yoooo görmedim ne konusu?gördün mü konu actim,cünkü tuhaf belirtiler var
offffff..... geldim gacılarr :))) anca geldim müdür bey teftişe geldide anca gitti
heee sakız beni de çok acıktırırçok ta severim sakız çiğnemeyi ama artık çok nadir çiğniyom... beyazlım şuanda o kadar acım ki anlatamam inş. diyeti bozmam haa neyapim çok seviyorum yemek yemeyi :86::86::86::86::86::86:
karanfilim hoşgeldinnnn umarım meleğin senledir .. ay benm de adetten 10 gün önce memişlerim ağrır ama sakın moralini bozma çünkü erken gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı
canim benim sat 21.6 ve ben 28 günle 30 gün arasi gibi oluyorum yani bakalim ne zaman kapimi calmayacak
evet sakizi bende cok seviyorum amaaaa iste bu aciktirma olmasa
canimmmm aclik cok kötü ama dayan dayan bacim.....hahahahaha bende cok seviyorum yemeyi ama bak bu bacin bozmayacak Allahin izniyle,sende bozma emi kuzucummmmm KILO COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
evet cnm cıkar.eger cıkmazsa adetın gecıkırse bırkac gun sonra tekrar yaptır.sabah ılk ıdrarınla idrar testıde yapabılırsın.
canım birde bızım saglık guvncemız yok kan testı ıcın bı ucret talep edılıor mu ?bı bılgın varsa sa soler mısın..
:)sağlık ocağında ücretsiz yapılıyo cnm ama sonucu ertesi gün öğleden sonra veriyolar
ve sabah saat 10 a kadar kan alıyolar
:)
cok tesekkr ederım canım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu .. cok yardımın dokundu vallahı cok teskkr ederım gunlerdı bunu arastırıyorum :)
haklısın canım çoğunun dediğine göre adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı ama nebilim benim en belirgin adet belirtim ya sanki hamile kalsam ağrımaması lazım diye düşünüyorum.
canım birde bızım saglık guvncemız yok kan testı ıcın bı ucret talep edılıor mu ?bı bılgın varsa sa soler mısın..
ayyyyyy karanfilim sende kendimi gördüm valla
bnede ne hikmetse göğüslerim ağrıyınca aha diyom gene olmafıama valla bak genelde ilk olarak memişler ağrıyormuş.. bence biz biraz negatifleri kafamızdan atmalıyız
herkese günaydııııınnnnnn.......
kızlar dün akşamdan beri karnıma kasıklarıma yakı yapıştırdım döl için :))))) benim kuzen yakı ile hamiş kaldı...bende deniim dedim ya tutarsa :))) ama akşam uyutmadı beni halada çok yaniiiii....
doğru diyosun canım iyi düşünelim iyi olsun.senin bat ne zaman
hiç duymamıştım canım.inşallah sanada faydası olur hemencecik hamiş kalırsın.
doğru diyosun canım iyi düşünelim iyi olsun.senin bat ne zaman
Slm kızlar ben uzatmadan direk derdimi anlatim sizlere.Şimdiden okuyan ve yorumlayan ve yorumlamayan herkese teşekkürler....Şimdi benim Adetlerim düzenli sayılır.ama benm şimdiki sıkıntım geçen ay soğan kürü yaptım ve rahim filmi çektirdim. Ve tam 52 gün sonra ilaçlarla adet oldum(( adetim tam 10 gün sürdü tam bitti temizlendim derken 4 gün sonra tekrar kanamam başladı. 2 gündür kanamam var şuan 2. Gün dahada yoğunlaştı. Başta simsiyah gelen kan şimdide kıpkırmızı geliyor ve dahada yoğun allah aşkına ben ne yapim şimdi? Dr.kist yok dedi. Iyide bu ne şimdi Tam 1,5 yıldır deniyorum.3 ay önce çift çizgi gördüm ama oda 15 gün sonra kanamam oldu (( çok üzülüyorum çokkkk.... Benim gibi olan var mı? Ben soğan Suyundan şüpheleniyorum ama yinede anlamadım bişey... Umarım içim temizleniyordur...
İŞTE BUNDAN ÖTÜRÜ BİLMİYORUM BAT IMI
eğer doktor kis yada herangi bişey yok demişse rahat ol aşırı stresten de böyle çok düzensizlikler olur diye biliyorum.soğan suyunu bende geçen aylarda yapmıştım hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.bence sen tekrar bi doktora git kanaman bitmeden.
çünkü adetin daha yeni bitmiş. gelen adet kanaması olamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?