- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
-
agzindan bal damliyor cnm insallah cnm ya tek duam oBenim annem beni 34 yaşında almış kucağına
13 yıl beklemişler, umudu kesmişler oluvermişimYani sen inatla devam et.. Olur inşallah, bi bakmışsın hamilelik sürecini konuşuyoruz
sagol cnm benim hepimize versin insalllahALLAH SANA VE İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE YÜZÜN GÜLER İNŞALLAH
aynen cnm Allah hepimize 2 ser 3 er versin ben hamile kalsam hemen ikinciyi dogurcm bakalim zamani var demek kiBende iki senedir istiyorum ama olmuyor. Isteyince olmuyrmuź demekki zamani varmiş. Ne zaman sıkışşsam canm sklsa burda bir uyenin mesaji vardi onu okuyup rahatliyorum allah sabir versin isteyen herkeseee
Vajinismus 1 sene götürmüş diğerleri de nerden baksan bir o kadar. Yani siz 4 aydır bebek için musait sınız. Bunu böyle düşünün lütfen ki zaten böyle. Evet ben kusurluyum varmı diyin kapatın cenelerini. Bakın sorunları tek tek kaldırmış sınız şimdi sakin olup stres yapmamak kalıyor geriye.1 yil vajinusmusla ugrastik o bitti polikistik over cikti catlatma ignesi yaptik tutmadi esimde varikosel cikti ameliyat oldu 4 ay once en son hsgde sol tupum kapali cikti laparoskopi histereskopi oldum 1 hafta once kayinvalidem gorumcem bu defada sorunu bana yuklemeye calisiyolar biz esimle sorunlu aramiyoruz sorunu cozmeye calisiyoruz ama daha fazlada gizleyemezdik evet 10 yil bekleyenler var haklisiniz ama benim yukumde cok agir
Haklisin canim hayirlisi olsun artik bende takmicam sonrada aaaa tedaviyi biraktgim an hamile kaldim yazarim insallahVajinismus 1 sene götürmüş diğerleri de nerden baksan bir o kadar. Yani siz 4 aydır bebek için musait sınız. Bunu böyle düşünün lütfen ki zaten böyle. Evet ben kusurluyum varmı diyin kapatın cenelerini. Bakın sorunları tek tek kaldırmış sınız şimdi sakin olup stres yapmamak kalıyor geriye.
Tabiki takma bak burda sen gibi umutsuzluğa kapilanlara hep kendimi yazdım. Ben 2 sene denedim olmadı. Doktora gittim sorun yok. Eşim de hareketli sperm sayısı az çıktı. 2 sene deli gibi adet günü yumurtlama günü takip ediyorduk. Eşimden ikinci test istenince dediki demekki bir sorun var tedavi gerekecek o zamana kadar boşuna beklenti ye girmeyelim. Tabi korunmuyoruz nasılsa tedavi olmadan çocuk olmayacak düşüncesi var. 2. Test e bir kaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. 2 yıllık stresli bekleyişin ne çok etki ettiğinin kanıtı buda sana. Ay ben bunu kopyalayim her seferinde tek tek yazıyorum. Üzme kendini sakın. Daha 4 ay oldu denemeye başlayalı 2 yıl değil bunu unutmaHaklisin canim hayirlisi olsun artik bende takmicam sonrada aaaa tedaviyi biraktgim an hamile kaldim yazarim insallahonlari dinlemiyorum bile
ah ah insallah bende boyle yazarim ne guzel ya bakalim bekliyoruz nezamn gelicekse cabuk gelirse iyi olacak sen suan hamilemsn dogum yaptin miTabiki takma bak burda sen gibi umutsuzluğa kapilanlara hep kendimi yazdım. Ben 2 sene denedim olmadı. Doktora gittim sorun yok. Eşim de hareketli sperm sayısı az çıktı. 2 sene deli gibi adet günü yumurtlama günü takip ediyorduk. Eşimden ikinci test istenince dediki demekki bir sorun var tedavi gerekecek o zamana kadar boşuna beklenti ye girmeyelim. Tabi korunmuyoruz nasılsa tedavi olmadan çocuk olmayacak düşüncesi var. 2. Test e bir kaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. 2 yıllık stresli bekleyişin ne çok etki ettiğinin kanıtı buda sana. Ay ben bunu kopyalayim her seferinde tek tek yazıyorum. Üzme kendini sakın. Daha 4 ay oldu denemeye başlayalı 2 yıl değil bunu unutma
4 yaşında oldu teyzesi artık. Bende bilirim o umudun karasulara gömüldüğü karamsar halleri. Ama inanki fazla umut veya karamsar olmak en büyük engel. Akışına bırak. Vücutlarınız operasyon lar geçir miş. Biraz zaman verin kendinize.ah ah insallah bende boyle yazarim ne guzel ya bakalim bekliyoruz nezamn gelicekse cabuk gelirse iyi olacak sen suan hamilemsn dogum yaptin mi
evet cnm suan bende de war öyle bı cevre(( bende pkoyum cnm.pekı senın nasıl ılerledı?tedavı oldunmu yumurta takıbı falan yanı?bırde adetlerın duzenlımıydı?
