Ben ne zaman anne olacağım :(

valla mı ya aynen yaaa
Işyerindekiler kafayı sıyırdım sancaklar harbiden. Pc ye bakıp bakıp gülüyom yaaaaaaaa Hahahahahahahahah kız anam durdurun beeeeeeeeeennnnnnniiiiii......

haklısın canım çoğunun dediğine göre adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ama nebilim benim en belirgin adet belirtim ya sanki hamile kalsam ağrımaması lazım diye düşünüyorum.

selam kizlarr gecen ayin 26 sinda adet gordum bugun 3 guunum geciyor derkenn lekelenme geldii kahve gibi ..bi saatirr gelen bisi yok .Ve biz korunuyoruz ..hamilemiyim diye suphe ediyorum:s

innşallah 9 ay boyunca kapını çalmicaklar.

evet cnm cıkar.eger cıkmazsa adetın gecıkırse bırkac gun sonra tekrar yaptır.sabah ılk ıdrarınla idrar testıde yapabılırsın.

canım birde bızım saglık guvncemız yok kan testı ıcın bı ucret talep edılıor mu ?bı bılgın varsa sa soler mısın..

canım birde bızım saglık guvncemız yok kan testı ıcın bı ucret talep edılıor mu ?bı bılgın varsa sa soler mısın..

sağlık ocağında ücretsiz yapılıyo cnm ama sonucu ertesi gün öğleden sonra veriyolar

ve sabah saat 10 a kadar kan alıyolar

sağlık ocağında ücretsiz yapılıyo cnm ama sonucu ertesi gün öğleden sonra veriyolar

ve sabah saat 10 a kadar kan alıyolar
:)
cok tesekkr ederım canım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu .. cok yardımın dokundu vallahı cok teskkr ederım gunlerdı bunu arastırıyorum :)

:)
cok tesekkr ederım canım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu .. cok yardımın dokundu vallahı cok teskkr ederım gunlerdı bunu arastırıyorum :)

bağlı olduğun sağlık ocağındaki aile hekimine gidersen yardımcı olur

pazartesi gidersen salı öğleden sonra sonucu öğrenmiş olursun

haklısın canım çoğunun dediğine göre adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ama nebilim benim en belirgin adet belirtim ya sanki hamile kalsam ağrımaması lazım diye düşünüyorum.

ayyyyyy karanfilim sende kendimi gördüm valla
bnede ne hikmetse göğüslerim ağrıyınca aha diyom gene olmafı ama valla bak genelde ilk olarak memişler ağrıyormuş.. bence biz biraz negatifleri kafamızdan atmalıyız

ewet canım özellerde 20tl ye yapılıyor sgk olsun olmasın... sağlık ocağında hiç yaptırmadım ben ama ücretsiz die biliyorum ama sgk nız yokmuş yinede ücretsiz olur mu? bilemedim şimdi :44::44::44::44::44::44: ama ücretli olsada çok az bi miktar olur sanırım... umarım mutlu haberleriniz alırız hadi bizede yaz sonucu.....

herkese günaydııııınnnnnn.......
kızlar dün akşamdan beri karnıma kasıklarıma yakı yapıştırdım döl için :))))) benim kuzen yakı ile hamiş kaldı...bende deniim dedim ya tutarsa :))) ama akşam uyutmadı beni halada çok yaniiiii....

Son düzenleme:

doğru diyosun canım iyi düşünelim iyi olsun.senin bat ne zaman

hiç duymamıştım canım.inşallah sanada faydası olur hemencecik hamiş kalırsın.

hiç duymamıştım canım.inşallah sanada faydası olur hemencecik hamiş kalırsın.

sanada günaydın canıımmmmm
Valla benim bat karışık biraz...ben bu ay 2 defa adet oldum... Rahim filminden mi yoksa soğan suyundan mı böle oldum anlamadım :44::44::44::44::44::44::44: O yüzden bilmiyorum bat ımı Dur anlatim sana

Slm kızlar ben uzatmadan direk derdimi anlatim sizlere.Şimdiden okuyan ve yorumlayan ve yorumlamayan herkese teşekkürler....Şimdi benim Adetlerim düzenli sayılır.ama benm şimdiki sıkıntım geçen ay soğan kürü yaptım ve rahim filmi çektirdim. Ve tam 52 gün sonra ilaçlarla adet oldum(( adetim tam 10 gün sürdü tam bitti temizlendim derken 4 gün sonra tekrar kanamam başladı. 2 gündür kanamam var şuan 2. Gün dahada yoğunlaştı. Başta simsiyah gelen kan şimdide kıpkırmızı geliyor ve dahada yoğun allah aşkına ben ne yapim şimdi? Dr.kist yok dedi. Iyide bu ne şimdi Tam 1,5 yıldır deniyorum.3 ay önce çift çizgi gördüm ama oda 15 gün sonra kanamam oldu(( çok üzülüyorum çokkkk.... Benim gibi olan var mı? Ben soğan Suyundan şüpheleniyorum ama yinede anlamadım bişey... Umarım içim temizleniyordur...

İŞTE BUNDAN ÖTÜRÜ BİLMİYORUM BAT IMI

eğer doktor kis yada herangi bişey yok demişse rahat ol aşırı stresten de böyle çok düzensizlikler olur diye biliyorum.soğan suyunu bende geçen aylarda yapmıştım hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.bence sen tekrar bi doktora git kanaman bitmeden.

çünkü adetin daha yeni bitmiş. gelen adet kanaması olamaz bence

çünkü adetin daha yeni bitmiş. gelen adet kanaması olamaz bence

kanamam bitti canım... dr a gitmedim çünkü adet olamadığım için acayip karnım şişti adet oldum yine de geçmedi karnımdaki şişlik dedim alla alla ben nekadarda kilo aldım çokta üzülüyordum kilo aldım die. ama adetim bitti 4 gün sonra kanamam başladı o kanam gittikçe benim göbişde gitti ondan içim temizleniyordur die de gitmedim şimdi bı sıkıntım yok göbeğim eskisindenbde az kaldı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…