anam ya peki nasil oluyor kiiiii arkadaslar demisti gecen öyle diye.
hastahanede nasil oluyor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Selam Herkese...sizinle ayni dertden muzdaribim desem yeridir..evet tanidigim her kesin bebeyi oldu,yada olmak uzere, Allah her kese kendi bebeyine kismet etsin, onlara haset etmiyorum ama uzuluyrum benimde olsun diye(( iste 1yildir ugrasiyorum bende, esimde oyle ciddi sorun yok, biraz haraket zayifligi, bende pko vardi, yumoslar kucuk kaliyordu, ama bi kac kez catlama ignesiyle ovulyasyon olmusdum, fakat yinede hamile kalamadim, en son hsg cekdirmeyi karar aldim, doktorumla konusdum, bugun gidib cekilecem insallah, eyer bir sorun cikmazsa ilac milac icmeyecem, bitkisel yolla biraz ugrasicam, kafamdan da atmaya calisacam..ama ama eyer tuplerde bi sorun cikarsa iste o zaman been yandim ((((
canım rahat ol inşh. açıktır tüplerin.. ewet bende haset etmiyorum ama özeniyorum en çokta AVM lerde bebişleriyle dolanan annelere
Allahım sen sabır güç ver....
inşallah canım.. sen daha gençsin bize baksana 30 muza merdiven dayadıkinsallah canim insallah acikdir.. geceyi bile uyuyamadim, uyudumsada ruyada hsgiyi gordum ))) ne olcak sonumuza yaa,bu genc yasda manyak etdi bizi veletler..bu arada benim yas 23 ..ama cok cok istiyorum anne olmayi, sizde eminim..insallah diyger topiklerdeki gibi hep bebek bebek diyen anneler gibi nasil onlar beklenmedik kavusduysa insallah bigun bizde yavrularimiza kavusuruz burdaa fink atariz )) hmm /
canımmm bence bunlarla kafanı yorma sonuçta mecburen öyle verilmek zorunda.. bence bu doğal bişey sonuçta sağlık için yapılıyor zevk için değill.. tamam mı tatlım takma kafaya ve gitsin kocişin biran evvel... belki sorun ondaa ne malum ki
hahahahaha anam sen beni cildirtcanmiiiiiiiiiiiiiiiii delirtcenmi mi canimmmmmmmmmmmmmmmmm
özcan deniz cikti icimden yahuuuuu
Ya ama sormasi ayip olmazsa nasil yani dergisiz mergisiz,,,kiz kafami karistirmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kız yani inş. Sorun yoktur eşinde canım yanlış anlama... Hani tedbirinizi baştan alın die dedim ben... Ya sen ne etcen kocişin halleder onu çokta merak edersen yaptıktan sonra eşine sorarsın :)))))
canım rahat ol inşh. açıktır tüplerin.. ewet bende haset etmiyorum ama özeniyorum en çokta AVM lerde bebişleriyle dolanan annelere
Allahım sen sabır güç ver....
Yok canim benim yanlis anlamadimsonucta ileride oda bu testi yapsa iyi olur....
anam ama ben yaptirabilirsem adama o zaman sorbilirim nasil yapiliyo diye fakat bir sor bakalim ben yaptiracagim mi o testi esime? hic sanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
hiç test yaptırmadıysanız nerden bileceksiniz belki sorun eşinizde olabilir ve doktorlara boşuboşuna durmadan siz gidersiniz siz yıpranırsınız eşiniz bir dergiye bakmasın diye bu acılara katlanmayın
eee yani daha yeni başlıyorsanız doktor macerasına sizi nelerin beklediğini bilmiyorsunuz
püffffffffffff ya olmasa olmaz mi
nasil ki o macera mesela,sen gecirdin mi bu dönemleri
Tut anam tut ben yagmuru severim
canim sorun yok aslinda,yani tek bildigim iki kücük kistim var yani baskada pek tahlil yapimadi,esimde henüz hic bir tahlil yaplmadi.
iki ay sonra 28 olacagim, 1 yildir istiyoruz ve yarismaci arkadaslara bol sans,en iyi yumurtalarimiz rahimlerimizde döllensin
ahhh yavrucummm... sanada bol şanslar inşallah tez zamanda döllerimiz tutunur bize..bence eşinde biran evvel gitsin dr a.. yoksa eşin gitmeyi istemiyor mu? ya valla ben eşimi gönderene kadar ilallah ettim yaa ben bu kocişlerimizi anlamıyorum sanki bizim gibi çatala mı yatıyorlar altıüstü bi tahlilcik onu da nazla niyazla yaptırıyoruz.. onlar diyorki armut piş ağzıma düşş ohhhh... ne ala memleket.... erkeklerle uğraşmak valla çok zor anammmm
hahah aynı ben
bende hiç hoşlanmıyorum AVM lerde dolanmayı nereye gitsem karşıma çıkıyorlarrrr
hiç test yaptırmadıysanız nerden bileceksiniz belki sorun eşinizde olabilir ve doktorlara boşuboşuna durmadan siz gidersiniz siz yıpranırsınız eşiniz bir dergiye bakmasın diye bu acılara katlanmayın
eee yani daha yeni başlıyorsanız doktor macerasına sizi nelerin beklediğini bilmiyorsunuz
aynen canım ya bu erkekler niye böyle.ben öncelikle doktora gidip normal muayenemi oldum ve çok şükür bi sorun yoktu.ama aylardır kürler yapmaktan ovulasyon hesaplamaktan muhtemel günlerde ilişkiye girip beklemekten şimdiden yoruldum valla.ama eşim daha hiç gitmedi neymiş nasıl gidip yaparmış alt üst bi tahlil yani.bakalım biraz biraz yumuşamaya başladı artık ama inşallah gerek kalmadan gelir bebeğim.
sen ne diyorsunben 6 yıllık evliyim ve 5 senedir gittiğim doktorun içtiğim ilaçların caanım popoşumun neler çektiğini anlatsam dayanamazsın Allahım inşallah kimseye yaşatmasın çok zor şeyler yaşadım ama hepsi geçiyor sağlıklıyız mutluyuz çok şükür imkanımız var şükredecek o kadar çok şeyimiz varki insan zamanla herşeye alışıyor
güldürdün beni valla Allah ta seni güldürsün.
kızlarrr akşama ne yemeğiniz var... şöle iş çıkışı eve gidince şıppadanak yapacağım bir yemek tarifi verirmisinz ?
severmisin bilmem ama böyle durumlarda ben hemen en basitinden menemen ve bol sarımsaklı soğuk bir cacık yaparım çokta severim.
sevimli7880 AMA ÖYLE DEĞİL Mİ YAAAA.... ÇOK TATLI OLUYOR ORDAKİ BEBİŞLER HELE KIZ ÇOCUKLARI BİTİYORUM YAA.. SIRF BU YÜZDEN GİTMİYORUM BAYA BİR SÜREDİR(((
VALLA SEVİMLİCİM BU BEYAZLİM ADAMI ORTADAN İKİYE ÇATLATIRKIZ ANAM NE ETCEN NASIL OLDUĞUNU EŞİNİN DERDİ OO BIRAK SEN DUA ET İYİ ÇIKMASI İÇİN DİMİ AMA...... karanfilll im kocişine ısrar et bence ve biran evvel yapsın testi.. umarım ikna edebilirsin valla böle erkekleri dövesim geliyor ama maalesef beimkine gücüm yetmedi
kızlarrr akşama ne yemeğiniz var... şöle iş çıkışı eve gidince şıppadanak yapacağım bir yemek tarifi verirmisinz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?