Ben ne zaman anne olacağım :(

ne biliyim çok ödlegim ben.ama bu ay çözecem bu sorunu.bi şekilde kurtulcam inşallah.. kızlar çok sağolun.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

ne biliyim çok ödlegim ben.ama bu ay çözecem bu sorunu.bi şekilde kurtulcam inşallah.. kızlar çok sağolun.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

amiin inşallah ..bende bu konularda çok ödleğimm.hsg çekileceğim gece hiç uyumadım heyecandan ve korkudan. ama hiiiç gerek yokmuş.dediğim yeri incele fiyat biraz yüksek ama inan değiyo ve anestezi almıyosun boşuna vücuduna.

EWET YAAA ÇOK ZOR .. YİNEDE TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMAYALIM KIZLAR.. BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM MORALİ DÜŞENİ AYAĞA KALDIRALIM HEP BERABER.....

Merhabalar, öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın.
Bende artık doktora gitmeye karar verdim. İlk muayenede eşimin gitmesi gerekiyormu kızlar? Önce kendim muayene olayım diyorum. Eşimin pek gönlü yok muayene olmaya ama çok zaman geçmeden tedaviye başlayalım diyorum. Hemen eşimide istermi acep? Neler yapılıyor ilk tahlillerde?

Öncelikle amin diliyorum.tedavin sana biran önce bebişini getirir inşallah.ilk muyenede hormon tahlili yapıldığı için adetin 2. veya 3. günü gidersen iyi olur.birde dr. ultrasonla alttan yumurtalıklarına bakıyo.sonrada eşi sperm analizi için bi labaratuara yönlendiriyo.yani eşin labaratuara gitse yeter.dr. sonuçlarına bakıyo sadece.

EWET YAAA ÇOK ZOR .. YİNEDE TEVEKKÜLÜ ELDEN BIRAKMAYALIM KIZLAR.. BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM MORALİ DÜŞENİ AYAĞA KALDIRALIM HEP BERABER.....

Valla insan zamanla alışıyo heralde artık bu duruma.artık umutlarım azalıyo yavaş yavaş.büyük bir mucize gibi görüyorum gebeliği.o yüzden kendime hiç konduramıyorum.Artık kaderimizde ne varsa onu görücez.bencede birbirimize destek olalım .

ben hsg yi 2 sefer hemde anestezisiz çektirdim ilki biraz kolaydı işlemden sonra hemen evime dönmüştüm ama ikincisi rezalet birşeydi yanımda görümcem vardı ve eve yalnız gitme eşin gelip alsın demişti yüzümün renginden filanmı korktu ne

canım daha 16 ayda pes etme benim 6 senem doluyor bu hafta evliliğimin ve 4 yada 5 ay anca korunduk oda geri çekilmeydi yani ilaç iğne birşeyle değil ben heryerde yazıyorum belki denk gelmişsindir 4 tüp bebek bir aşılama aylarca klomen+çatlatma iğneleri laparoskopi ameliyatları hepsi negatif hiç gebelik oluşmadı
ama Allahtan umut kesilmez
birde hz.Osman'ın bir lafı var :
Allah nasip ettirmeyeceği şeyi umut ettirmez demiş

cnm kesinlikle haklısın.Rabbim biran önce bu sıkıntılarını unutturacak bir evlat nasip etsin sana işte herkesin bekleme süresi farklı ama özlemi çekilen şey hep aynı..

RABBİM OL DEDİĞİ ZAMAN sende ANNE OLACAKSIN INSALLAH.

Yaaa kızlar iyiki varsınız:) dertleşmek bi başına mücadele etmediğini bilmek çok rahatlattı beni... sevimli7880 ewet bende çevremde çok ağrılı bi işlem olduğunu bildiğim canımda azıcık tatlı olduğu için cesaret edemedim lykos;25257963 canım umarım ilk tedavinle hamiş kalırsın. ewet eşin de gitmesi gerek ilişkiden 3 gün sonra sperm tahlili yapılıyor... seninde adetinin 3 en geç 4 günü hormanlarına bakılıyor. bence beraber gitmeniz size zaaman açısından baya bi faydalı olur.. hulyabaskurt canım inş. Rabbim duanı kabul etsin bende burdaki tüm bekleyen arkadaşlarımıda tez zamanda anne olmayı nasip etsin.... amin.... kızlar neden hamiş kalamadığımızı ve yaşlarımızı yazalım mı? ben 29 sayılırım nedenm ise yok sebepsiz yani (

evet canim insan diyor aman yaaaa yok bir kac ay daha mi bebegimle yakinlasmamiza azicikta olsa engel olabilecek birsey beni beklioyor.

ama o sürede geciyor her ne kadar zorda olsa,bende simdi 23.7 deki doktor randevumu bekliyorum sabirsizca

benim eşimde öle diyordu.şimdi o diyoor bir an önce hsg çektir doktora tekrar gidelim die...olay tersine döndü yani.o ısrarcı...sen hsg falan çekildin mi?ben çok korkuyorum yaa

canim evet benimde esim artik son zamanlarda cok istedigini gösteriyor bana

daha bir kac ay önce ben üzülmiyim diye o fazla havalara girmiyordu...ama simdi bakiyorumda o da artik karnimi oksuyor vs

beyazlim sizin sorun nedir? ne zamandır istiyorsunuz bebiş? yaş kaç? :))))) (soru yağmuruna tuttum kızı )

beyazlim sizin sorun nedir? ne zamandır istiyorsunuz bebiş? yaş kaç? :))))) (soru yağmuruna tuttum kızı )

Tut anam tut ben yagmuru severim

canim sorun yok aslinda,yani tek bildigim iki kücük kistim var yani baskada pek tahlil yapimadi,esimde henüz hic bir tahlil yaplmadi.

iki ay sonra 28 olacagim, 1 yildir istiyoruz ve yarismaci arkadaslara bol sans,en iyi yumurtalarimiz rahimlerimizde döllensin

ahhh yavrucummm... sanada bol şanslar inşallah tez zamanda döllerimiz tutunur bize.. bence eşinde biran evvel gitsin dr a.. yoksa eşin gitmeyi istemiyor mu? ya valla ben eşimi gönderene kadar ilallah ettim yaa ben bu kocişlerimizi anlamıyorum sanki bizim gibi çatala mı yatıyorlar altıüstü bi tahlilcik onu da nazla niyazla yaptırıyoruz.. onlar diyorki armut piş ağzıma düşş ohhhh... ne ala memleket.... erkeklerle uğraşmak valla çok zor anammmm

amin anam tez zamanda tutunsunlar bizeeeeeeeee

ya yok canim aslnda gitmek istemiyor degil,kendisi hatta gecen dedi ben belki test yaptirmaliyimdir degil mi,dedim dur hele benim randevumu bekleyelim doktor ne diyecek....

ya canimmmmmmmmmmmmm ondan ziyade ben istemiyorum spermin falan vermesini

cünkü orada bir odada gidip kendini tatmin ederek sacma dergi veya vidyolarla istemiyorummmmm

eeeeeeeeeeeeeee nasıl olcak peki ?...

kız anam hastanede dergi video ne arasın deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…