Ben ne zaman Anne olacagim :(

hay klavyene sağlık :)
:) bizim toplum genelde cocuk icin evleniyor. Ne diyeyim, kendini maddi manevi hazir hisseden yapsin =) geçen gün kayinvalidem açti konuyu, gelince bir daha geri gitmiyor anne, iyi düşünmek lazim dedim. Genç nüfus azalmiş en az 3 tane lazim diyor, bu işin sonrasini düşünen yok, oof of daha neler yazacagim da galiba bu cocuk konusunda bir benim hevesim yok =) Allah isteyenlere hayirli evlat versin.

Herkesin surekli "bebek yokmu" sorun kimde cocugunmu olmuyor demelerine

Canım ben sana sadece sabir ve dua diliyorum..ama Allah ol denedikten sonra bizim elimiDen hiçbi şey gelmiyor..bak ben sana azcik yaşadıklarımı anlatayım...5 yıllık evliyim...bu 5.gebeliğim...ve hic yasayan cocugum yok...dört kez düşük yaptım...ucunun kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım bi tanesi de sol tüpe takıldı dış gebelik oldu..ha hepsi normal mi oldu hayır...ikisi tüp bebekti...üç defa tüp bebek denedim...ilk deneme hic tutmadı..ikinci de tuttu kalbi durdu...kalan embriyoyu denedik tuttu kalbi durdu...3.denemeyi yaptık hic transfer olamadık ve dr um bana SENİN SAGLİKLİ COCUGUN OLMUYOR GİT SPERM AL YUMURTA AL...YA DA EVLATLİK AL DEDİ..HEM DE BU DR TURKİYE NİN EN İYİ TUP BEBEK DR LARİNDAN GÜYA!!!!..Hem de ben 1 haftalık kürtaj liyim düşün dr un terbiyesizligini ve hadsizligini...ve ben bu sözlerden sonra bebek sayfasını kapattım..Allah verirse taşın başında verir dedim
Esim de sorun vardı git sen tedavi ol ben daha dayanamıyorum dedim ve esim Ankara da Kaan Aydos var onda tedavi oldu..sperm dna hasarı çok yüksekti..o yüzden bebekler sağlıksız oluyormuş...veeee esimin tedavisinin 2.ayı bitmeden ben NORMAL YOLDAN. hamile kaldım...evet tatlım Allahım ol dedi ve oldu...Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum..Eğer sağlıkla kucağıma alırsam götürüp o dr a dicen ki sen bana bunu demistin bak Allah varken sen kimsin...haddini bil başka insanların yüreğini yakma bu hadsiz sözlerinle dicem..sabret dua et...benimle evlenen kimlerrrrr doğurdu bende cooook üzüldüm ama elden gelen bise yok kuzum...sabir dua sabir duada..duamdasin canım..

Bende 9 yıllık evliyim ve hala evlat sahibi olamadım. Çok yoruldum artık diye düşünürken, hastanede bir bayanla tanıştım 21 yıllık evli 6 aşılama yaptırmış şimdide 6, tüp bebek denemesini yapmak için evrak hazırlıyordu.
O an çok şükür dedim kendi halime. Evet zor bir süreç. Etraftaki insanlar iki kat daha ağırlaştırıyorlar yükümüzü ama yinede şükürler olsun Allah a sağlığımız yerinde, vakti gelince olur elbet. Olmasa bile Rabbim böyle uygun gördü deyip tevekkül etmek lazım.
Bol bol dua et etrafındakilere de kulağını tıka, hayırlısını dile

Keske oyle o
Oncellikle sagol cnm insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu Gercekten vaktinden once olmuyor hicbisey artik biraz daha sabirliyim yasadiklarim beni biraz ogunlastirdi bazilari diyebilirki 10 yil 20 yil bekleyenler var ama herkesin derdi kendine agir... Tek temennim benim masalimda sizlerinki gbi mutlu sonla bitsin... Bazi dr lar cok acimasiz karsidakinin yuregi yanarken sen nasil oyle konusabiliyosun..??? Ama Allah gercekten Cok buyuk

Aynen canm Hayirli ise olsun ....

bende 1,5 yıldır bekliyorum bir kere oldu düşükle sonuçlandı
daha da olmadı sabır sabır sabır ve bol bol dua

bnde kullandım cnm glıfor 3 ay ama adetımı gtırmedı.bende dusunuyorum cnm arı sutu polenı kapsulu almayı.sen ne marka almıstın ?esım bısı demıo cnm.benım elımde olan bısı dıılkı hem.Rabbim boyle uygun gormus

Eşimin bir arkadaşı balı kendi yapıp satıyor. Bolu da 2 arkadaş yapiyolarmis. Bu karışımı da kendi hazırladı. Bir kavanoz bali 350 ye almıştı şekilde.
Bazen okuyorum destek yerine köstek olanlar da dolu. Zaten zor bir imtihan. Ben hala geçmiş gibi de göremiyorum kendimi. Inşallah en güzel zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

amın cnm benım.cumlemız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…