Ben ne zaman Anne olacagim :(

Kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasınız?
Bekliyorum sabır ve duâ ile. .

Tedavi oldunuz mu ?
uzun yıllar bekleyenler var ..
Sabır .
1 yil vajinusmusla ugrastik o bitti polikistik over cikti catlatma ignesi yaptik tutmadi esimde varikosel cikti ameliyat oldu 4 ay once en son hsgde sol tupum kapali cikti laparoskopi histereskopi oldum 1 hafta once kayinvalidem gorumcem bu defada sorunu bana yuklemeye calisiyolar biz esimle sorunlu aramiyoruz sorunu cozmeye calisiyoruz ama daha fazlada gizleyemezdik evet 10 yil bekleyenler var haklisiniz ama benim yukumde cok agir

Sakin ol ..
Sabırlı ol ..
5yıldır bekliyorum bende ..
Rabbim verirse olur de geç ..

Herkesin surekli "bebek yokmu" sorun kimde cocugunmu olmuyor demelerine
Canımmmm. İnşallah bebeğini en yakın zamanda kucağına alırsın. Ama milleti takmamaya çalış. Üzülme. Keşke daha fazla yardımcı olabilsem ama forumda ben bazı konulara yada yorumlara denk geliyorum. Uzun süre sonra anne olan çok insan var. Eminim onlar sana daha sağlıklı bilgi verirler. Üzme kendini lütfen olur mu?

.
Evet bende goruyorum umut oluyor bana oyle olaylar sagol cnm insalah ya insallah

Benimde 5 yıl olmadı çocuğum senin geçtiğin süreçlerden geçtim. Hep yargılayıcı iğneleyeci laflar acımayla bakan gözler çok ağır geldi hepsi boşanmayı bile istedim eşim ani bi karar verdi. Şehir değiştirdi herkesi herşeyi geride bıraktık. Görüşmedik kimseyle. Psikolojik olarak rahatlamak çok önemliymiş. Böyle bir imkanın var mı cnm

of of keske olsa ama mumkun degil esim babasiyla birlikte calisiyor ama evimiz ayri kafa rahat olacak ki hersey rayina otursun ama iste imkanlar ...

Hayır canım. Evli değilim. O yüzden çok ahkam kesmek istemedim konun hakkında. Evlenirsem olsun isterim tabii :) Allah her isteyene nasip etsin.
Amin canim hersey kader kismet ya :) evlilik guzel ama zor taraflarida yok degil senin tuzun daha kuruymus

Anlıyorum cnm. Ama canını sıkma bence sadece sabır sağlamduruş ve güç lazım. Benim iki tüpüm birden kapalıydı seni okadar iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…