- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Mesela güvenilir biri olmamak seni rahatsız ediyor mu? Merak ediyorumTesekkür ederim yorumunuz için.. oğlunuz herkese güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş şuan üzer ama tecrübe açısından iyi olmus
Tesekkür ederim yorumunuz için.. oğlunuz herkese güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş şuan üzer ama tecrübe açısından iyi olmus
E hayatında illa biri olmak zorunda mı?Tek bi kişiyi hayatımın merkezi yapmaya korkuyorum aslında hınç çıkarmak değil de
Anlamadığım şu bunu içtenlikle yazmışsındır elbet; bir gün çok sert bir kayaya denk gelirsin bu tutumla!ve acısını çok kötü çıkarırlar, sana zararına bak bence ve uzman desteği al....Tecrübe elbette güzeldir ama bir insanın her ne kadar iradeye sahip olsa da uçuruma sürüklenmesini izlemek kötü bir tecrübe olur.Ayrıca karşına bir psikopat da çıkabilir bunu da tecrübe etmeni istemem....Tesekkür ederim yorumunuz için.. oğlunuz herkese güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş şuan üzer ama tecrübe açısından iyi olmus
Güvenilirlik göreceli bence ben güvenilir biri olmadığımı düsünmüyorumMesela güvenilir biri olmamak seni rahatsız ediyor mu? Merak ediyorum
Sende çok ciddi bir yalnızlık korkusu var. Umarım tehlikeli olaylara yol açmadan bir uzmanla görüşürsünTek bi kişiyi hayatımın merkezi yapmaya korkuyorum aslında hınç çıkarmak değil de
Haklısınız savunulcak bi tarafı yok ama asıl gerçekten sevince hayatın merkezi yapmak tehlikeli geliyo. Uzun bi süre uzak durmam gerek iliskilerden sanırımE hayatında illa biri olmak zorunda mı?
Gün gelir gerçekten seversin o zaman hayatının merkezi yaparsın.
Biraz ondan biraz bundan deyip ne konuma düştüğünün farkında mısın? Ha sevgilin olmaz konuşursun herkesle okey ama sevgilin varken yapıyorsun resmen aldatıyorsun.
19 yaşında veya 22 yaşında evlenenler var.Bu şekilde davranan 19 yaşındaki bir erkek de olsa aynı tepkiyi verir güler geçerim ben.
Bu yaşlar birine bağlanılacak, ciddi ilişkiler yaşanacak yaşlar değil bence. Karşı cinsi tanıma, anlama, ilişki nasıl yürütülür öğrenme yaşları. Bu kızımız da zamanı gelince yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ki anlamaya başlamış da zaten.
Problem bu şekilde davrananda değil 17-21 yaş arası uzun süreli ilişkiler yaşayan, bir kıza/oğlana saplanıp kalan, haketmediği davranışlara göz yuman, sırf ayrılmamak için üç çocukla terkedilmiş kadın tribine giren gençlerde bence. Ama bakın bence, benim düşüncem bu.
Hayır yanlış anlaşıldı ben o yorumu 18 yaşındaki oğlundan bahseden hanfendi için yaptım kendimle alakası yoktu tabiki farkındayım yanlış olduğunu ama kimseyi kasten üzcek kırcak bişey yapmam zatenBöyle kötü bir tecrübeyi o yaşta edinmesi mi gerekiyor?
Çok haklısınız ben zaten yanlış yaptığımın farkındayım bundan kurtulmak için
konu açtım demek yerine üzülür ama tecrübe olur gibi bir yorumu aklım almadı.
Sen bu çiçek çiçek gezen arılıktan memnun görünüyorsun bence.
Başkasına yaşattığın acı tecrübeler senin burnundan gelmez bir gün umarım.
Burada '' Aldığım ahların bedelini mi ödüyorum yoksa'' konularını da çok okuduk çünkü..
Teşekkür ederim yorumunuz için.. evet yaşadığım ayrılıklarla da ilgisi var sanırım birazda bağlanma korkusu.. psikoloğa gitmeyi bende düşünüyorum..
Psikopat da çıktı hatta daha önceden konu açmıştım çok çektim.. doğru söylüyosunuzAnlamadığım şu bunu içtenlikle yazmışsındır elbet; bir gün çok sert bir kayaya denk gelirsin bu tutumla!ve acısını çok kötü çıkarırlar, sana zararına bak bence ve uzman desteği al....Tecrübe elbette güzeldir ama bir insanın her ne kadar iradeye sahip olsa da uçuruma sürüklenmesini izlemek kötü bir tecrübe olur.Ayrıca karşına bir psikopat da çıkabilir bunu da tecrübe etmeni istemem....
Sırf ayrılığı değil de ayrıldığımda yaşayacağım üzüntüden kaçmaya çalışıyorum hani ona çok alışmıyım kıramasın beni gibisinden.. evet bi kaç konuda daha gitmem gerekiyor zaten en kısa zamanda gitmeliyimTahmin ettigim gibi ayrılık kaygisi var sizde. Yalniz kalma korkusu. "Belki bununla ayrılırız yalnız kalmamam lazim" diye baskasiyla da görüşmek.
Yasadiginiz bi ayrilik sizde boyle travma yasatmis.
Mutlaka psikologa gidin. Hatta bununla ilgili internetten makaleler de okuyabilirsiniz.
19 yaşında veya 22 yaşında evlenenler var.
Sana şurda katılıyorum; bazı insanlar kişiliği oturmadan evleniyor.
Ama benim tepki verdiğim şey birden fazla erkekle konuşması değil, biriyle sevgiliyken başkalarına yönelmesi, en ufak sorunda diğer erkekle görüşmesi.
Sebebi de bağlanmaktan korkması. E bu yaşta illa bi erkek mi olmalı hayatında. Madem sadık kalamıyor takılsın onla bunla sevgili olmasın ona en uygunu bu. Konuda bi arkadaş oğlunun durumundan bahsetmiş mesela böyle kızlar yüzünden birilerinin psikolojisi bozuluyor. Bazıları belki gerçek aşkı bulunca durulur ama bu arkadaş ilerde evlenince kocasıyla tartışınca alışkanlıktan başkalarına yönelirse? Böyle insan çok. Şimdi böyle ama ilerde düzelir mantığı herkeste işlemiyor onu demek istiyorum.
"Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
Yaşına göre davranışın çok normal. Daha çok küçüksün ve normal olarak arayış içindesin. Biraz zaman geçip de ciddi bir ilişkiye başladığında, gerçekten sevip sevildiğinde, hayatındaki başka şeyleri de (okul-iş) oturttuğunda emin ol böyle olmayacaksın. Tam flört çağındasın. Yani sende yanlış giden bir şey yok :)Sevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
Tamam"Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
Kim söylemişse o sözü halt etmiş.
Bunu bu kadar insana açık bir platformda yazmak da ayıp yahu. İnsan ne yazdığını bir okur, akıl süzgecinden geçirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?