- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Her önüne gelenle flört ettiğini yazmak ayıp değilde bunu doğru bulmamak mı ayıp? ?
İğrenç insanlar tarafından uydurulmuş iğrenç bir söz deyip geçelim. Flört etmeden tanıdığı ilk erkek ya da kadınla evlenenlerin hallerini görüyoruz arkadaşım. Sırf bu tip sözler yüzünden hiç tanımadığı insanlarla görücü usulü evlenenleri de görüyoruz. Flört karşındaki tanımak için şanstır. Hele ki 19 yaşında biri için erkek ya da fark etmez büyük nimettir. O yaşlarda tanımaya başlıyorsun karşı cinsi, hayatı, aşkı... Flört etmeyip ne yapacak bu gençler. Oğlunun aşk acısından bahseden olmuş. Olacak tabi. Aşk acısı da çekecekler, sevecekler, sevilecekler, terk edilecekler, terk edecekler.... O yaşlarda bunlar çok normal. Şuraya yazan kadınlar bu kızın durumuyla kırk yaşında karısını aldatan adamları bir tutmuş. Yuhh yani pess..."Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
Boşluğa düşünce kısmı var ya, işte konu sahibi boşluğa düşmüyor kiMuhtemelen ilgi ve dikkat çeken bir genç kız var karşımızda. Etrafında ilgisini belli eden erkekler var. Boşluğa düşünce de o ilgilere karşılık veriyor. Ne derece doğru tartışılır. Evet hayatında biri varken başkalarıyla görüşmesi yanlış ama tecrübe hatalardan öğrenilmez mi?
Yok artık. Aynen iade ediyorum sözlerinizi."Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
Boşluğa düşünce kısmı var ya, işte konu sahibi boşluğa düşmüyor ki
Boşluk yok çünkü ondan sıkılınca ona, onla kavga edince ona, sevgiliyle barışınca hepsine tekme falan.
Bana pek vicdan yapıyor gibi gelmedi.
Hanfendi bağlanırsa kalbi kırılır çünkü.
Karşı tarafınki kalp değil tencere kapağı çünkü.
Ben pek düzeleceğine ihtimal vermiyorum ya.
Hayatındaki kişiye sadakatsizlik ederken vicdanı sızlamıyorsa umutsuz vaka.
Ha herkesle flört edip birini seçer bak bu apayrı. Ama hali hazırda sevgilisi varken yapıyoe bunu bu ise çok ayrı malesef.
Bende 19 yaşında oldum ama ayran gönüllü olmadım bu da karakter meselesi. Ya da eksikliği. Yani sadakat olayı belli bi yaştan sonra dank etmiyor ki biraz da insanın içinde olan birşey. İnsan biraz seçici olmalı. Herkesin görüşü hayatı kendine tabiki. Bu da benim görüşüm.Sadece 19 yaşında bir genç kızdan bahsettiğimizi unutuyorsunuz.
Tabi ki değişecek, gelişecek, farklılaşacak. Bu iyi yönde de olabilir kötü yönde de. Ama değişecek.
Ben çok görmüyorum yaptıklarını ya da yaşadıklarını. Normal şeyler bunlar hala bana göre.
Bende 19 yaşında oldum ama ayran gönüllü olmadım bu da karakter meselesi. Ya da eksikliği. Yani sadakat olayı belli bi yaştan sonra dank etmiyor ki biraz da insanın içinde olan birşey. İnsan biraz seçivi olmaşı. Herkesin görüşü hayatı kendine tabiki. Bu da benim görüşüm.
Hiç canınızı sıkmayın.Okurken kendimi gördüm adeta.Bende o yaşlarda öyleydim.Hiç ciddi ilişkim olmayacak evlenemeyeceğimi kimseye bağlı kalamayacağımı düşünürdüm.Ama gerçekten aşık olunca inanın hepsi geçiyor.2/3 seneye düzelirsin canım merak etme.Kendimden biliyorumSevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?