Ben neden aşık olamıyorum?

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Arkadaşlar merhaba. Benim derdim aşık olamıyorum. Eskiden yaşadığım kötü tecrübelerden olabilir, bilmiyorum ama birileri görüşmek istiyor, oturuyorum çay içiyorum, tanımaya çalışıyorum filan ama olmuyor yani. Bu bayağı bir dönemdir var. Yani yaklaşık 4-5 yıldır. Eski yaralarımın iyileştiğini düşünüyordum ama belki de bir yorgunluk vardır bilmiyorum. Yaşım da geçiyor, vakit kalmamış gibi geliyor. Acele etmem gerekiyor gibi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım bilmiyorum.

Bence sorun karşınıza aşık olabileceğiniz bir insan çıkmamasından sevebileceginiz biri olursa hiç geçmişinizi hatırlamazsınız kendinize zman tanıyın inşallah en doğru kişi çıkar karşınıza

Bence sorun karşınıza aşık olabileceğiniz bir insan çıkmamasından sevebileceginiz biri olursa hiç geçmişinizi hatırlamazsınız kendinize zman tanıyın inşallah en doğru kişi çıkar karşınıza
Yaşım 40a yaklaştı. Ne zaman aşık olacağım ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım derdim var.

Bu devirde aşık oluncak insan kalmadı sanırım ondan
Çevremde yuva kurmak isteyen insanlar yaşı işi eli yüzü düzgün insanlarla yani kafasına mantığına uyuyorsa evleniyorlar
Zaten körü körüne aşk bence hayatın gerçeklerine uymuyor aşktan ayakların yerden kesiliyor sonradan dünyaya çakılabiliyorsun
Bence kafana uyan zamanla severim dediğin biriyle konuşmaya devam edebilirsin "eşimi gördüğümde ay bu ne be demiştim şimdi çocuğumuza hamileyim:)" diyen çok insan var kendini kapatmamalısın

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim aşık olamıyorum. Eskiden yaşadığım kötü tecrübelerden olabilir, bilmiyorum ama birileri görüşmek istiyor, oturuyorum çay içiyorum, tanımaya çalışıyorum filan ama olmuyor yani. Bu bayağı bir dönemdir var. Yani yaklaşık 4-5 yıldır. Eski yaralarımın iyileştiğini düşünüyordum ama belki de bir yorgunluk vardır bilmiyorum. Yaşım da geçiyor, vakit kalmamış gibi geliyor. Acele etmem gerekiyor gibi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ilk buluşmada hemen duygu oluşmaz. Sans vermeniz lazım. Ilk buluşmada etkilenirsin sonrası sonra gelir.
Bir de dört dörtlük aday beklemeyin. Sizde mükemmel değilsiniz karşınızdaki de değil.

Bir aday için bununla aynı evde yaşayabilirim kafa yapım benzer diyorsanız en az 3 4 kez görüşün bence..

Ilk buluşmada hemen duygu oluşmaz. Sans vermeniz lazım. Ilk buluşmada etkilenirsin sonrası sonra gelir.
Bir de dört dörtlük aday beklemeyin. Sizde mükemmel değilsiniz karşınızdaki de değil.

Bir aday için bununla aynı evde yaşayabilirim kafa yapım benzer diyorsanız en az 3 4 kez görüşün bence..
İlk buluşmada da etkilenmiyorum işte sıkıntı orda. Bitse de gitse moduna giriyorum. Zoraki oturduğum biriyle bir daha bir daha görüşmek işkence gibi geliyor.

İlk buluşmada da etkilenmiyorum işte sıkıntı orda. Bitse de gitse moduna giriyorum. Zoraki oturduğum biriyle bir daha bir daha görüşmek işkence gibi geliyor.
O ilk görüşte aşırı aşık olma ve etkilenme belki size hemen olmuyordur. Sonra seversiniz. Sonra aşık olursunuz. Sonra etkilenirsiniz. Yani adaydaki bir özellik çok itici gelmemişse sans verin bence.

Daha iyi işte aşkla bir ömür geçmez. Birinin huyunu suyunu beğenir alışırsın sevgi oluşur. Bu daha güzel.

Esim ile tanisana kadar aşk denen olayın benim basima gelmeyeceginden çok emindim. Lakin büyük konusmamak lazımmış 😁 Benim gibi odun, duygusuz, kafasına göre insan gitti, yerine bambaska bir insan geldi.

Back
X