Ben ne zaman anne olacağım :(

ne kadarlık evlisin ne zmandır çocuk istiyorsun bi de yaşın kaç :26:

14 aylık ewlıyım. son 4 5 aydır ıstıyorz ..22 yasındayım pekı ya sen kac yasındasın ısmın ne evlımısın falan bahsedermısın bıraz kendınden..benım ısmın sebahat bursa yenısehırde oturuorum :)

ben de esra,27 yaşımdayım,7,5 yıllık evliyim

6 yaşında bir oğlum ve 16,5 aylık bir kızım var

istanbuldan katılıyorum

Iyi aksamlar herkese, sanirim kimsecikler yok.ama ben yinede yazayim, durumlardan haberdar edeyim sizleride.cok sukur hsg im cekildi , anestesiz oldu cokda agrisi olmadi ve tuplerim rahim temiz cikdi sukur, bugunde ultrasona girdim, adetimin 11ci gunu ama yumoslar 15mm, doktor cok iyi dedi 14cu gune kadar catlar dedi, hadi kizlar dua edin bu ay bari hamis olayim..deminden enn enn eski topiklere bakiniyorum, umudu olmayanlar, uzulenlerin bile sonda yuzu gulmus, bebeyine kavusmus..eve biz biz biz ne zaman anne olacagiz pekii ?

İnşAllah en kısa zamanda bizede yaşatır canım.herşeyin bi vakti zamanı var.Rabbim bizide böyle deniyor.elimizden gelen dr a gidip tedavi olmak ve dua etmek.Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsinn.amin.hayırlı kandiller

canım hadi gözün aydın..tüplerin açık çıkmış çok sevindim....az kaldı canım az kaldı biz de anne olcaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…