- 30 Ocak 2014
- 4.923
- 10.601
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Bir de çok yakın arkadaşımdı,valla haklısınızBöyle davrananları engellediğin zaman :)
Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Ben öyle görüyordum. Yani kimseyi rahatsız etmek niyetinde değilim ama ne bileyim ağrıma gittiYakın arkadaş mı bi düşün bence o zaman canım.
Keşke yapabilsemyokmuş gibi davranın.
Hep bu düşünce yüzünden kaybediyoruz ya böyle insanlar yüzünden kendimizi değersizleştiriyoruz. (Bunun yazmamın sebebi bende çok arkadaş kurbanı oldum o yüzden şuan 1 tane bile arkadaşım diyeceğim kimsem yok.)Ben öyle görüyordum. Yani kimseyi rahatsız etmek niyetinde değilim ama ne bileyim ağrıma gitti
Allah sağlık versin gerisi önemli değil bazı arkadaşlar anksiyete yapıyor,bazıları toksik. Yani böyle olcaksa hiç olmasın daha iyi. İnsan bazen arıyor gerçekten ama değer göremiyor seni öyle iyi anlıyorum ki.Hep bu düşünce yüzünden kaybediyoruz ya böyle insanlar yüzünden kendimizi değersizleştiriyoruz. (Bunun yazmamın sebebi bende çok arkadaş kurbanı oldum o yüzden şuan 1 tane bile arkadaşım diyeceğim kimsem yok.)
İste müsait olmazsa onu da diyebilirdi sessizde kalmasi üzdü. Anlayisliyim da hani vakti olmaz anlarım ama görüldüde bıraktıbelki vakit bulamamıştır ama yazabilirdi.
tatilde ben de 4 günlüğüne gittim, görüşelim dediğim çoğu kişiyle görüşemedim. yazana cevap yazdım, geldiğimi görüp de buluşalım demeyene de boş yere mesaj atmadım
Bir daha buluşmayın, aramalarını ve mesajlarını da cevapsız bırakın. En azından bi dönüş yapılabilirdi,yapmamış.Keşke yapabilsem
Belki yazar canim musait degildir yazmazsada sil gitsinn yaptigi ayip yani
Mesaji yazali 24saat gecmisse ve birsey yazmadiysa engeli basarim
Insan aciklama yapar "canim ya goruselim demistim ama planlar tutmadi bi dahakine ins kusura bakma" vs
Müsait olmadığını söylese anlarım onu da görüldüde bırakmış neyse kızlar yani artık nasıl değer görüyorsam öyle davranıcammBir daha buluşmayın, aramalarını ve mesajlarını da cevapsız bırakın. En azından bi dönüş yapılabilirdi,yapmamış.
Ayy Allah korusun kuzumDaha tam kazığı sille tokadı yememişsin, zamanı gelsin neden böyleyim demezsin
Daha zamanı var biraz daha:)Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
:)))))))Daha zamanı var biraz daha:)
Belki ailecek bir yere gitmişlerdir mesajınızı görüp müsait olduğunda dönmek için görüldü bırakmıştır ya da dalgınlıkla aklından çıkmıştır işleri bittiğinde döner diye düşündüm ben çünkü bazen ben de gördüğüm mesaja sonra dönebiliyorum insanlık haliKızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?