günaydın canım asıl sen nerelerdesin kızz
özledim valla
Nehaber dieyt nasıl gidiyor
Merhaba hanimlar..bi sey sorcakdim, ben adetin 12ci gunu ultrasona girdim, yumosum 15mm di , doktor 2gun sonra catlar bu ,2sonra halvet yap dedi, ya ama dunden beri akinti var, sizce 2gune catlarmi kiii ? gune kac mm buyur ki >
hııımmm... Ewet hamilelikte yumurtlama olmaz bilemedim ki şimdi ama dr kesin git bakalım ne diyecek haber et ha bizi :)))))))))))))))canimmmmm bende özledimmmmm
Ranevum yarin doktorda,ama canooo ya suan siklüsümün ortasindayim ve o sümükümsü akinti var,ama kanimca eger hamile olunsa bu sivi gelmez ki:26:
Sonucta o zaman yimirtlamiyommmmmm
Ay kiz sorma yaaaa diyet iyi ama spor yapmaya zorla motive etmeliyim kendimi,hani vücut cok kilolu ya agir sekilde spor yapmak zor ya istemiyor beyin.
Amaaaaaaa dün aksam yine atistirdim
Ama bügün ona göre cok az yiyecegim.
Peki sen nasilsin canim
Senin diyet nasil gidiyor??
hııımmm... Ewet hamilelikte yumurtlama olmaz bilemedim ki şimdi ama dr kesin git bakalım ne diyecek haber et ha bizi :)))))))))))))))
diyetimi sorarsam valla 3 gündür sıkı bi diyetteyim bide diyet grubumuz var istersen sende katıl bize :)))) çok sıkı tutuyoz çokta motive oluyo insan. Bide3 canım kalori sepeti die bi site var oraya günlük yediklerini yazıyorsun sana kalorini hesaplıyor çok iyi oluyor valla bi bak istersen :)))
Canim zaten o akintidan bilmem kac saat sonra umurtlama oluyor yani degerlendirin bu günleri
suan bende ayni durumdayim
sagol bitanem, linkini atarmisin o gurubun tatlimbende geleyim
dur bir bakayim google amcada kalori sepetine cok sagol canimmmmmmmm
SENDE SAOL GÜLÜÜÜÜMMMMM :))) DUR İKİSİNİN DE LİNKİNİ ATAYIM SAAAA...
http://www.kalorisepeti.com/kaloric...-gunlukleri/540324-zayiflamak-isteyenler.html
AHANDA BURADAYIĞ GEL BACIMMMM :)))
selam kızlar aranıza yeni katıldım nasılsınız inşallah hepimiz birgün anne olacagız Allahtan umut kesilmez
tatlim yaa ben 1yildir kendi basima hic yumurtlamadimki,..hep ilacla falan, simdi bu ay ilk kez ilacsiz yumusoum buyumus, kendi kendine catlarmi, buyurmu daha fazla endisesi var((
canim yaaa üzülme lütfen,hayirlisi olsun...bak hepimiz ayni sekilde bekliyoruz yalniz degilsin
Saglicakla yavrun gelir ınsallah tez zamanda annesi
Himmmm anliyorum canim,bunada sükür canim,belki millatiniz simdidir ve döllenecek
Cok sagol medneeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
nidimek beyazımmm
himmmm anliyorum canim,bunada sükür canim,belki millatiniz simdidir ve döllenecek
canim bugun 14cu gunum, 2gun once 15mmdi , bu gune kac olmusdur sencikkk
/??
slm bende 3.5yıl oldu evlendigimden beri korunmuyordum ama buay ilk defa gebe kaldım gerci kimyasal bir gebelikmiş ama olsun sonuçta gebe kalabiliyormuşum onu ögrendim seninkide 15 gun gecti diye yazmışsın yanlış okumadıysm adet düzensizligin yoksa seninkide benim gibi kimyasal gebelik olmuş olabilir ama böle olunca 1 2 3 ayda hamile kalan cok nasipte varsa sende kalabilirsin ben umutla yaşıyorum şuan inş.bebişlerimiz gelir .
slm bende 3.5yıl oldu evlendigimden beri korunmuyordum ama buay ilk defa gebe kaldım gerci kimyasal bir gebelikmiş ama olsun sonuçta gebe kalabiliyormuşum onu ögrendim seninkide 15 gun gecti diye yazmışsın yanlış okumadıysm adet düzensizligin yoksa seninkide benim gibi kimyasal gebelik olmuş olabilir ama böle olunca 1 2 3 ayda hamile kalan cok nasipte varsa sende kalabilirsin ben umutla yaşıyorum şuan inş.bebişlerimiz gelir .
medne merhaba.ben dedigin yerde hsg çektirdim.sana tekrar teşekkür ederim.hem iyi fiyata hem de anestezili...bu arada sonucum temiz çıktı...
canım benim... çok güzel yaa hele ummadığın anda hamile kalmak kimbilir ne güzel bir duygu dur sevinci mutluluğu dahada fazla olur eminim:)))
inş. çok hayırlı bir evlat olur ana babasına milletine.... aminnnnnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?