Ben ne zaman anne olacağım :(

selam iki yıl demişsiniz ben 6 yıldır bekliyorum ve bu süre içinde hiç iki çizgi görmedim geçende bir arkadaş 19 yıl yazmış herkesin kendine göre zor ve uzun
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder İnşallah

merhaba sen 2 yıldır bekliyosun inş. RABBİM en kısa zamanda kalbine göre verir bende 10 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı anne olmak hakkımızda hayırlısını versin ALLAH hepimizin

Allah hepimize yardım etsinn... Herkesin kendine göre sıkıntısı var. sizin yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 29 yaşına bascam az kaldı ve hayatımda en çok istediğim şey genç bi anne olmaktı... işte rabbim neyi seversen onla imtihan ediyor(((((((((... sabır ne diyeyim benden çok sonra evlenenlerin bebekleri büyüdü onları gördükçe dahada çok üzülüyorum... rabbim sizlerede daha fazla aratmasın yavruşlarınızı.... amin...

bende öleee...1 yıldır olmuyo.hiç hamile kalmadım.eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo işte...

bu arada 30 yaşımdayım.ve eşim deli gibi çocuk istiyor..her adetimde benden çok üzülüyor

bende öleee...1 yıldır olmuyo.hiç hamile kalmadım.eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo işte...

sorun olmayıpta beklemek çok dahada zor... şükürler olsun sorun yok tabiii ama sorunu bilsen sorunu halletmeye çalışırsın ama sorun yok deyip yollamaları dahada kafa yorucu.. benim eşimde sorun yok die aşılamayı bekletiyor .. bende belemekten çatlicam...dün 3 ay kadar bekleyelim dedi yine yaaa deilrdim resmennnn

benim eşimde öle diyordu.şimdi o diyoor bir an önce hsg çektir doktora tekrar gidelim die...olay tersine döndü yani.o ısrarcı...sen hsg falan çekildin mi?ben çok korkuyorum yaa

benim eşimde öle diyordu.şimdi o diyoor bir an önce hsg çektir doktora tekrar gidelim die...olay tersine döndü yani.o ısrarcı...sen hsg falan çekildin mi?ben çok korkuyorum yaa

ewet çektirdim canım... Anestezi ile çekildim. Ben anestezi den tırsıyordum ama dr dayanamazssın dedi ağrısına ondan genel anestezi ile çekildim bende... Iir uyandım ki bitmiş şükür tüplerimde açıktı.. Ama bende kanama oldu bide adetim bayaa gecikti ilaçlarla 15 gün kanamam oldu(

en azından temiz çıkmış..pek nerde çektirdin anestezi ile?ben iyi bir yer arıyorum aslında.bir de çok pahalı ya...sen ne kadara çektirdin?

en azından temiz çıkmış..pek nerde çektirdin anestezi ile?ben iyi bir yer arıyorum aslında.bir de çok pahalı ya...sen ne kadara çektirdin?

ewet şükür açık çıktı:) ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti verdim.... Ben hastaneden çok memnun kaldım. Dr. Da çok tatlı idi...

ewet şükür açık çıktı:) ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti verdim.... Ben hastaneden çok memnun kaldım. Dr. Da çok tatlı idi...

istanbul güngören demi?ayy cidden çok uygunmuş.ben anestesiziz 370 tl ye radyomarda çekilcektim.doktorun kimdi?fiyatı süpermiş yaa....

oliiiii yakaladın beni burdaaaaa

gitmiş ama...bi arkadaş gelmişti de...

Son düzenleme:
istanbul güngören demi?ayy cidden çok uygunmuş.ben anestesiziz 370 tl ye radyomarda çekilcektim.doktorun kimdi?fiyatı süpermiş yaa....

dr. Adını hatırlamıyorum.... Ama 2 dr. Var biri sadece anestezi ile çekiyor yani benim dr. Anestezisiz çekmiyordu...istersen numarasını verebilirim. Bide safa hastanesi var bi tanıdığım orda daha da uyguna çekmiş. Ama anestezili mi anestezisiz mi tam hatırlamıyorum onu. Sen ist. Damısın cnm?

evet Canım istanbulda yaşıyorum.avrupa yakasındaYım.seni karşıma allah çıkardı.bunca zamandır erteliyordum hsg yi..doktorun erkek mi peki?eşim erkek doktora gitmeme asla izin vermezde..bi de anesteziyi nasıl verdiler?süreci anlatırmısın?özel sağlık sigortası falan yoktu demi senin?sgk ile çekildin?

