arkadaşım sanırım rahim filmi çekileceksin.ben ocak ayında çektirdim o filmi.istanbul fındıkzade radyomarda çektirdim.acsızı diyorlardı ama bu kadar acısız olacağını tahmin etmemiştim.hiç bir şey hissetmedim.5 dk. sürdü.çıkışta gezmeye gittik o kadar.ve ben böyle şeylerden hatta hastanelerden bile korkan insanım.kesinlikle korkuyosan orayı tavsiye ederim sana.anestezi almana bile gerek yok yani.
ne biliyim çok ödlegim ben.ama bu ay çözecem bu sorunu.bi şekilde kurtulcam inşallah.. kızlar çok sağolun.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
canım fotoğrafına baksan hatırlarmısın?çünkü ona göre o doktordan randevu alacam.ya o çıkmazsa?telde sölemezler herhalde...
zel gngren hastanesi
burda fotoları var
off kıslar hepimiz aynı dertten muzdaribiz.bende 16 aydır uğraşıyorum ama yok yok yok olmuyor.hiç hamile kalamadım zaten kafamı en çok da ona takıyorum.bu kadar zaman i,çinde olsa olurdu heralde doğal yoldan olmayacak demekki.henüz tam olarak tedavi sürecine başlayamadık.bir tek geçen yıl dr.agittiğimde prolktn hormonum yüksek çıkmıştı ilaçla düzeldi rahim filmi çektirdim ocakta sorun yok,eşiminde sperm testi ne iyi ne kötü.dr.a gitmeyi zaten hiç sevmem bir de kadın doğum dr.u ndan iyice çekiniyorum artık bu saate kadar olan oldu zaten şuan başlasam bile tedaviye ramazanda gidemem o yüzden ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum.Allahım hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..
Merhabalar, öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın.
Bende artık doktora gitmeye karar verdim. İlk muayenede eşimin gitmesi gerekiyormu kızlar? Önce kendim muayene olayım diyorum. Eşimin pek gönlü yok muayene olmaya ama çok zaman geçmeden tedaviye başlayalım diyorum. Hemen eşimide istermi acep? Neler yapılıyor ilk tahlillerde?
EWET YAAA ÇOK ZOR .. YİNEDE TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMAYALIM KIZLAR.. BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM MORALİ DÜŞENİ AYAĞA KALDIRALIM HEP BERABER.....
:))) ewet sgk var benim de. Valla o kadar çok korkuyordum ki bende anlatamam korkudan kalbim duracaktı nerdeyse :)) ama eşimin desteği çoooookkkk oldu canm kocişim... O olmasaydı asla cesaret edemezdim.. Bende radyomardan aldım banada 370 dediler ordan randevu aldım cuma ya perşembe günü güngören de çekildim daha uygun du die.... Valla sabah gittik 10 da çekinecektim tek kusurları beklettiler baya bi bizi.. O kadar stres oldum ki en son eşim bi kızdı görevlilere 2 dkka içinde içerde buldum kendimi :))) sonra o hiç sevmediğim ölüğü giydirdiler ağzıma solunum cihazını taktılar dedim ne oluyorSonra damar yolu açtılar ilaç ı verdiler. En son ilaçtan sonra yüzümün iğnelendiğini hatırlıyorum bukadar bi uyandım ki bitmiş işlem..daha sonra 30 dkk dinlendim sonra evime gittim hepsi bu canm ne acı ne vs... Ben iyikide anestezi almışım diyorum. çünkü benden önce bir bayan normal çektirecekti son anda kaçtı cesaret edemedi
Valla insan zamanla alışıyo heralde artık bu duruma.artık umutlarım azalıyo yavaş yavaş.büyük bir mucize gibi görüyorum gebeliği.o yüzden kendime hiç konduramıyorum.Artık kaderimizde ne varsa onu görücez.bencede birbirimize destek olalım .
canım daha 16 ayda pes etme benim 6 senem doluyor bu hafta evliliğimin ve 4 yada 5 ay anca korunduk oda geri çekilmeydi yani ilaç iğne birşeyle değil ben heryerde yazıyorum belki denk gelmişsindir 4 tüp bebek bir aşılama aylarca klomen+çatlatma iğneleri laparoskopi ameliyatları hepsi negatif hiç gebelik oluşmadı
ama Allahtan umut kesilmez
birde hz.Osman'ın bir lafı var :
Allah nasip ettirmeyeceği şeyi umut ettirmez demiş
RABBİM OL DEDİĞİ ZAMAN sende ANNE OLACAKSIN INSALLAH.
