merhaba sen 2 yıldır bekliyosun inş. RABBİM en kısa zamanda kalbine göre verir bende 10 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı anne olmak hakkımızda hayırlısını versin ALLAH hepimizin
selam iki yıl demişsiniz ben 6 yıldır bekliyorum ve bu süre içinde hiç iki çizgi görmedim geçende bir arkadaş 19 yıl yazmış herkesin kendine göre zor ve uzun
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder İnşallah
bende öleee...1 yıldır olmuyo.hiç hamile kalmadım.eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo işte...
sorun olmayıpta beklemek çok dahada zor... şükürler olsun sorun yok tabiii ama sorunu bilsen sorunu halletmeye çalışırsın ama sorun yok deyip yollamaları dahada kafa yorucu.. benim eşimde sorun yok die aşılamayı bekletiyor.. bende belemekten çatlicam...dün 3 ay kadar bekleyelim dedi yine yaaa deilrdim resmennnn
benim eşimde öle diyordu.şimdi o diyoor bir an önce hsg çektir doktora tekrar gidelim die...olay tersine döndü yani.o ısrarcı...sen hsg falan çekildin mi?ben çok korkuyorum yaa
ewet çektirdim canım... Anestezi ile çekildim. Ben anestezi den tırsıyordum ama dr dayanamazssın dedi ağrısına ondan genel anestezi ile çekildim bende... Iir uyandım ki bitmiş şükür tüplerimde açıktı.. Ama bende kanama oldu bide adetim bayaa gecikti ilaçlarla 15 gün kanamam oldu(
en azından temiz çıkmış..pek nerde çektirdin anestezi ile?ben iyi bir yer arıyorum aslında.bir de çok pahalı ya...sen ne kadara çektirdin?
ewet şükür açık çıktı:) ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti verdim.... Ben hastaneden çok memnun kaldım. Dr. Da çok tatlı idi...
istanbul güngören demi?ayy cidden çok uygunmuş.ben anestesiziz 370 tl ye radyomarda çekilcektim.doktorun kimdi?fiyatı süpermiş yaa....
dr. Adını hatırlamıyorum.... Ama 2 dr. Var biri sadece anestezi ile çekiyor yani benim dr. Anestezisiz çekmiyordu...istersen numarasını verebilirim. Bide safa hastanesi var bi tanıdığım orda daha da uyguna çekmiş. Ama anestezili mi anestezisiz mi tam hatırlamıyorum onu. Sen ist. Damısın cnm?
evet canım istanbulda yaşıyorum.avrupa yakasındayım.seni karşıma allah çıkardı.bunca zamandır erteliyordum hsg yi..doktorun erkek mi peki?eşim erkek doktora gitmeme asla izin vermezde..bi de anesteziyi nasıl verdiler?süreci anlatırmısın?özel sağlık sigortası falan yoktu demi senin?sgk ile çekildin?
özel güngören hastanesinin internet sayfasına baktım.4 tane doktor gözüküyor..hangisiydi acaba seninki?ben direk ona gideyim...
medne iyi ki senin topiğine girmişim.eşimle konuşacagım.o hastaneye gidecegim..bide doktoru hatırlasan çok sevinirim.çok dua ettim sana.bebişin tez zamanda gelsin. inşallah
ordaki doktorların adını yazıyım
Tülay AYDIN KOLDAŞ
Nalan KARACAOĞLU
Evrim Yavuz Parlar
Özer ERKUŞ
hangisiydi????
canım sanırım nalan hanım yada tülay hanım dı. Zaten benim dr. Anestezisiz çekmiyor. Onu sorarsan söylerler ama yüksek ihtimal nalan hanım dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?