Ben ne zaman Anne olacagim :(

Merhaba ben de 3 yıl bekledim. 2 yıl da istememistik. Tesadüfen eşimin kasigindaki ağrı dan varikosel olduğunu öğrendik. Ardından da bende pcos. Eşim ameliyat oldu. Değerleri yükseldi. Ki doktor sizde kendiliginden olabilir demişti. Fakat çevre faktörü o kadar önemli bi türlü kafadan atılmıyor ki; normalde herseyi kafasına takan da bi insan değilimdir. Eşime bi gün bu özlem içimde bi boşluk kara delik oluşturdu. Bazen en güzel günlerimi bile yutup geçiyor demiştim. Kendime sürekli bi uğraşlar buldum. Beni negatifleyen insanlardan uzaklaştım. Eşim de sağolsun arkamda oldu hep. En son burun ameliyati geçirdim. Güzel oldu olmadı ona kafayı yormuşken hamile oldugumu öğrendim. Insan beklemeye de katlanır da su bile bile laf sokanlar güya aciyanlar olmasa. Ki benim arkadaş ortamım bile değişti. Çünkü damdan düşeni ancak damdan düşen anlıyor. Böyle de anlattım ama sosyal hayatımı yaşadım gezdim yedim eğlendim. Ama bi an oluyo aklına düşüyo o andan hemen çıkmaya çalıştım hep. Genelde regl dönemleri zorlu geçiyo. Umudun olmasa da görmek istemiyosun olduğunu. Çünkü İnsanız yok desek te umutla yaşıyoruz. Rabbim duanı hayirlisiyla boş çevirmez inşallah.

Ben daha evlenecem de cocuğum olacak peeeeh..Milletin derdi bilem güzel

Histereskopide ne oldu açıklık oldu mu açıldıysa 3 ile 9 ay beklemen lazım biliosundur ztn oda olmadı tüp bebek allaha Şükür imkansız bir durumun yok. Bak ben operasyondan 6 ay sonra hamile kaldım şimdi 7 aylık bi kızım var biraz sabır çokta dua,seni anlıyorum ve dualarım seninle

ya gercekten okadar icten yazmissinizki birden umutlarim yeserdi herkes ummadigi anda hamile kaliyor hep nebiliyim ya darisi bana ve isteyen herkese.... Seninde bebisin saglicakla gelir insallah..

Herkesin surekli "bebek yokmu" sorun kimde cocugunmu olmuyor demelerine
Amaaaaan canım su herkesin söylediklerini bi geç bi kere Allah ne zaman nasip ederse ozaman okur

Canım öncelikle Rabbim dayanmak için esinede sanada güç kuvvet versin inşallah hayirlisiyla hayırlı sağlıklı evlatlariniz olur. Önce Allah a tevekkül et inan zamanı var Rabbimin bi bildiği beklediği var sen sabrını göster teslim ol bol dua et El MUSAVVİR ismini oku inşallah bol bol. Etrafta bos konuşanlara kaynana vs lerine takılma duyma inancı olan insan sormaya imtina eder bu modeller hic bitmio inan benim ikizlerim var 1yasinda EE diğerini ne zaman yapacan diolar millet mala bağlamış imtihandan bi haberler sabir ve bol dua insallah

esin konussun kayinvalide ve görümcenin agizlarini kapatsin onlarin

Aynen cnm haklisin 1. olur 2.ci nezaman kiz olur erkek yokmu ama artik eskisi gbi takmiyorum ya takmicam artik hayatima bakicam tevekkuldeyim susuyorum dualar ediyorum gerisi Allah'a kalmis vardir bir bildigi ...

Ne bicim anlayissiz sevgisiz saygisiz vicdansiz ruhsuz insanlar o kv ve gorumce, eger size psikolojik olarak kotu geliyorlarsa gorusmeyin gerekirse onlarla, zaten tedavi sureci yeterince yipraticidir sizin icin gerekirse gorusmeyin yani cahil insanlardan anlayis gostermelerini beklemeyin gorusmeyinde.
Yasiniz cok genc dedigim gibi sabirli olun kendinisi strese sokmadan tedavilerinizi olun ama keske soylemeseydiniz kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz bu konuda tamamen esinizle aranizda birdaha da kimseyi gelismelerden haberdar etmeyin ugrasiyruz deyin gecistirin.

daha cok gencsiniz ve cok yeni evlisiniz, millete aldiris etmeyin lutfen, bizim milletimiz cok patavatsiz saygisiz herseye burnunu sokan bir millet o yuzden takmayin.
Kayinvalidem zorlaniyomus ee soruyolarmis hala bebek yokmu diye sen zorlaniyosun yalan soyluyosun dusunmuyolar daha diyosun peki benim ne yasadigimi biliyomusun gercekten takmicam destek olan herkese cok tesekkur ederim

Herkesin surekli "bebek yokmu" sorun kimde cocugunmu olmuyor demelerine
Sırf bu sebepten istemiyorsunuzdur umarım çünkü çocuk olunca bu soruları soranların size bir faydası olmayacak
Sabredin dua edin sağlıklı beslenin çocuk için değil zevk için sevişin kafanıza takmayin hep .
He bir de keçi boynunu tabi ki

ilk soylemedik ama esim kayinbabmla calistigi icin ve surekli hastaneye gitmemiz gerektigi icin isin icine ameliyatta girince daha fazla saklayamadik bilen 6 7 kisi soylmk istemiyorum kimseye

Keciboynuzu 3 ay denedik tadi kotu diye daha fazla icemedi haklisin canim haklisin sonuna kadar

gorumcemle mumkun mertebe gorusmuyorum zaten evlendgim yil hemen hamile kaldi hatta dugunumde hamileymis istemiyorum diyordu resmen benimle her konuda yarisiyor ama ona da takilmiyorum eskisi kadar

Soğan Kuru mu ne varmış birde ama sanırım suan gereksiz konuşuyor olucam muhakkak böyle şeyleri arastirmis denemissindir :/
Bol bol dua kalıyor geriye
ameliyt oldum iste bir hap kullaniyorum coj agir sersem gbi oluyorum o bitince tekrar dr a gitcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…