Ben ne zaman akıllancam

Üstüne hikaye atıyor. Hiç dönmedi dünden beri. Neyse. Bana o kadar değer veriyor demek ki. Ben de atar diye beklemiştim ama neyse.

O sana dönerse sende aynısını yaparsın.Hikaye atiyorsa vakti vardır demektir.

İşte o huyu yenemiyom bişey yazsa yumusarim bu yüzden akillanmam. Ne yapmam lazım?
Bende öyle bi insan olduğumdan akıl vermem doğru olmaz ama şöyle düşünüyorum iyi niyetinin kullanılmaya başladığı noktada zaten tepkini verirsin belki açıklaması seni tatmin edecek gerçekten geçerli bi sebep sunacak bilemezsin bekle bakalım görüşmeden giderse sınırını çizer görüşmezsin sende bir daha

Öyle yaparım artik

Az önce yazmış Ankara'ya dönüyorum değilim diye. Ben de şey yazdım sen görüşelim demiştin. Kusura bakma demiş. Görüldü bıraktım

Son düzenleme:
ben engellemem, hayatımdan da silip atmam böyle birini
ama ciddi mesafe alırım ve aynı biçimde davranırım
bi de görüşelim diyen kendisi, siz neden mesaj attınız ki sonradan ?
onun atması gerekirdi
bundan sonra onun görüşelim demesini ne kadar ciddiye almanız gerektiğini daha net anlamışsınızdır bu olaydan sonra muhtemelen

Evet yaa yazar diye beklemiştim ben yazayım bari dedim hata yapmışım. Aynen öyle teşekkür ederim

Bu son olsun diyip numarasını silerek akillanmaya adım atabilirsiniz

Eşiyle veya ailesiyle kalabalık bir ortamdaysa yada onlar plan yaptıysa spontane bir sekılde kalabalıktan unutmuş olabilir diye düşünüyorum. Zaten yakınsanız mutlaka geri dönüş yapar. Sizde bundan sonra hep ulaşabilir olmayın o arar plan yaparsa başka programım var daha sonra mutlaka yapalım ama deyin. Tripli bir şekilde değil ama normal davranın. Bide şöyle birsey var bence her zaman ulasılabılır ve o zaten bana kırılmaz gözüyle bakabılıyoruz bazen bunu kendımızde yaparız farkında olmadan ama aslında önemli şeyler..

Bir zamanlar yakınmış evet şimdi gayet tutarsız. Görmezden gelin önemsemeyin bence görmek istemiyorsanız da silinir gitsin numarasını da hesabını da

Muhtemelen öyle düşünüyor ama hani anlayışsız da değilim ısrar etmem ama görüşelim diyince ben de ister istemez ne zaman müsaitsin akşam gelsene falan dedim görüldü atıp evine dönünce atmış mesajı. Öyle yapıcam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…