- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
-
Sagol cnm Ben seni anladim cok hsklisin aslindaAllah rahmet eylesin, benim de anam babam vefat etti, seni anliyorum. Allah gonlune gore hayirli evlat versin. Ben sen rahat ol diye yazdim, kafan rahat olsun, olur Allah'in izniyle kendini sıkma canim.
İnsallah canim insallah hepimizinki olur bugunleri unutururİki yıldır bekliyorum
Yaş 30..
Uzulmeni takibi anlıyorum ama karalar bağlanck bi durum yok yaşın genç olur inşallah
Sagol cnm İnsallah bizde Anne olacagiz icimizi ferah tutalimMalesef bende senin durumundayım seni okadar iyi anlıyorumki allah sabırlar versin
:) bizim toplum genelde cocuk icin evleniyor. Ne diyeyim, kendini maddi manevi hazir hisseden yapsin =) geçen gün kayinvalidem açti konuyu, gelince bir daha geri gitmiyor anne, iyi düşünmek lazim dedim. Genç nüfus azalmiş en az 3 tane lazim diyor, bu işin sonrasini düşünen yok, oof of daha neler yazacagim da galiba bu cocuk konusunda bir benim hevesim yok =) Allah isteyenlere hayirli evlat versin.hay klavyene sağlık :)
Herkesin surekli "bebek yokmu" sorun kimde cocugunmu olmuyor demelerine
Keske oyle o:) bizim toplum genelde cocuk icin evleniyor. Ne diyeyim, kendini maddi manevi hazir hisseden yapsin =) geçen gün kayinvalidem açti konuyu, gelince bir daha geri gitmiyor anne, iyi düşünmek lazim dedim. Genç nüfus azalmiş en az 3 tane lazim diyor, bu işin sonrasini düşünen yok, oof of daha neler yazacagim da galiba bu cocuk konusunda bir benim hevesim yok =) Allah isteyenlere hayirli evlat versin.
Oncellikle sagol cnm insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu Gercekten vaktinden once olmuyor hicbisey artik biraz daha sabirliyim yasadiklarim beni biraz ogunlastirdi bazilari diyebilirki 10 yil 20 yil bekleyenler var ama herkesin derdi kendine agir... Tek temennim benim masalimda sizlerinki gbi mutlu sonla bitsin...Canım ben sana sadece sabir ve dua diliyorum..ama Allah ol denedikten sonra bizim elimiDen hiçbi şey gelmiyor..bak ben sana azcik yaşadıklarımı anlatayım...5 yıllık evliyim...bu 5.gebeliğim...ve hic yasayan cocugum yok...dört kez düşük yaptım...ucunun kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım bi tanesi de sol tüpe takıldı dış gebelik oldu..ha hepsi normal mi oldu hayır...ikisi tüp bebekti...üç defa tüp bebek denedim...ilk deneme hic tutmadı..ikinci de tuttu kalbi durdu...kalan embriyoyu denedik tuttu kalbi durdu...3.denemeyi yaptık hic transfer olamadık ve dr um bana SENİN SAGLİKLİ COCUGUN OLMUYOR GİT SPERM AL YUMURTA AL...YA DA EVLATLİK AL DEDİ..HEM DE BU DR TURKİYE NİN EN İYİ TUP BEBEK DR LARİNDAN GÜYA!!!!..Hem de ben 1 haftalık kürtaj liyim düşün dr un terbiyesizligini ve hadsizligini...ve ben bu sözlerden sonra bebek sayfasını kapattım..Allah verirse taşın başında verir dedim
Esim de sorun vardı git sen tedavi ol ben daha dayanamıyorum dedim ve esim Ankara da Kaan Aydos var onda tedavi oldu..sperm dna hasarı çok yüksekti..o yüzden bebekler sağlıksız oluyormuş...veeee esimin tedavisinin 2.ayı bitmeden ben NORMAL YOLDAN. hamile kaldım...evet tatlım Allahım ol dedi ve oldu...Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum..Eğer sağlıkla kucağıma alırsam götürüp o dr a dicen ki sen bana bunu demistin bak Allah varken sen kimsin...haddini bil başka insanların yüreğini yakma bu hadsiz sözlerinle dicem..sabret dua et...benimle evlenen kimlerrrrr doğurdu bende cooook üzüldüm ama elden gelen bise yok kuzum...sabir dua sabir duada..duamdasin canım..
