- 30 Ocak 2014
- 4.923
- 10.612
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Üstüne hikaye atıyor. Hiç dönmedi dünden beri. Neyse. Bana o kadar değer veriyor demek ki. Ben de atar diye beklemiştim ama neyse.Belki ailecek bir yere gitmişlerdir mesajınızı görüp müsait olduğunda dönmek için görüldü bırakmıştır ya da dalgınlıkla aklından çıkmıştır işleri bittiğinde döner diye düşündüm ben çünkü bazen ben de gördüğüm mesaja sonra dönebiliyorum insanlık hali
Yani gün geçtiyse üstünden haklısınız dönmesi gerekirdi. Size yazdığında sizde görmezden gelirsiniz üstüne düşmeyinÜstüne hikaye atıyor. Hiç dönmedi dünden beri. Neyse. Bana o kadar değer veriyor demek ki. Ben de atar diye beklemiştim ama neyse.
İşte o huyu yenemiyom bişey yazsa yumusarim bu yüzden akillanmam. Ne yapmam lazım?Yani gün geçtiyse üstünden haklısınız dönmesi gerekirdi. Size yazdığında sizde görmezden gelirsiniz üstüne düşmeyin
O sana dönerse sende aynısını yaparsın.Hikaye atiyorsa vakti vardır demektir.Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Kız seni sallamayan biri var ne yumuşaması yoldurma saçlarını şimdiİşte o huyu yenemiyom bişey yazsa yumusarim bu yüzden akillanmam. Ne yapmam lazım?
Bende öyle bi insan olduğumdan akıl vermem doğru olmaz ama şöyle düşünüyorum iyi niyetinin kullanılmaya başladığı noktada zaten tepkini verirsin belki açıklaması seni tatmin edecek gerçekten geçerli bi sebep sunacak bilemezsin bekle bakalım görüşmeden giderse sınırını çizer görüşmezsin sende bir dahaİşte o huyu yenemiyom bişey yazsa yumusarim bu yüzden akillanmam. Ne yapmam lazım?
Evet yaaO sana dönerse sende aynısını yaparsın.Hikaye atiyorsa vakti vardır demektir.
Valla haklısın bazen kendime gelmem gerekiyorKız seni sallamayan biri var ne yumuşaması yoldurma saçlarını şimdi
Öyle yaparım artikBende öyle bi insan olduğumdan akıl vermem doğru olmaz ama şöyle düşünüyorum iyi niyetinin kullanılmaya başladığı noktada zaten tepkini verirsin belki açıklaması seni tatmin edecek gerçekten geçerli bi sebep sunacak bilemezsin bekle bakalım görüşmeden giderse sınırını çizer görüşmezsin sende bir daha
Umrunda olmadığım umrumda olmaz..Ben öyle görüyordum. Yani kimseyi rahatsız etmek niyetinde değilim ama ne bileyim ağrıma gitti
Evet yaa yazar diye beklemiştim ben yazayım bari dedim hata yapmışım. Aynen öyle teşekkür ederimben engellemem, hayatımdan da silip atmam böyle birini
ama ciddi mesafe alırım ve aynı biçimde davranırım
bi de görüşelim diyen kendisi, siz neden mesaj attınız ki sonradan ?
onun atması gerekirdi
bundan sonra onun görüşelim demesini ne kadar ciddiye almanız gerektiğini daha net anlamışsınızdır bu olaydan sonra muhtemelen
Bu son olsun diyip numarasını silerek akillanmaya adım atabilirsinizKızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Eşiyle veya ailesiyle kalabalık bir ortamdaysa yada onlar plan yaptıysa spontane bir sekılde kalabalıktan unutmuş olabilir diye düşünüyorum. Zaten yakınsanız mutlaka geri dönüş yapar. Sizde bundan sonra hep ulaşabilir olmayın o arar plan yaparsa başka programım var daha sonra mutlaka yapalım ama deyin. Tripli bir şekilde değil ama normal davranın. Bide şöyle birsey var bence her zaman ulasılabılır ve o zaten bana kırılmaz gözüyle bakabılıyoruz bazen bunu kendımızde yaparız farkında olmadan ama aslında önemli şeyler..Kızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Bir zamanlar yakınmış evet şimdi gayet tutarsız. Görmezden gelin önemsemeyin bence görmek istemiyorsanız da silinir gitsin numarasını da hesabını daKızlar yakın olduğum bir çocukluk arkadaşım vardı. Evlendi başka yere gitti. Bayramda ben de gelcem mutlaka görüşelim dedi. Ben de olur dedim. Gelmiş, mesaj atıyorum cevap vermiyor üstüne bir de görüldü atıp başka yerlerde hikaye atıyor. Ben ne zaman akıllancam yaa Allah aşkına
Muhtemelen öyle düşünüyor ama hani anlayışsız da değilim ısrar etmem ama görüşelim diyince ben de ister istemez ne zaman müsaitsin akşam gelsene falan dedim görüldü atıp evine dönünce atmış mesajı. Öyle yapıcam teşekkürlerEşiyle veya ailesiyle kalabalık bir ortamdaysa yada onlar plan yaptıysa spontane bir sekılde kalabalıktan unutmuş olabilir diye düşünüyorum. Zaten yakınsanız mutlaka geri dönüş yapar. Sizde bundan sonra hep ulaşabilir olmayın o arar plan yaparsa başka programım var daha sonra mutlaka yapalım ama deyin. Tripli bir şekilde değil ama normal davranın. Bide şöyle birsey var bence her zaman ulasılabılır ve o zaten bana kırılmaz gözüyle bakabılıyoruz bazen bunu kendımızde yaparız farkında olmadan ama aslında önemli şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?