özel güngören hastanesinin internet sayfasına baktım.4 tane doktor gözüküyor..hangisiydi acaba seninki?ben direk ona gideyim...

medne iyi ki senin topiğine girmişim.eşimle konuşacagım.o hastaneye gidecegim..bide doktoru hatırlasan çok sevinirim.çok dua ettim sana.bebişin tez zamanda gelsin. inşallah

ordaki doktorların adını yazıyım

Tülay AYDIN KOLDAŞ
Nalan KARACAOĞLU
Evrim Yavuz Parlar
Özer ERKUŞ

hangisiydi????

:))) ewet sgk var benim de. Valla o kadar çok korkuyordum ki bende anlatamam korkudan kalbim duracaktı nerdeyse :)) ama eşimin desteği çoooookkkk oldu canm kocişim... O olmasaydı asla cesaret edemezdim.. Bende radyomardan aldım banada 370 dediler ordan randevu aldım cuma ya perşembe günü güngören de çekildim daha uygun du die.... Valla sabah gittik 10 da çekinecektim tek kusurları beklettiler baya bi bizi.. O kadar stres oldum ki en son eşim bi kızdı görevlilere 2 dkka içinde içerde buldum kendimi :))) sonra o hiç sevmediğim ölüğü giydirdiler ağzıma solunum cihazını taktılar dedim ne oluyor Sonra damar yolu açtılar ilaç ı verdiler. En son ilaçtan sonra yüzümün iğnelendiğini hatırlıyorum bukadar bi uyandım ki bitmiş işlem..daha sonra 30 dkk dinlendim sonra evime gittim hepsi bu canm ne acı ne vs... Ben iyikide anestezi almışım diyorum. çünkü benden önce bir bayan normal çektirecekti son anda kaçtı cesaret edemedi

off kıslar hepimiz aynı dertten muzdaribiz.bende 16 aydır uğraşıyorum ama yok yok yok olmuyor.hiç hamile kalamadım zaten kafamı en çok da ona takıyorum.bu kadar zaman i,çinde olsa olurdu heralde doğal yoldan olmayacak demekki.henüz tam olarak tedavi sürecine başlayamadık.bir tek geçen yıl dr.agittiğimde prolktn hormonum yüksek çıkmıştı ilaçla düzeldi rahim filmi çektirdim ocakta sorun yok,eşiminde sperm testi ne iyi ne kötü.dr.a gitmeyi zaten hiç sevmem bir de kadın doğum dr.u ndan iyice çekiniyorum artık bu saate kadar olan oldu zaten şuan başlasam bile tedaviye ramazanda gidemem o yüzden ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum.Allahım hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

özel güngören hastanesinin internet sayfasına baktım.4 tane doktor gözüküyor..hangisiydi acaba seninki?ben direk ona gideyim...

canım sanırım nalan hanım yada tülay hanım dı. Zaten benim dr. Anestezisiz çekmiyor. Onu sorarsan söylerler ama yüksek ihtimal nalan hanım dı

arkadaşım sanırım rahim filmi çekileceksin.ben ocak ayında çektirdim o filmi.istanbul fındıkzade radyomarda çektirdim.acsızı diyorlardı ama bu kadar acısız olacağını tahmin etmemiştim.hiç bir şey hissetmedim.5 dk. sürdü.çıkışta gezmeye gittik o kadar.ve ben böyle şeylerden hatta hastanelerden bile korkan insanım.kesinlikle korkuyosan orayı tavsiye ederim sana.anestezi almana bile gerek yok yani.

canım sanırım nalan hanım yada tülay hanım dı. Zaten benim dr. Anestezisiz çekmiyor. Onu sorarsan söylerler ama yüksek ihtimal nalan hanım dı

canım fotoğrafına baksan hatırlarmısın?çünkü ona göre o doktordan randevu alacam.ya o çıkmazsa?telde sölemezler herhalde...

zel Gngren Hastanesi

burda fotoları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…