Aynen canm Hayirli ise olsun ....Bende 9 yıllık evliyim ve hala evlat sahibi olamadım. Çok yoruldum artık diye düşünürken, hastanede bir bayanla tanıştım 21 yıllık evli 6 aşılama yaptırmış şimdide 6, tüp bebek denemesini yapmak için evrak hazırlıyordu.
O an çok şükür dedim kendi halime. Evet zor bir süreç. Etraftaki insanlar iki kat daha ağırlaştırıyorlar yükümüzü ama yinede şükürler olsun Allah a sağlığımız yerinde, vakti gelince olur elbet. Olmasa bile Rabbim böyle uygun gördü deyip tevekkül etmek lazım.
Bol bol dua et etrafındakilere de kulağını tıka, hayırlısını dile
Aynen canim arkadas bile edinmiyorumBende bndan sıkıldm malesef o yuzdn fazla toplm icine girmiyrm
Bnde biktm oncedn bnde pirtlaşma oldugunu bilmiyrdm tm cozumunu biuldk simdide olmuyrAynen canim arkadas bile edinmiyorum
Bizde butun sorunlari hallettik sayilir bakalim kader kismetBnde biktm oncedn bnde pirtlaşma oldugunu bilmiyrdm tm cozumunu biuldk simdide olmuyr
Doktor sadece glikofor vermişti. Sanırım benim yumurtalar çok buyumeden çatliyordu. Çünkü 2 kere klomen kullandım. Ilk inde günde 2 kere 5 gündü kist yapmıştı. Ikincisinde günde 1 kere 5 gün kullanmistim bu sefer de yeterli büyüklüğe ulaşamadan catlamisti. Belki de çoğu strestendi bilemiyorum. Adetlerim düzenliydi. Ayda en fazla 3 4 gün ileri veya geri oynardi. Hiç killanma yoktu klomenden sonra göbek çevremde 3 4 tane çıkmaya başladı. Doktorum da hafif vakalardansin demişti. Yalnız o dönemler eşimle bal arı sütü polen karışımı yemistik beraber faydası oldu mu bilmiyorum. Çünkü ilk defa o kadar düşünmediğim bir donemdeydim. Bir arkadaşım da 6 aydır düşünüyor. Dedim allah şimdiki derdinizi aratmayacak hafif bi dert versin de onla uğraşırken oluversin inş. Bi arkadaşımın ablası 2. Çocuğu uzun zamandır istiyodu evine hırsız girdiği dönemde hamile kalmıştı. Çevreye de kulakları tıkamak gerekiyor.Es desteğiniz varsa ne ala. Inşallah öyledir. Yaşamayan bilemez.
bnde kullandım cnm glıfor 3 ay ama adetımı gtırmedı.bende dusunuyorum cnm arı sutu polenı kapsulu almayı.sen ne marka almıstın ?esım bısı demıo cnm.benım elımde olan bısı dıılkı hem.Rabbim boyle uygun gormus
Eşimin bir arkadaşı balı kendi yapıp satıyor. Bolu da 2 arkadaş yapiyolarmis. Bu karışımı da kendi hazırladı. Bir kavanoz bali 350 ye almıştı şekilde.
Bazen okuyorum destek yerine köstek olanlar da dolu. Zaten zor bir imtihan. Ben hala geçmiş gibi de göremiyorum kendimi. Inşallah en güzel zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?