Merhabalar, öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın.
Bende artık doktora gitmeye karar verdim. İlk muayenede eşimin gitmesi gerekiyormu kızlar? Önce kendim muayene olayım diyorum. Eşimin pek gönlü yok muayene olmaya ama çok zaman geçmeden tedaviye başlayalım diyorum. Hemen eşimide istermi acep? Neler yapılıyor ilk tahlillerde?
ben hsg yi 2 sefer hemde anestezisiz çektirdim ilki biraz kolaydı işlemden sonra hemen evime dönmüştüm ama ikincisi rezalet birşeydi yanımda görümcem vardı ve eve yalnız gitme eşin gelip alsın demişti yüzümün renginden filanmı korktu ne
sorun olmayıpta beklemek çok dahada zor... şükürler olsun sorun yok tabiii ama sorunu bilsen sorunu halletmeye çalışırsın ama sorun yok deyip yollamaları dahada kafa yorucu.. benim eşimde sorun yok die aşılamayı bekletiyor.. bende belemekten çatlicam...dün 3 ay kadar bekleyelim dedi yine yaaa deilrdim resmennnn
benim eşimde öle diyordu.şimdi o diyoor bir an önce hsg çektir doktora tekrar gidelim die...olay tersine döndü yani.o ısrarcı...sen hsg falan çekildin mi?ben çok korkuyorum yaa
evet canim insan diyor aman yaaaa yok bir kac ay daha mi bebegimle yakinlasmamiza azicikta olsa engel olabilecek birsey beni beklioyor.
ama o sürede geciyor her ne kadar zorda olsa,bende simdi 23.7 deki doktor randevumu bekliyorum sabirsizca
canim evet benimde esim artik son zamanlarda cok istedigini gösteriyor bana
daha bir kac ay önce ben üzülmiyim diye o fazla havalara girmiyordu...ama simdi bakiyorumda o da artik karnimi oksuyor vs
beyazlim sizin sorun nedir? ne zamandır istiyorsunuz bebiş? yaş kaç? :))))) (soru yağmuruna tuttum kızı)
Tut anam tut ben yagmuru severim
canim sorun yok aslinda,yani tek bildigim iki kücük kistim var yani baskada pek tahlil yapimadi,esimde henüz hic bir tahlil yaplmadi.
iki ay sonra 28 olacagim, 1 yildir istiyoruz ve yarismaci arkadaslara bol sans,en iyi yumurtalarimiz rahimlerimizde döllensin
ahhh yavrucummm... sanada bol şanslar inşallah tez zamanda döllerimiz tutunur bize..bence eşinde biran evvel gitsin dr a.. yoksa eşin gitmeyi istemiyor mu? ya valla ben eşimi gönderene kadar ilallah ettim yaa ben bu kocişlerimizi anlamıyorum sanki bizim gibi çatala mı yatıyorlar altıüstü bi tahlilcik onu da nazla niyazla yaptırıyoruz.. onlar diyorki armut piş ağzıma düşş ohhhh... ne ala memleket.... erkeklerle uğraşmak valla çok zor anammmm
amin anam tez zamanda tutunsunlar bizeeeeeeeee
ya yok canim aslnda gitmek istemiyor degil,kendisi hatta gecen dedi ben belki test yaptirmaliyimdir degil mi,dedim dur hele benim randevumu bekleyelim doktor ne diyecek....
ya canimmmmmmmmmmmmm ondan ziyade ben istemiyorum spermin falan vermesini
cünkü orada bir odada gidip kendini tatmin ederek sacma dergi veya vidyolarla istemiyorummmmm
amin anam tez zamanda tutunsunlar bizeeeeeeeee
ya yok canim aslnda gitmek istemiyor degil,kendisi hatta gecen dedi ben belki test yaptirmaliyimdir degil mi,dedim dur hele benim randevumu bekleyelim doktor ne diyecek....
ya canimmmmmmmmmmmmm ondan ziyade ben istemiyorum spermin falan vermesini
cünkü orada bir odada gidip kendini tatmin ederek sacma dergi veya vidyolarla istemiyorummmmm
kız anam hastanede dergi video ne arasın deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?