3 yillik evliyim 30 a merdiven dayadim, kimse de bir sey soramaz, alir agzinin payini. Buarada 2-3 yil daha aklimin ucundan gecmiyor cocuk. Sonra da olur mu olmaz mi, Allah'in takdiri... Hayattaki ve evlenmekteki yegane amac cocuk mu? Ben bunu anlamiyorum, bu dusunce degismedikce herkes kafasinda 'ya cocugum olmazsa' diye yasar! Daha yeni evlisin, evet yeni! Ve vajinismusun uzerine doktorlar iliskiye alismak icin en az 2-3 yil bekleyin bebek icin diyorlar. Ama cok uzucu ki kadinlar kendi hazzindan cok cocugu dusunuyor. Bence once iliskiye adapte olmaya calisin. Stresle zaten hayatta hicbir konuda basarili olunmaz2 yillik evliyim 24 yasindayim
3 yillik evliyim 30 a merdiven dayadim, kimse de bir sey soramaz, alir agzinin payini. Buarada 2-3 yil daha aklimin ucundan gecmiyor cocuk. Sonra da olur mu olmaz mi, Allah'in takdiri... Hayattaki ve evlenmekteki yegane amac cocuk mu? Ben bunu anlamiyorum, bu dusunce degismedikce herkes kafasinda 'ya cocugum olmazsa' diye yasar! Daha yeni evlisin, evet yeni! Ve vajinismusun uzerine doktorlar iliskiye alismak icin en az 2-3 yil bekleyin bebek icin diyorlar. Ama cok uzucu ki kadinlar kendi hazzindan cok cocugu dusunuyor. Bence once iliskiye adapte olmaya calisin. Stresle zaten hayatta hicbir konuda basarili olunmazinsanlarin lafiyla hayatini yonlendirmemeyi, herkesin agzindan cikan lafin seni bu kadar etkilememesini ogrenmeye calis mesela, hayat boyu rahat edersin...
Mrb cnm oncellikle evet hakli olabilirsin kucuk bi yerde yasamanin dezavantijini yasiyorum bazen hatta cogu zaman 2 3 yil cocuk yapmayinca kisir damgasini yiyosun vursunlar yine onemli degil... Ama bende istiyorum bi evladim olsun... Ben hic bi aile sicakligi gormedim babami 3 yasindaykn kaybetmisim yuzunu bile hatirlamiyorum Annm desen hep hastalikla gecti omru... Bi evladim olsun mutlu bi yuvada buyusun ... Tek amacim bu. Benden sonra evlenenler hemen hamile kaliyor zoruma gidiyo Ama asla Allah'a isyan etmiyorum... Hayirlisinj bekliyorum... onun bunun sozunude eskisi kadar takmiyorum. Cunku agzi olan konusuyor...3 yillik evliyim 30 a merdiven dayadim, kimse de bir sey soramaz, alir agzinin payini. Buarada 2-3 yil daha aklimin ucundan gecmiyor cocuk. Sonra da olur mu olmaz mi, Allah'in takdiri... Hayattaki ve evlenmekteki yegane amac cocuk mu? Ben bunu anlamiyorum, bu dusunce degismedikce herkes kafasinda 'ya cocugum olmazsa' diye yasar! Daha yeni evlisin, evet yeni! Ve vajinismusun uzerine doktorlar iliskiye alismak icin en az 2-3 yil bekleyin bebek icin diyorlar. Ama cok uzucu ki kadinlar kendi hazzindan cok cocugu dusunuyor. Bence once iliskiye adapte olmaya calisin. Stresle zaten hayatta hicbir konuda basarili olunmazinsanlarin lafiyla hayatini yonlendirmemeyi, herkesin agzindan cikan lafin seni bu kadar etkilememesini ogrenmeye calis mesela, hayat boyu rahat edersin...
Sirf fesatliktan soruyolar cnm yapmiyosak vardir bi nedeni dmiDaha genciz çocuk sonra yapacağız de. Millete ne oluyor sanki kendileri bakacak..
Allah bagislasin cnm Herseyin hayirlisi4 yaşında oldu teyzesi artık. Bende bilirim o umudun karasulara gömüldüğü karamsar halleri. Ama inanki fazla umut veya karamsar olmak en büyük engel. Akışına bırak. Vücutlarınız operasyon lar geçir miş. Biraz zaman verin kendinize.
Malesef bende senin durumundayım seni okadar iyi anlıyorumki allah sabırlar versin2 yillik evliyim 24 yasindayim
Allah rahmet eylesin, benim de anam babam vefat etti, seni anliyorum. Allah gonlune gore hayirli evlat versin. Ben sen rahat ol diye yazdim, kafan rahat olsun, olur Allah'in izniyle kendini sıkma canim.Mrb cnm oncellikle evet hakli olabilirsin kucuk bi yerde yasamanin dezavantijini yasiyorum bazen hatta cogu zaman 2 3 yil cocuk yapmayinca kisir damgasini yiyosun vursunlar yine onemli degil... Ama bende istiyorum bi evladim olsun... Ben hic bi aile sicakligi gormedim babami 3 yasindaykn kaybetmisim yuzunu bile hatirlamiyorum Annm desen hep hastalikla gecti omru... Bi evladim olsun mutlu bi yuvada buyusun ... Tek amacim bu. Benden sonra evlenenler hemen hamile kaliyor zoruma gidiyo Ama asla Allah'a isyan etmiyorum... Hayirlisinj bekliyorum... onun bunun sozunude eskisi kadar takmiyorum. Cunku agzi olan konusuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?