor,bazıları toksik. Yani böyle olcaksa hiç olmasın daha iyi. İnsan bazen arıyor gerçekten ama değer göremiyor seni öyle iyi anlıyorum ki.

İste müsait olmazsa onu da diyebilirdi sessizde kalmasi üzdü. Anlayisliyim da hani vakti olmaz anlarım ama görüldüde bıraktı

Belki yazar canim musait degildir yazmazsada sil gitsinn yaptigi ayip yani

Mesaji yazali 24saat gecmisse ve birsey yazmadiysa engeli basarim
Insan aciklama yapar "canim ya goruselim demistim ama planlar tutmadi bi dahakine ins kusura bakma" vs

Bir daha buluşmayın, aramalarını ve mesajlarını da cevapsız bırakın. En azından bi dönüş yapılabilirdi,yapmamış.
Müsait olmadığını söylese anlarım onu da görüldüde bırakmış neyse kızlar yani artık nasıl değer görüyorsam öyle davranıcamm

Daha zamanı var biraz daha:)

Belki ailecek bir yere gitmişlerdir mesajınızı görüp müsait olduğunda dönmek için görüldü bırakmıştır ya da dalgınlıkla aklından çıkmıştır işleri bittiğinde döner diye düşündüm ben çünkü bazen ben de gördüğüm mesaja sonra dönebiliyorum insanlık hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…