Ben neden böyleyim ya

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Sevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.

Normalde sana kizardim ama erkekler de bunu yapiyor be canim. Yani dogru yoldasin.

Ben erkeklere aciyamiyorum. Tek kisilik iliski isteyen, saf ask yasamak isteyen erkek de cok az. Cogu erkek yedekte tutuyor. Sonra genc kizimiz konu aciyor "aldatildim, depresyona girdim ve intihari dusunuyorum" diye

Gonul ister ki iki tarafta yapmasin ama cogunluk erkek tarafi ise kizlar da ayni sekil davranabilir. Yoksa yara almalari kacinilmaz.

Son düzenleme:
Yaşın kaç?
Ben de öyleydim gençken. Flört etmeyi severim. Hala derim bir ilişkinin en güzel zamanıdır flört dönemleri. Şimdi de en çok özlediğim şeydir. Eşimi çok sevmesem, evliliğimde mutlu olmasam evlenmezdim asla.

Ama işte gün geliyor, karşına bir adam çıkıyor. O kadar çok seviyorsun ki başka adamları gözün görmüyor. Senin de geçecek bu dönemlerin, endişelenme.

Bir sıcak bir soğuk sonra hadi geri dön yapıyorsun heee..
Seninle hala görüşen o kuş beyinli erkekleri saygıyla selamlıyorum ben :)

Ama onlar zararlı çıkmıyor bence muhtemelen senin gibi dalgasına takılmak derdindeler..
Geçer büyüyünce geçer..

Burda şimdi sizi yargılayan hatta belki işin boyutunu hakarete vardıranlar olacak. Lütfen onlara aldırmayın. Bu durumdan rahatsiz olmuşsunuz ki konu açıyorsunuz.

Ben sizde yalnız kalma korkusu hastalığı olduğunu düşündüm. Ayrılık korkusu, yalnız kalma korkusu var. Bu yüzden aranız bozulunca falan öyle davranışlara giriyorsunuz.

Ya ayrılıkla ilgili bi travma yaşamışsınız ya da çocukken yalniz kalma korkusu oluşmuş sizde.

Internetten belirtilerini araştırabilirsiniz.

Öncelikle yalniz kalmanin kötü bi sey olmadığını bilinçaltınıza yerlestirmeniz gerek.

Bi psikoloğa gidebilirsiniz.

Şunu belirtmek istiyorum sırf senin gibi flörtleşmeyi ilke edinmiş bir genç kız yüzünden, oğlum hala kendini toparlayamadı! 18 yaşında ki yavrum şimdiden sadakatin anlamını çok iyi kavradı,bense işlerin kötüye gitmesinden korkuyorum ,ayrıca kız için düşüncelerim de aaa erkekler yapıyor kızlarda yapsın değil umarım oğluma böylesi tekrar rastlamaz diyorum....

Yaşınızdan ötürü duygu değişimi yaşamanız normal ama şunu da unutmayın bu dönemde karakter oturuyor. Daha dikkatli olun gerekirse kimseyle görüşmeyin ölmezsiniz korkmayın.

Evet işin bir de bu boyutu var ya..
Yazık temiz aşkıyla oynanan oğlanlar ne yapsın?
Erkek milletine oh iyi oluyor derken iyileri de yakmak doğru değil.

Mesajlara bakıyorum da herkes olur olur böyle şeyler, erkeklere müstehak falan denmiş hayretler içindeyim.
Burada nice üye konu açıyor da erkeklere saydırıyoruz sadakatsizler diye.
Kız yapınca bir ödül verilmediği kaldı.
Sizi üzen erkeklerin hıncını yenilerden çıkartmak ne mantıksız.
Yürüüü helaal be diyen çıkacak mı bakalım.

Teşekkür ederim yorumunuz için.. evet yaşadığım ayrılıklarla da ilgisi var sanırım birazda bağlanma korkusu.. psikoloğa gitmeyi bende düşünüyorum..

Evet işin bir de bu boyutu var ya..
Yazık temiz aşkıyla oynanan oğlanlar ne yapsın?
Erkek milletine oh iyi oluyor derken iyileri de yakmak doğru değil.
İnan bana hala değişir mi,acaba tekrar görüşürsem yine beni başka erkeklerle aldatır mı korkusu yaşıyor,şu dönem de onlar için çok tehlikeli bir dönem.Çok şükür ki benimle bunları paylaşıyor ve sürekli dertleşiyor bende psikolojisi bozuk,aile de de sevgi eksikliği varsa olabilir deyip hala masum göstermeye çalışıyorum ama geçen hafta eşimin kuzeni böyle bir genç kız için intihara kalkıştığından üni yi dondurup hemen yanlarına alıp, psikologa göndermeye başladı....
Tabi oğlumda gidiyor....
Konu sahibi yaptığın davranışların nelere mal olabileceğini anlatıyorum sana, umarım sorun yaşamazsın bu tip bir durumun vicdanen getireceği ortada...

Tesekkür ederim yorumunuz için.. oğlunuz herkese güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş şuan üzer ama tecrübe açısından iyi olmus

Tek bi kişiyi hayatımın merkezi yapmaya korkuyorum aslında hınç çıkarmak değil de

Bu şekilde davranan 19 yaşındaki bir erkek de olsa aynı tepkiyi verir güler geçerim ben.

Bu yaşlar birine bağlanılacak, ciddi ilişkiler yaşanacak yaşlar değil bence. Karşı cinsi tanıma, anlama, ilişki nasıl yürütülür öğrenme yaşları. Bu kızımız da zamanı gelince yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ki anlamaya başlamış da zaten.

Problem bu şekilde davrananda değil 17-21 yaş arası uzun süreli ilişkiler yaşayan, bir kıza/oğlana saplanıp kalan, haketmediği davranışlara göz yuman, sırf ayrılmamak için üç çocukla terkedilmiş kadın tribine giren gençlerde bence. Ama bakın bence, benim düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…